Sfat gratuit pentru Tinderomani

Vă plângeți că, deși dați like tuturor tipelor care vă apar, nu iese nici un match, niciodată. Pentru că ați fi urâți.

Știu, eu sunt sexy, așa e. Dar adevăr vă spun vouă, match-ul pe Tinder nu are legătură cu câte likeuri dai femeilor. Pentru că, în cazul în care nu v-ați prins singuri, Tinder funcționează pe baza unui algoritm extrem de complicat, nu pe simplul Cutare ți-a dat like, ia să vedem, ție îți place de el?

Prin urmare, dacă Tinder depistează că ești spamer în căutare de…whatever cauți tu pe Tinder, pur și simplu te elimină din căutări și nu mai apari nimănui.

Fiți selectivi, uitați-vă la om, la ce îi place, la ce situri vizitează, ce prieteni aveți în comun. La mine funcționează niște criterii simple. Dacă face duckface în poze, dacă adoră pozele lângă mașini străini, în cluburi, cât mai decoltate și mai lejere, gen Sunt Maria Dinulescu și This is my life și dacă avem drept prieten comun pe Lucian Mândruță, big dislike, next.

Și funcționează, serios.

tinder

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. #1

  Tinder nu era aplicația aia pentru oamenii care caută aventuri? Oameni care nu au o soție care le urmărește blogul și doi copii?:)))))))) Doar zic și eu:)))

  Thumb up 0
  • eu, ca muncitor in SM, sunt obligat sa testez lucrurile astea. avatarurile meseriei

   Thumb up 0
  • #3

   @Arhi: Un chinuit, ce mai… Tu si cu aia de trebuie sa evalueze restaurante pentru ghidu’ Michelin. La aia de sunt obligati sa faca reportaje undercover in bordeluri de lux pentru nush ce saptamanal de investigatii nici nu ma mai gandesc, ca m-apuca o mila vecina cu depresia.

   Thumb up 0
  • SM la tine e sado-maso sau social media? 🙂

   Thumb up 1
  • Hateri domnle hateri… a vrut omu sa vaza daca e compatibil cu nevasta….Nu vedeti ca el nu cauta „aventuri” de vreme ce a exclus 99% din populatia de pe Tinder care aveau criteriile respective:D…

   Thumb up 0
  • Apropo de testat chestii in virtutea jobului, fiu-meu mi-a impartasit planrile lui de viitor: tester de video-games in timpul saptamanii si critic de restaurante in weekend. Noah, ce sa mai zic, nu mai am niciun stres si nicio emotie legate de viitoru’ pruncului

   Thumb up 0
  • #7

   @Ionut: SM inseamna Satu Mare… dooh! 😛 😀

   Thumb up 0
 2. La fel cum un avocat de divorturi trebuie sa vada cum e cu amantele. 🙂

  Thumb up 0
 3. puteai sa dai un sfat util, unul pe bune ar fi, cand incepi o noua sesiune, baga like la prime 2 fete ce apar; tinder vrea sa te ajute, iti serveste primele pe cele ce ti-au dat like.

  Thumb up 0
 4. #10

  SM venind de la Sado-Maso, nu? 🙂

  Thumb up 0
  • #11

   de la Satu-Mare, ca trebuie sa fii nitel maso ca sa locuiesti pe-acolo.
   ps: carrera, ai legatura!

   Thumb up 0
 5. Cu matchmaking nu e bai, e vorba de cum reacționează tipele după:
  -Nu raspund
  -Șterg contul
  -„Nu vreau nimic”
  -„N-am instalat-o eu”
  Etc, etc
  Plus ca sunt o grămadă de tipe cu poze de cuplu pe tinder. Wtf?

  Thumb up 0
  • nu cunosc, nu am intrat niciodata in legatura, tot ce fac e strict profesional

   Thumb up 0
  • #14

   @Arhi – nu trebuie sa te scuzi, stim cum este, si noi bem doar ca sa vedem daca are aceleasi gust.

   Thumb up 1
  • Poate or lucra si el tot in online si vor doar sa vada despre ce este vorba. Un fel de Arhi varianta feminina.

   Thumb up 1
 6. #16

  Da’ ce-s cu match-urile aste, domnu, dupa fata toate par scapate din laboratoarele secrete de sub Cernobal 🙂

  Thumb up 0
 7. #18

  Nu cred ca-i vorba de algoritm, e vorba de societate.
  Ca sa ai succes la femei cu Tinder in Europa de est ar trebui sa apara addon-ul care sa la minta convingator ca nu vrei sa le f*ti.
  Urmat de cel care sa le ofere o scuza.

  Thumb up 0
 8. 90% din profilurile de „fumei” de pe tinder sunt false.
  Nimic nu stiti.

  Thumb up 0
  • #20

   Ce conteaza asta? Aplicatia functioneaza, am incercat si merge, tocmai ptr ca tipele de pe tinder isi asuma implicit faptul ca vor fi abordate numa’ ptr sex. Fara alte rahaturi, fara nevoia de a impresiona inutil. Daca app te-a combinat mergi direct la tinta, sau mergi mai departe, nu-ti cauta jumătatea, nu te implica afectiv, nu suferi:)

   Thumb up 0
  • @ leonov – ei nu suferi, ai facut vreodata un Moldamin?

   Thumb up 1
  • #aideplm, nu am facut, dar am fost de fata cand au facut oamenii. #aideplm again, cum le baga cu forta smantana aia in cur…

   Thumb up 0
  • Vai viata….

   Thumb up 0
 9. #24

  E greu la romani, grase, miss menopauze, pun poze din diverse unghiuri in care le vezi laptaria si putin fata, sau de cand erau la liceu, vorbarie multa, less fucking. Aplicatia asta e pentru tarile civilizate, la noi nu prea ai sanse sa futi casual fara bani, o femeie independenta nu e open minded, se teme ca e judecata, e facuta curva, usoara, si e extrem de amuzant pentru ca si femeile vor sex fara implicatii cateodata dar ar vrea ca noi sa le propunem asta, din motivele de mai sus.

  Thumb up 0
 10. #25

  Am ieşit la un fel de blind date (dublu) cu un tip de acolo, întâlnire pusă la cale de o prietenă împreună cu un tip cu care vorbea ea pe aplicaţie de câteva zile. Despre tipul atribuit mie nu ştiam nimic, dar îi promisesem prietenei mele că merg. Total fail la mine, ea e cu tipul şi acum… Şi a trecut mai bine de 1 lună.

  Thumb up 0
 11. #29

  pe blackberry nu este tinder, aveam chef de niste corporatiste

  Thumb up 0
  • #30

   S-a dovedit că pe Blackberry nu este viață, nu numai tinder! Cică este o dovadă abandonată a existenței omenirii și a efectelor lăsate de prostia acesteia!:)))))

   Thumb up 0
  • #31

   shit, si eu inca mai speram 🙂

   Thumb up 0