Un sfat cât un ajutor

Buna Arhi,
Ma poti ajuta te rog cu o intrebare…la tine pe blog? Cine imi poate recomanda un medic in Timisoara, gastroenterolog, bun, serios, cunostinte si pe partea de oncologie? Sau 2 medici, nu caut varianta 2 in 1 neaparat. E o problema de gastro si sper sa nu fie de oncologie. La ficat. Pacientul eu, 33 ani.
Multumesc oricum.

Dacă vrei să comentezi fără a mai trece prin moderare

25 comentarii

 1. #1

  Pe domeniu m-ai nimerit, din păcate :( Dacă e vorba de o gastroscopie – de exemplu – un gastroenterolog foarte bun este Christian Banciu la Policlinica Dr. Câtu. Cred că şi ulterior în tratament aş avea în încredere în dr. Banciu (nu e ptr oncologie însă).
  Sau dr. Roxana Şirli la Judeţean. Pe ambii îi găseşti pe internet.
  Dr. Banciu e foarte bun la diagnostic.
  Îţi doresc din tot sufletul să nu fie nimic.

  Thumb up 1
 2. #2

  Dr. Şirli e foarte bună ptr ficat, iarăşi (bunicul meu a fost la ea).

  Thumb up 0
 3. deci se pare ca tatiana nu citeste arhiblogul doar la nevoie…

  Thumb up 0
 4. #6

  pentru gastro: prof. univ. dr. Sporea, la judetean

  Thumb up 1
  • #7

   Da, şi prof. Sporea e foarte bun. Roxana Şirli a lucrat îndeaproape cu el, am recomandat-o pe ea ptr că … ptr că el e prea mare :)

   Thumb up 0
  • #8

   iar ca oncolog, dr Stefan Negru

   Thumb up 1
  • care poate fi gasit…?

   Thumb up 0
  • #10

   dr Stefan Negru poate fi gasit la clinica Oncohelp, de pe Porumbescu 59

   Thumb up 0
 5. Sunt singurul care a zambit la asta: Policlinica Dr. Câtu ? Câtu ? Come-on! :))

  Thumb up 0
 6. CÂTu e halatu’? Ziceți mersi ca nu mi-a plăcut școala si nu m-am facut doctor ginecolog. Numele meu de familie este iosub. Ați mai fi ras daca va zicea nevasta ca se duce la ginecolog la dr Iosub(g) :)
  In armata, apelul de seara era așteptat cu sufletul la gura de peste 750 de poznași. Striga OS-ul : caporal Pisică! Și toți eram pe jos de ras, mieunând :)
  Apoi ajungea la mine : caporal Iosu… si ii era frica sa pronunțe ultima litera pt ca mereu se înțelegea G :)
  O alta faza misto era intr-un call-Center al unei companii de telefonie din RO. Aveam un coleg pe nume Craciun. Primul an a rezistat mistourilor clienților . Al doilea an a cerut concediu de Crăciun ca sa nu răspundă la telefon ;)

  Thumb up 0
 7. #15

  Ma poti pune in legatura cu „pacientul”, te rog.

  Thumb up 0
 8. #16

  Apropo de nume de familie amuzante imi amintesc ca in copilarie luam cu frate-meu cartea de telefon si citeam numele familiilor care incepeau cu J, Z, Tz etc.
  Scuze de offtopic. Sper ca nu e nimic grav.

  Thumb up 0
  • #17

   eu sunam la nume ciudate si incepeam sa vorbesc in rusa, pe care o cunosteam cat de cat

   Thumb up 0
  • #18

   eu sunam la familia bucă și dacă răspundea o femeie o întrebam dacă este acasă domnul bucă. apoi îi mulțumeam, vroiam să știu dacă este tot curul.

   Thumb up 0
 9. #19

  Doctor Ioan Sporea, Policlinica Sporea Praxis.

  Thumb up 1
 10. #20

  Ai grija la ce doctori mergi, ca am rude care au avut niste experiente la un pas de moarte, multumita doctorilor din Timisoara.

  Thumb up 2
 11. Daca aveti probleme de natura oncologica la stomoac,colon sau rect mergeti de urgenta mai intai la ONCOLOG- cea mai bua recomandare in TM Dr. Stefan Curescu -Spitalul Municipa Timisora. sigur are si conexiunile necesare la chirurgie sau gastro-enterologie. De evitat clinicile private

  Thumb up 1
  • Scuze nu am citit bine mesajul am vazut numai Oncologie si am scris(ca acolo ma pricep)

   Gastroenterolog- Dr. Roxana SIRLI

   Thumb up 2
 12. #23

  Multumesc frumos de ajutor. Tuturor. Eu am fost pana acum la Daniela Lazar, spit. Judetean. Cu investigatii imagistice facute la Hyperdia si apoi la Neuromed.

  Thumb up 0
 13. #24

  No, de fapt am experienţă şi-n Oncologie (tot din păcate) şi în Timişoara şi în Cluj. Numai că la Oncologie nu e vorba de medic, ci de intervenţia divină.
  Ca idee, da, aş merge la Ştefan Curescu sau la Roxana Scheuşan. Amândoi foarte buni; Roxana Scheuşan are experienţa muncii alături de medici mari deşi e tânără, iar Curescu e deja mare. Îi găseşti la Clinica de Oncologie pe Victor Babeş (pe lângă Park Place, Institutul de Microbiologie, Spitalul Bega etc…).
  Iar la Cluj … la Cluj alta e povestea, recomand un medic pentru operaţii (a avut tot felul de intervenţii ciudate cu succes): Dan Eniu. Şi pe Tudor Ciuleanu pentru chimio/radioterapie. Îi găseşti pe site-ul Institutului Oncologic din Cluj.
  Să nu-l neglijezi pe Christian Banciu dacă e vorba de diagnostic şi tratament non-oncologic (which once again: aş vrea din tot sufletul să nu fie cazul). Ştiu, Sporea are renume şi nu contest că nu ar fi foarte bun, însă…

  Thumb up 4
 14. #25

  Multumesc anatati, o sa merg la Banciu, pentru ca momentan am o problema cu diagnosticul.
  Pentru Andrei: nu ii „recomanzi” totusi pe cei care au cauzat evenimentele nefericite? Macar sa stim de ce ne ferim.

  Thumb up 0