Un sfat cât un ajutor

Buna Arhi,
Ma poti ajuta te rog cu o intrebare…la tine pe blog? Cine imi poate recomanda un medic in Timisoara, gastroenterolog, bun, serios, cunostinte si pe partea de oncologie? Sau 2 medici, nu caut varianta 2 in 1 neaparat. E o problema de gastro si sper sa nu fie de oncologie. La ficat. Pacientul eu, 33 ani.
Multumesc oricum.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  Pe domeniu m-ai nimerit, din păcate 🙁 Dacă e vorba de o gastroscopie – de exemplu – un gastroenterolog foarte bun este Christian Banciu la Policlinica Dr. Câtu. Cred că şi ulterior în tratament aş avea în încredere în dr. Banciu (nu e ptr oncologie însă).
  Sau dr. Roxana Şirli la Judeţean. Pe ambii îi găseşti pe internet.
  Dr. Banciu e foarte bun la diagnostic.
  Îţi doresc din tot sufletul să nu fie nimic.

  Thumb up 1
 2. #2

  Dr. Şirli e foarte bună ptr ficat, iarăşi (bunicul meu a fost la ea).

  Thumb up 0
 3. deci se pare ca tatiana nu citeste arhiblogul doar la nevoie…

  Thumb up 1
 4. #6

  pentru gastro: prof. univ. dr. Sporea, la judetean

  Thumb up 1
  • #7

   Da, şi prof. Sporea e foarte bun. Roxana Şirli a lucrat îndeaproape cu el, am recomandat-o pe ea ptr că … ptr că el e prea mare 🙂

   Thumb up 0
  • #8

   iar ca oncolog, dr Stefan Negru

   Thumb up 1
  • care poate fi gasit…?

   Thumb up 0
  • #10

   dr Stefan Negru poate fi gasit la clinica Oncohelp, de pe Porumbescu 59

   Thumb up 0
 5. Sunt singurul care a zambit la asta: Policlinica Dr. Câtu ? Câtu ? Come-on! :))

  Thumb up 0
 6. CÂTu e halatu’? Ziceți mersi ca nu mi-a plăcut școala si nu m-am facut doctor ginecolog. Numele meu de familie este iosub. Ați mai fi ras daca va zicea nevasta ca se duce la ginecolog la dr Iosub(g) 🙂
  In armata, apelul de seara era așteptat cu sufletul la gura de peste 750 de poznași. Striga OS-ul : caporal Pisică! Și toți eram pe jos de ras, mieunând 🙂
  Apoi ajungea la mine : caporal Iosu… si ii era frica sa pronunțe ultima litera pt ca mereu se înțelegea G 🙂
  O alta faza misto era intr-un call-Center al unei companii de telefonie din RO. Aveam un coleg pe nume Craciun. Primul an a rezistat mistourilor clienților . Al doilea an a cerut concediu de Crăciun ca sa nu răspundă la telefon 😉

  Thumb up 0
 7. #15

  Ma poti pune in legatura cu „pacientul”, te rog.

  Thumb up 0
 8. #16

  Apropo de nume de familie amuzante imi amintesc ca in copilarie luam cu frate-meu cartea de telefon si citeam numele familiilor care incepeau cu J, Z, Tz etc.
  Scuze de offtopic. Sper ca nu e nimic grav.

  Thumb up 0
  • #17

   eu sunam la nume ciudate si incepeam sa vorbesc in rusa, pe care o cunosteam cat de cat

   Thumb up 0
  • #18

   eu sunam la familia bucă și dacă răspundea o femeie o întrebam dacă este acasă domnul bucă. apoi îi mulțumeam, vroiam să știu dacă este tot curul.

   Thumb up 0
 9. #19

  Doctor Ioan Sporea, Policlinica Sporea Praxis.

  Thumb up 1
 10. #20

  Ai grija la ce doctori mergi, ca am rude care au avut niste experiente la un pas de moarte, multumita doctorilor din Timisoara.

  Thumb up 2
 11. Daca aveti probleme de natura oncologica la stomoac,colon sau rect mergeti de urgenta mai intai la ONCOLOG- cea mai bua recomandare in TM Dr. Stefan Curescu -Spitalul Municipa Timisora. sigur are si conexiunile necesare la chirurgie sau gastro-enterologie. De evitat clinicile private

  Thumb up 1
  • Scuze nu am citit bine mesajul am vazut numai Oncologie si am scris(ca acolo ma pricep)

   Gastroenterolog- Dr. Roxana SIRLI

   Thumb up 2
 12. #23

  Multumesc frumos de ajutor. Tuturor. Eu am fost pana acum la Daniela Lazar, spit. Judetean. Cu investigatii imagistice facute la Hyperdia si apoi la Neuromed.

  Thumb up 0
 13. #24

  No, de fapt am experienţă şi-n Oncologie (tot din păcate) şi în Timişoara şi în Cluj. Numai că la Oncologie nu e vorba de medic, ci de intervenţia divină.
  Ca idee, da, aş merge la Ştefan Curescu sau la Roxana Scheuşan. Amândoi foarte buni; Roxana Scheuşan are experienţa muncii alături de medici mari deşi e tânără, iar Curescu e deja mare. Îi găseşti la Clinica de Oncologie pe Victor Babeş (pe lângă Park Place, Institutul de Microbiologie, Spitalul Bega etc…).
  Iar la Cluj … la Cluj alta e povestea, recomand un medic pentru operaţii (a avut tot felul de intervenţii ciudate cu succes): Dan Eniu. Şi pe Tudor Ciuleanu pentru chimio/radioterapie. Îi găseşti pe site-ul Institutului Oncologic din Cluj.
  Să nu-l neglijezi pe Christian Banciu dacă e vorba de diagnostic şi tratament non-oncologic (which once again: aş vrea din tot sufletul să nu fie cazul). Ştiu, Sporea are renume şi nu contest că nu ar fi foarte bun, însă…

  Thumb up 4
 14. #25

  Multumesc anatati, o sa merg la Banciu, pentru ca momentan am o problema cu diagnosticul.
  Pentru Andrei: nu ii „recomanzi” totusi pe cei care au cauzat evenimentele nefericite? Macar sa stim de ce ne ferim.

  Thumb up 0