Sfat gratis pentru messenger

solowookie.jpgDragii mei, chiar dacă îmi vedeţi moaca online la ora 01:00, asta nu înseamnă ca eu chiar sunt în faţa calculatorului.
Eu, ca orice om de 33 de ani, cu familie şi responsabilităţi, în jurul orei 23:00 sunt în pat, privind relaxat un film, alături de nevasta. Asa că voi puteţi să scrieţi mesaje din greu, eu nu o să le văd niciodata, pentru că BSplayerul dă shutdown automat la terminarea filmului.
In concluzie, vă rog frumos, dacă aveţi lucruri importante de discutat cu subsemnatul, păstraţi-le până a doua zi.

6 comentarii

 1. ar trebui sa le dai mai des sfaturi gratis ca sa inteleaga 😉

  0

 2. incepi sa imbatranesti:)

  0

 3. eu ti-am de aia 3.000€ pe care ti-i datoram. daca nu ai fost pe faza, i-am baut!

  0

 4. #4

  uameni rai, ce dracu sa zici…

  0

 5. no offence dar nici cand te intreb ceva ziua nu raspunzi dapoi noaptea la ora 1:00 😐 ..

  0

 6. #6

  Dani dude, daca nu raspun este din cauza ca nu sunt la calc. da si tu un mail, ca e mailul pe site, daca ai ceva important de spus….

  0

Citește și...

Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]