Sfat pentru cei ce îmi trimit mailuri

Primesc destul de des, aproape zilnic, diverse mailuri de la cititori. Mai mult sau mai puțin cititori de-ai mei, pentru că majoritatea mailurilor sunt diverse probleme apărute în relația cu statul, cu poliția, cu băncile, chestiile clasice și normal, au auzit de mine, încearcă să mă facă interesat de subiect. Public și eu ce pot din ele, pentru că dacă ar fi să le public pe toate, aici s-ar transforma în taraba plângerii, sau mai bine taraba plângerilor legate de orice bun sau serviciu din românia.

Ce voiam să vă transmit, vouă, o, cititorilor ce îmi trimiteți mailuri.
Dacă aveți un articol interesant, dacă aveți o problemă reală și creți ca lumea să v-o audă, nu o mai trimiteți la toți bloggerii de care ați auzit, sperând că va fi publicată la toți. Pentru că nu o va mai publica niciunul. Să știți că noi vorbim între noi, eu și zoso. Mai ales când primi asemenea scrisorele.

Nimeni nu o să publice același mail, odată cu toată lumea. Motivele sunt la mintea cocoșului. Mai dăunăzi, cineva scrisese un mail, destul de interesant, despre o altă manțocărie a unui magazin online. Și a trimis-o tuturor blogurilor de care a auzit. Logic, nu a publicat-o nimeni.

Alegeți-vă o tabără și mergeți cu ea. Mai câștigi, mai pierzi, jucător te numești.

22 comentarii

 1. Interesant asta cu trimis la mai mulți bloggeri în același timp.

  Sincer, cred că și eu as fi procedat cam la fel într-un astfel de caz. Logica e simplă – voi primiți multe mailuri, asa ca poate nu le vedeți sau nu vi se pare ca merită un articol orice mail. Și atunci trimiți la mai mulți, poate se nimerește la unul.

  0

 2. si te mai miri de ce ne conduc toti tampitii…

  0

 3. Eu, sa am ceva, ti-as scrie tie si lui zoso. Dar stiu deja ca vorbiti, asa ca as solicita o sedinta in grup!

  0

 4. heh, chiar vroiam sa iti scriu zilele astea dupa ce se termina auditul la firma, un email despre grecia si extrasezon. si ceva mai incolo, cum s-a terminat pe anul in curs constructia casei. (ti-am mai scris si ai publicat ceva cu aventura gasirii constructorilor.)
  din perspectiva unui om care scrie destul de rar, nu ma deranjeaza ca nu publici ce ti-as scrie, dar as aprecia un raspuns. chiar si unul monosilabic „nu”. barem stiu ca ai citit.

  0

  • #7

   vroiam sa trimit si eu un mail despre munca in Auchan si cu angajarile.. e vorba de Pitesti.. ce ma sfatuiesti?
   e o treaba super dubioasa

   0

  • Ce coincidenta. Cred ca toamna este timpul auditurilor. Si eu sunt prins tot cu asta.

   0

 5. #9

  Cei patru arhangheli erau trei, Luca si Matei

  0

 6. Buuun, acest articol e trecut la lista mea de articole pe care le mai dau uneori la cei care imi cer sfaturi. Pe langa, fara comunicate de presa, fara mailuri cu toata lumea la CC etc :)

  0

 7. #11

  dumnezeule, in sfarsit un om care stie ca odata cu/ce se scrie legat.

  0

 8. #14

  Editat de arhi: nu ai cum sa demonstrezi. din pacate, va ramane cu pierderile.

  0

  • #15

   Merci pentru reply.

   0

  • imi pare rau, as fi vrut sa existe ceva de facut, dar nu e. plus, daca nu exista inca nimic demonstrat, nu poti sa spui nimic public, pentru ca ocupatia favorita a tepelor de gen este sa te dea in judecata, sa demonstrezi ca un sistem piramidal este teapa.

 9. #17

  Eu n-am momentan de ce să mă plâng. Dar mă gândeam să scriu o poveste frumoasă şi să-ţi trimit ţie partea I şi lui zoso partea a doua.

  0

 10. #18

  Ai vorbit ca un moderator de forum. Există cross-mailing?

  0

 11. Deci atunci pot sa-ti trimit doua e-mail-uri, daca la Zoso nu-i trimit ? :)

  0

 12. #20

  Poți sa îmi forwardezi te rog mailul legat de mantocareala magazinului online ? Sunt in aceeași situație si poate Reușim sa facem un front comun. Mailul meu e introdus la comment. Multumesc.

  0

 13. Ti-am dat si eu e-mail ieri, l-ai primit sau a aterizat prin spam? :)

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]