Secretele Seductiei MISA

Tipii astia care ureaza bine si sanatate, printre stropi de urina, si spun ca filmele lor sunt inofensive, ce mai au de spus acum?
Uite inca un film MISA, filmat intr-o biserica de la noi. Acum, faptul ca bautorii de urina se filmeaza in timpul sexului, nu e treaba mea, dar faptul ca preotii din acest asa zis lacas de cult au permis asa ceva, devine treaba mea, pentru ca acea biserica primeste bani de la stat, implicit de la mine.
Deci, cine a permis filmarea acestui clip?

[coolplayer width=”300″ height=”210″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”0″ mediatype=””]
sex cu misa
[/coolplayer]

29 comentarii

 1. Pai cred ca preotii dupa ce au baut un pahar de pisulica de la „sfantu”

  0

 2. #2

  Videoclipul mie mi-a placut, este suficient de bine realizat din punct artistic, este ceva care indeamna la meditatie si nu are nimic comun cu filmele gen XXL distribuite de mai toate posturile TV.

  0

 3. stefan, ia gandeste-te la…un loc sfant, pentru tine. iar acum gandeste-te ca vin MISA-logii si ii dau cu sexul pe-acolo.
  tot la fel o sa il privesti?

  0

 4. Si totusi unde e sexul in biserica? Ca eu unul in afara de tipa care fugea prin biserica si se exhibitiona putin pe langa, n-am vazut nimic altceva.

  0

 5. sex nu inseamna obligatoriu introducerea unei pule intr-o pizda. iar exhibitionarea intr-un lacas de cult e interzisa de lege, din cate stiu eu

  0

 6. @Arhi: lasa-i pe vlad si stefan.
  Poate ca lor li se pare normal sa-ti arati tatele / coaiele intr-un lacas de cult.

  Devine plauzibila ideea cum ca ar fi avut polutii gandindu-se la curul preotului sau la pOAla… dupa preferinte.

  Si da, cei care au realizat acest film terbuie pedepsiti. Alaturi de cei care au permis asa ceva.

  0

 7. @moa, de unde si pana unde crezi tu ca mi se pare normal asa ceva? Mi se parea doar putin exagerata formularea lui Arhi cu sex in biserica. Apropo de lacasuri de cult, voua vi se pare normala segregarea in biserica: barbatii in fata, femeile in spate? Ei, asta inca se practica in secolul 21, la matusa-mea in sat, in Ardeal.

  Exhibitia nu e interzisa prin lege, e doar eventual pedepsita si probabil doar daca face cineva plangere. Cum nu am vazut pe nimeni altcineva in afara de persoanele respective in video, care sa fi aparut socat, mi se pare greu de crezut ca pot exista consecinte (decat eventual daca recunoaste cineva lacasul respectiv). Dar chiar si atunci se poate ca preotul sa si fost de buna credinta, respectivii care au facut filmul aburindu-l cum ca ar fi vorba de cu totul si cu totul altceva (deci chiar se poate ca responsabilul locului sa nu fi avut habar ca urma sa se filmeze asta).

  0

 8. Exhibitia nu e interzisa prin lege, e doar eventual pedepsita

  formularea asta m-a facut sa rad de era sa mi se arda mancarea:))

  0

 9. @ vlad: pentru ca n-ai vazut altceva… mesajul filmului este clar si plin de sexualitate, sexualitate care este stimulata de simbolurile acelei biserici. Si sa stii ca film cu conotatii sexuale nu inseamna neaparat sa-ti arate explicit pe dansa-ntransa…vezi filmul cu MUIA columbenilor unde se vedea un pahar, nu tu o tata, o buca sau macar cocoselu’, dar mesajul era clar.

  Daca te interesai putin aflai ca se cunosc cele 2 (DOUA) biserici in care au avut loc filmarile.

  Nu exclud posibilitatea ca preotii nu stiau exact ce se filmeaza, dar asta nu inseamna ca este in regula, si mai ales nu inseamna ca noi, cetatenii, sa acceptam asa ceva. Nu conteaza daca suntem crestini, evrei, musulmani sau orice altceva.

  Este vorba de pangarirea unui lacas de cult care este pedepsit de lege.

  Si sa nu uit: NICI o fapta nu poate fi pedepsita (de lege) daca nu este initial interzisa.
  Ca nu ai ce sa pedepsesti, daca nu s-a incalcat o interdictie.

