Un sfat cât un ajutor

Buna Arhi,
Ma poti ajuta te rog cu o intrebare…la tine pe blog? Cine imi poate recomanda un medic in Timisoara, gastroenterolog, bun, serios, cunostinte si pe partea de oncologie? Sau 2 medici, nu caut varianta 2 in 1 neaparat. E o problema de gastro si sper sa nu fie de oncologie. La ficat. Pacientul eu, 33 ani.
Multumesc oricum.

25 comentarii

 1. #1

  Pe domeniu m-ai nimerit, din păcate :( Dacă e vorba de o gastroscopie – de exemplu – un gastroenterolog foarte bun este Christian Banciu la Policlinica Dr. Câtu. Cred că şi ulterior în tratament aş avea în încredere în dr. Banciu (nu e ptr oncologie însă).
  Sau dr. Roxana Şirli la Judeţean. Pe ambii îi găseşti pe internet.
  Dr. Banciu e foarte bun la diagnostic.
  Îţi doresc din tot sufletul să nu fie nimic.

  0

 2. #2

  Dr. Şirli e foarte bună ptr ficat, iarăşi (bunicul meu a fost la ea).

  1

 3. deci se pare ca tatiana nu citeste arhiblogul doar la nevoie…

 4. #6

  pentru gastro: prof. univ. dr. Sporea, la judetean

  0

  • #7

   Da, şi prof. Sporea e foarte bun. Roxana Şirli a lucrat îndeaproape cu el, am recomandat-o pe ea ptr că … ptr că el e prea mare :)

   1

  • #8

   iar ca oncolog, dr Stefan Negru

   0

  • care poate fi gasit…?

  • #10

   dr Stefan Negru poate fi gasit la clinica Oncohelp, de pe Porumbescu 59

   0

 5. Sunt singurul care a zambit la asta: Policlinica Dr. Câtu ? Câtu ? Come-on! :))

  0

 6. CÂTu e halatu’? Ziceți mersi ca nu mi-a plăcut școala si nu m-am facut doctor ginecolog. Numele meu de familie este iosub. Ați mai fi ras daca va zicea nevasta ca se duce la ginecolog la dr Iosub(g) :)
  In armata, apelul de seara era așteptat cu sufletul la gura de peste 750 de poznași. Striga OS-ul : caporal Pisică! Și toți eram pe jos de ras, mieunând :)
  Apoi ajungea la mine : caporal Iosu… si ii era frica sa pronunțe ultima litera pt ca mereu se înțelegea G :)
  O alta faza misto era intr-un call-Center al unei companii de telefonie din RO. Aveam un coleg pe nume Craciun. Primul an a rezistat mistourilor clienților . Al doilea an a cerut concediu de Crăciun ca sa nu răspundă la telefon ;)

  0

 7. #15

  Ma poti pune in legatura cu „pacientul”, te rog.

  0

 8. #16

  Apropo de nume de familie amuzante imi amintesc ca in copilarie luam cu frate-meu cartea de telefon si citeam numele familiilor care incepeau cu J, Z, Tz etc.
  Scuze de offtopic. Sper ca nu e nimic grav.

  0

  • #17

   eu sunam la nume ciudate si incepeam sa vorbesc in rusa, pe care o cunosteam cat de cat

  • #18

   eu sunam la familia bucă și dacă răspundea o femeie o întrebam dacă este acasă domnul bucă. apoi îi mulțumeam, vroiam să știu dacă este tot curul.

   0

 9. #19

  Doctor Ioan Sporea, Policlinica Sporea Praxis.

  0

 10. #20

  Ai grija la ce doctori mergi, ca am rude care au avut niste experiente la un pas de moarte, multumita doctorilor din Timisoara.

  0

 11. Daca aveti probleme de natura oncologica la stomoac,colon sau rect mergeti de urgenta mai intai la ONCOLOG- cea mai bua recomandare in TM Dr. Stefan Curescu -Spitalul Municipa Timisora. sigur are si conexiunile necesare la chirurgie sau gastro-enterologie. De evitat clinicile private

  0

  • Scuze nu am citit bine mesajul am vazut numai Oncologie si am scris(ca acolo ma pricep)

   Gastroenterolog- Dr. Roxana SIRLI

   0

 12. #23

  Multumesc frumos de ajutor. Tuturor. Eu am fost pana acum la Daniela Lazar, spit. Judetean. Cu investigatii imagistice facute la Hyperdia si apoi la Neuromed.

  0

 13. #24

  No, de fapt am experienţă şi-n Oncologie (tot din păcate) şi în Timişoara şi în Cluj. Numai că la Oncologie nu e vorba de medic, ci de intervenţia divină.
  Ca idee, da, aş merge la Ştefan Curescu sau la Roxana Scheuşan. Amândoi foarte buni; Roxana Scheuşan are experienţa muncii alături de medici mari deşi e tânără, iar Curescu e deja mare. Îi găseşti la Clinica de Oncologie pe Victor Babeş (pe lângă Park Place, Institutul de Microbiologie, Spitalul Bega etc…).
  Iar la Cluj … la Cluj alta e povestea, recomand un medic pentru operaţii (a avut tot felul de intervenţii ciudate cu succes): Dan Eniu. Şi pe Tudor Ciuleanu pentru chimio/radioterapie. Îi găseşti pe site-ul Institutului Oncologic din Cluj.
  Să nu-l neglijezi pe Christian Banciu dacă e vorba de diagnostic şi tratament non-oncologic (which once again: aş vrea din tot sufletul să nu fie cazul). Ştiu, Sporea are renume şi nu contest că nu ar fi foarte bun, însă…

  0

 14. #25

  Multumesc anatati, o sa merg la Banciu, pentru ca momentan am o problema cu diagnosticul.
  Pentru Andrei: nu ii „recomanzi” totusi pe cei care au cauzat evenimentele nefericite? Macar sa stim de ce ne ferim.

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]