Serios de nu am rămas Prostovan de uimire

Vă spun, nu am mai râs demult așa și m-am simțit, nu știu, ușor Prostovan citind nevoile agenției More than Pub, condusă de distinsa manager Mihaela Petrovan.
Iar tipii de la UNATC au fost dumnezeu cu toții, tot respectul.Și când credeam că mai bine de atât nu se poate, apar, de nicăieri, Iulia Verdeș și Emanuel Bighe și o dau. Doamne, dar o dau din fundul curții, nu așa.

Iar Sever Andrei infige cireașa in tortul umilinței:

Bravo, băi copii, bravo. Felicitări pentru clip și pentru că nu ați căzut în plasa ilegaliții. A, cum, nu știți? Există o lege prin care companiile sunt obligate să plătească pentru internshipuri. Se pare că doamna Mihaela Petrovan, ocupată fiind cu creația, angajarea de oameni și plata impozitelor, a uitat să se informeze despre legislația muncii în românia și a crezut că studenții sunt așa, mai Prostovani.

Nu e nimic, de aia existăm noi, să ajutăm.

internul are dreptul iar organizația-gazdă obligația de a plăti o indemnizație în cuantum de cel puțin 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată

Citat din lege.
Cu plăcere, doamna Petrovan. Sper să nu ne mai auzim, nu de alta, dar pare că ați cam acoperit toată plaja de prostii pe care le puteați face, ca o ardeleancă adevărată ce vă găsiți dumneavoastră.

Later edit: Ca și în cazul mesajelor cu conținut nazist, transmise în numele RoStart, se pare că iar este vorba de un nou angajat neștiutor. Incredibil.

7 comentarii

 1. #2

  Nici o mențiune despre cesiunea totală a oricăror drepturi?Sau, din contră, despre niște adeverințe folositoare pentru înscrierea spoturilor la CREDIDAM de către respectivii artiști interpreți-executanți voluntari?

  0

 2. Se duce pe plua agentia asta dupa fazele astea, nu-i mai dau multe zile de viata.

  0

 3. #4

  Cred că l-au angajat până la urmă pe ăla bun la toate care face 3 joburi într-unul singur și acuma dau vina pe el. 😀

  0

 4. Astia si-au propus o tampenie pe saptamana si vad ca nu se lasa.

  0

 5. Apar si mizeriile din trecut.

  https://imgur.com/DU2Y4JV

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]