  Daca tot nu iti este clar iti dau un exemplu din codul rutier:
  „Se interzice circula?ia participan?ilor la trafic pe sectoarele de drum public la

  0

 10. Dac?-mi permite?i ?i mie un comentariu de ordin estetic, dar, domnilor, doamna aceea este…cum se spune aici la noi…ur

  0

 11. absolut corect, iar adevarul e undeva la mijloc.
  Vedeti ce inseamna sa avem o purtatoare de accesorii sexuale printre noi?

  0

 12. @moa: ok. dar BTW filmul cu columbenii e probabil un fake. Si daca stii exact unde s-a filmat asta, ce o sa faci, altceva decat sa comentezi pe blog la arhi, o sa depui plangere? :) Sau poate stii exact unde s-au filmat… pentru ca erai de-o parte sau de alta a camerei de filmare? :)

  0

 13. Aici este filmarea originala, cu tot cu locatie

  0

 14. @Vlad: fake, nefake era vorba de mesaj, iar de locatia bisericilor am aflat din presa.

  In ceea ce priveste insinuarea conform careia ar fi putut participa la filmari … in orice fel nu-ti pot spune decat un singur lucru: „[corectare de admin]”

  0

 15. …si ne iarta noua Doamne greselile noastre precum si noi ne facem ca iertam gresalele gresitilor nostri… pentru ca in fod si la urma urmei religia e o porcarie indiferent de forma ei… in SUA e o afacere, in Anglia e obiectiv turistic iar in Roma e institutie statala… deci cel fara de pacat sa arunce primul piatra :)) pentru ca in final nu prea cred eu ca (dupa ce dam coltu) religia conteaza prea mult ci mai mult conteaza credinta si sinceritatea acesteia… dar revenind la tema articolului… incet, incet si in Romania religia se transforma intr-o afacere asa ca nu prea cred ca asta e primul sau ultimul filmulet de aceasta natura realizat intr-o biserica… Dumnezeu sa-i ierte…ca eu n-am puterea…

  0

 16. @arhi: de ce apare

  0

 17. @Looser008.Net: bine zis.
  @moa: Bag seama ca in afara de a te revolta aici, nu o sa faci nimic mai mult! :) Si… n-ai umor! :)

  0

 18. moa, pentru ca injuratura aia nu isi avea nici locul, nici sensul

  0

 19. Frustrati.

  0

 20. @Vlad:
  Nu sunt abilitat sa fac nimic; nu sunt procuror. Poate tu esti si poti sa faci ceva, desi nu cred nici ca esti nici ca ai face. Si nu mi-am propus sa am umor.
  End of story.

  @Arhi: nu era o injuratura, ci un soi de leapsa, dar neexecutata ca la carte:
  http://ia.pula.gigel.org/

  0

 21. @moa: raman la parerea mea! :) si asta vine de la o persoana indignata de „pangarirea” unor lacase de cult!… no comment

  0

 22. deci, daca tot sunteti decisi sa va spurcati pe blog la mine, macar folositi site-ul de casa, oficial si personal:
  http://www.napula.org

  0

 23. Bai, MISA a spus ca filmul nu-i apartine. Ati sarit toti ca sa va aflati in treaba.

  0

 24. dude, si eu spun ca arhiblogul nu e al meu. ma crezi?

  0

 25. #26

  1. Imaginile prezentate fac parte dintr-un videoclip numit „de Profundis”, inclus in filmul „The Secrets of Seduction”, produs de catre MISA (s-a demonstrat deja asta).
  2. Conform definitiei din wikipedia, filmul intra la categoria soft porn.

  0

 26. #27

  3. Filmul nu este unic, mai sunt cateva, tot marca MISA, vandute mai ales in Danemarca, dar si in alte tari.
  4. Cine vrea sa afle cu adevarat informatii despre MISA si Bivolaru, sa dea o cautare pe google dupa cuvintele-cheie „exmisa”, „eamped” si sa intre in sectiunea „Rezumate”. Acolo se gasesc si filmele acestea, care, by the way, sunt considerate de catre fanaticii MISA a fi educative, spirituale, artistice.

  0

 27. #28

  Nu e numai baut de urina si sex in grup la MISA…

  0

 28. fa,esti prost

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]