Sfarsit de viata

Oare cum e sa ai 82 de ani si sa stii ca o sa mori cu siguranta fara sa poti sa obtii ceea ce ai tanjit sa obtii o viata?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Cred c? foarte trist… Eu deja

 2. Ooof, diacritice :((

 3. 1. Cred ca te simti la o varsta …notabila :)
  2. Ai toate sansele sa nu mai retii,de la o zi la alta, ce ai tanjit sa obtii toata viata.
  3.E foarte posibil sa te mai intereseze doar subiectul „Doamne, daca m-as mai trezi si maine, daca as mai trai macar 1 zi”

 4. #4

  Probabil ca nu mai conteaza multe chestii. Mai mult: s-ar putea sa ai probleme cauzate de senilitate, Alzheimmer etc.
  Oricum, raspunsul meu e: de K.K.O.

 5. #5

  Chiar daca deseori nu ne dam seama,cel mai adesea deciziile pe care le luam in prezent,mari si mici,ne influenteaza intr-o mare masura viitorul.Asadar,trebuie sa avem mare grija ce facem cu viata noastra!Acest lucru implica,printre altele,faptul de a avea un loc de munca placut si bine platit,o viata de familie fericita,prieteni adevarati,o sanatate rezonabila si o buna spiritualitate,dar si o constiinta rezonabila.Daca ne vom stradui sa obtinem aceste lucruri,iar eforturile noastre dau rezultate,vom avea o viata fericita si vom muri impacati.Mult succes!

 6. #6

  Daca vreti sa fiti siguri k veti muri impacati,traiti fiecare zi ca si cum ar fi ultima!;):)

 7. #7

  Arhi,poti da un exemplu cu privire la ceea ce am tanjit in viata?

Citește și...

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]