Seriale: The Magicians

Am început să mă uit la el din greșeală, când îi verificam existența pe Netflix pentru un prieten și, fără să vreau, am ajuns să fac binging pe el.

Nu sunt niște actori remarcabili, în schimb are 3 actrițe BUNE. Ce mi-a reținut atenția la el a fost că, pe parcursul lui, nu s-a dat niciodată acel scârbos How you holding up, care arată că se trage de timp în lungirea episodului, să se facă jumătatea de oră. Pentru mine este de bază în alegerea unui serial și, în general, dacă dau peste asta, renunț pe loc la urmărirea sa.

Dacă e ceva ce nu îmi place, este citarea obsesivă din cărțile de povești care sunt la baza poveștii de pe ecran. Pentru fanii Stargate, în ultimul sezon se întâmplă ceva de gen, cu citarea obsesivă a scripturilor Ori, cum s-a dus Anton la pârâu și acolo a găsit o virgină desfăcută și alte chestii. Nu știu dacă abordarea de genul acesta e neapărat cea mai bună.

Dar în rest este ce trebuie pentru un weekend, are și acțiune, și sex, și sex cu gay, și sex cu animale vorbitoare, plus alte chestii.

Aaaaanyway, dacă vreți un serial ușurel și neconsumator de resurse, puteți să vă băgați.

LE: Am găsit cărțile tradduse în română. Mi se pare totuși ceva ciudat, pe emag pachetul magicienii apare În stoc(link afiliat), pe Nemira, care de fapt vinde Magicienii, e stoc epuizat.(link afiliat)

18 comentarii

 1. #1

  no thanks,
  daca vreau magie ma uit la „into the badlands” sezonul 3

  0

  0

  • #2
   Arhi

   nu ma uit la el pana nu se termina sezonul.

 2. #3

  Pe parte de SF, The Expanse si Star Trek Discovery sunt un deliciu. In sfarsit niste sf-uri serioase, mai dark si cu o poveste continua.

  0

  0

  • #4

   Au fost. Mai exact a fost, zic de The Expanse care nu a mai fost reînoit pentru sezonul 4.

   0

   0

  • #5
   Arhi

   mda, am citit dimineata. fuckers

  • Std deliciu?

   0

   0

  • #7

   Pe parte de SF, ca să îți dai shut down la creier după ce vii obosit, The Colony (serialul). Ceva între comunism și ortodoxie. Lejer, fără pretenții, actori ok.

   0

   0

  • #8

   am renuntat la star trek in momentul in care au inceput doi ghei sa se molfaie ! cah !

   The sci-fi series included a first for the franchise – by featuring two gay officers who are in a relationship between science officer Lt Paul Stamets (Rent’s Anthony Rapp), and medic Dr Hugh Culber (Wilson Cruz)

   nu stiu daca ati observat dar in ziua de azi peste tot trebuie sa existe un ghei, un negru, un asiatic, etc

   0

   0

  • #9
   Arhi

   daca erau doua ofiterese gay, nu aveai nicio problema:)))

  • #10

   @the_real_blue nu stiu daca ai urmarit sau nu, insa Star Trek a incercat intotdeauna sa aduca in discutie subiecte mai….sensibile, nu este asta o noutate ba e chiar si temelia care sta la baza lui. Dar de acord, in STD si eu cred ca i-au pus acolo doar pentru ca trebuie, iar per ansamblu, mie mi-a placut STD-ul (asta in engleza nu suna prea bine :) ) si chiar pot spune ca astept cu nerabdare urmatorul sezon.

   0

   0

 3. #11

  Eu doar ce am terminat pe partea de binging sezonul 2 din Ash vs Evil Dead..urmeaza sezonul 3 (si ultimul, pt ca l-au anulat prostii naibii). Vi-l recomand! Este demential!

  0

  0

 4. #12

  Se pare ca pe Netflix Romania nu e disponibil, tocmai am verificat :(.

  0

  0

  • #13

   Ca doar nu era sa ne recomande ceva ce pot vedea toti prostii :D

   0

   0

 5. Cum adica BUNE? Hmm. Mi-ai dat de gandit.

  0

  0

 6. #15

  Nu mersi, astept in continuare GoT. Si revizionez The Sopranos, incontinu il termin iar il iau de la capat. R.I.P James Gandolfini un actor remarcabil putea sa joace orice rol si o facea bine.

  0

  0

 7. #16

  Bune adica una e cuminte dar are tatze mari si cealalta nu are tatze mai deloc in schimb e perversă rău!

  0

  0

 8. #18

  Sunt la al doilea episod. E mișto. Mă enervează aia blondă cu ochelari, zici că e varianta retardă a lui Reese Witherspoon în „Legally Blonde”. Ăla indiano-ceva este foarte drăguț. Favoritul meu este, bineînțeles, Hale. În altă ordine de idei, cât de tare poate să fie The Expanse. Dacă nu se bagă NBC-ul sau alții să facă sezonul 4 o să fac urât. În sinea mea.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]