Sfântul Cristian să vă ocrotească

Nu sunt atât de naiv incat să cred că gafa cu Sfantul Cristian a fost făcută de însuși somnorosul național, Crinel Antonescu. Aș vrea să aflu totuși cine e găinarul care se ocupă (se ocupa, că mă îndoiesc că va mai da vreodată cu sapa la USL) de pagina sa de facebook, că acum am înțeles că Darius Groza, providerul de pagini pentru PSD, e plecat prin Africa sau ceva de gen.

Aș da orice, chiar și o sticlă de vin foarte bun, ca să aflăm numele ipochimenului, pentru că gafă mai mare în rromânia, ca politician, nu există.
Ai furat? Eh, lasă taică, că și ceilalți au furat, dar parcă el a furat mai puțin.
Ai omorât pe trecerea de pietoni? Care trecere?
Ai violat? Să fim serioși, uitați-vă numai cum se îmbrăca moldoveanca aia.

Ai dat-o strâmb despre biserică? Too bad, you’re fucked.
rromânul nu uită și nu iartă.

25 comentarii

 1. #1

  Saracu’! Dupa ce ca-i prost mai pune si frana!

  0

  0

  • #2

   si oricum ma indoiesc de Crinel ca ar stii semnificatia Craciunului!

   0

   0

  • Mihaela, pana una alta, un lucru e de necontestat: tu nu stii sa scrii!

   0

   0

 2. Cred ca e tradusa cu Google Translate. Lol. Mai lipsea sa fie cu #fieca…

  0

  0

 3. #5

  Si, unde-i Lerul?

  0

  0

 4. #6

  Macar nu incepe cu „fie ca”.

  0

  0

 5. Poate chiar vorbea serios, in speranta ca toti o sa creada ca e o gafa :))))

  0

  0

 6. Consilierii buni nu rezista sa lucreze cu politicieni prosti. Daca esti un consilier bun vei fi tentat sa iti faci meseria si sa ii atragi atentia politicianului cand greseste. Acesta daca e prost(vezi cazul de fata) va fi tentat sa te dea afara pt ca el este un zeu al politicii si el nu greseste. Astfel va ajunge sa fie inconjurat de lachei prosti si servili care vor face astfel de gafe. Vina pt ce a aparut scris poate ca nu e a lui Crin in mod direct insa indirect are toata responsabilitatea.

  0

  0

 7. nah, e pişatul lui băsescu, se vede clar.

  0

  0

 8. #10

  @matem: bine mai Crinele….am inteles aluzia

  0

  0

 9. #11

  Nu era draga nicio aluzie. Era un indemn sa pui mana pe carte. Mai tai din timpul alocat comentariilor aiurea pe bloguri, iti dai mai putin cu parerea si te alfabetizezi. E bine?

  0

  0

 10. #12

  @matem: Tu faci numai comentarii bune…sfantule. Cu timpul meu alocat comentariilor ai putea aplica legea lui Dabija?

  0

  0

 11. #13

  La legi nu ma bag. Acolo sunt asi Udrea, Berceanu, Videanu &co. Cel putin asa spune Nelu Iordache al vostru… ala de a facut mii de km de autostrada. Cica se aplica din plin „Legea lui para-ndarat” in spiritul si litera ei!

  0

  0

 12. #14

  Mi se rupe de toata politica romaneasca si daca tot zici ca sunt ai mei….bre sunt asa departe de toate astea de n-ai idee! Ca e Crinel, Nelu, Nuti, Base sau altul din toata politichia oricum nu au habar de religie si de semnificatia vreunei zile religioase. Toti aia din toate partidele ar trebui bagati la prima ora de sedinta cu toate cartile religioase de se baga alor mici pe gat in Romania (bine ca n-are si fie-miu parte de ele). Poate asa ar invata ceva. Sa ai parte de toate legile alea de zici tu! Craciun Fericit in continuare!

  0

  0

 13. #15

  Totusi pari usor cam tulburata! Sari de la una la alta, comentezi politica dar nu esti interesata de ea! Ce se intampla dragut-o cu tine! Sarbatori fericite!

  0

  0

 14. #16

  @matem: Mai bine usor tulburata decat netulburata ca cei de fac politica romaneasca mai Crinele! Eu nu am comentat politica daca ai citit ce am scris la primele comentarii…..tu ai inceput cu coana Nuti si mai stiu eu cine Nelu si ma rog…..bagi cuvinte care eu nu le-am spus….Legea lui Dabija e universala si daca nu stii ce inseamna mai bine intreaba decat sa te faci de ras…..Crinele! Hai nororc!

  0

  0

 15. #17

  Esti complet agramata! Prin urmare… hai pa!

  0

  0

 16. #18

  @matem: poate ne destupi Sfintia Ta la agramaticalismele de care Tu insati dai dovada

  0

  0

 17. *insuti ;)

  0

  0

 18. nici victor ponta nu are o minte luminata la butoane …

  0

  0

 19. #21

  Nu pricep ce aveti cu omu’…
  A urat de bine ca sa nu fie rau, a zis de pace si toate cele bune, ce conteaza daca e vorba de Sfint lipovean, catolic, ortodox, evreu sau muslim? Ca sarbatoreste o mastica? Eu sarbatoresc un gin si e tare bun, chiar daca nu indeplineste, a dracu’, nici o dorinta…
  Fie ca Mos Gerila sa va gaseasca cu bine si bucurii si multe bucurii sincere va urez si eu domnu Crinutz.

  0

  0

 20. #22

  @borg….e corect cum am scris pentru ca matemCrinel are minte de muiere (ca plete a avut):

  Forme:

  -masculin, singular: eu insumi, tu insuti, el insusi

  -feminin, singular: eu insami, tu insati, ea insasi

  -masculin, plural: noi insine, voi insiva, ei insisi

  -feminin, plural: noi insene, voi inseva, ele insesi, insele

  0

  0

 21. apropo de usl, pe antena 3 era o stire din judetul zalau…

  0

  0

 22. #24

  buna asta… Am aflat si eu dupa ce a trecut… god dammit’

  0

  0

 23. #25

  Urarea ca urarea, dar schimbul de replici dintr MIhaela si Matem – wow – delicios, doi agramati isi dau lectii de gramatica :D

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]