Serios de nu am rămas Prostovan de uimire

Vă spun, nu am mai râs demult așa și m-am simțit, nu știu, ușor Prostovan citind nevoile agenției More than Pub, condusă de distinsa manager Mihaela Petrovan.
Iar tipii de la UNATC au fost dumnezeu cu toții, tot respectul.Și când credeam că mai bine de atât nu se poate, apar, de nicăieri, Iulia Verdeș și Emanuel Bighe și o dau. Doamne, dar o dau din fundul curții, nu așa.

Iar Sever Andrei infige cireașa in tortul umilinței:

Bravo, băi copii, bravo. Felicitări pentru clip și pentru că nu ați căzut în plasa ilegaliții. A, cum, nu știți? Există o lege prin care companiile sunt obligate să plătească pentru internshipuri. Se pare că doamna Mihaela Petrovan, ocupată fiind cu creația, angajarea de oameni și plata impozitelor, a uitat să se informeze despre legislația muncii în românia și a crezut că studenții sunt așa, mai Prostovani.

Nu e nimic, de aia existăm noi, să ajutăm.

internul are dreptul iar organizația-gazdă obligația de a plăti o indemnizație în cuantum de cel puțin 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată

Citat din lege.
Cu plăcere, doamna Petrovan. Sper să nu ne mai auzim, nu de alta, dar pare că ați cam acoperit toată plaja de prostii pe care le puteați face, ca o ardeleancă adevărată ce vă găsiți dumneavoastră.

Later edit: Ca și în cazul mesajelor cu conținut nazist, transmise în numele RoStart, se pare că iar este vorba de un nou angajat neștiutor. Incredibil.

7 comentarii

 1. #2

  Nici o mențiune despre cesiunea totală a oricăror drepturi?Sau, din contră, despre niște adeverințe folositoare pentru înscrierea spoturilor la CREDIDAM de către respectivii artiști interpreți-executanți voluntari?

  0

 2. Se duce pe plua agentia asta dupa fazele astea, nu-i mai dau multe zile de viata.

  0

 3. #4

  Cred că l-au angajat până la urmă pe ăla bun la toate care face 3 joburi într-unul singur și acuma dau vina pe el. 😀

  0

 4. Astia si-au propus o tampenie pe saptamana si vad ca nu se lasa.

  0

 5. Apar si mizeriile din trecut.

  https://imgur.com/DU2Y4JV

  0

Citește și...

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]