Sfat pentru cei ce îmi trimit mailuri

Primesc destul de des, aproape zilnic, diverse mailuri de la cititori. Mai mult sau mai puțin cititori de-ai mei, pentru că majoritatea mailurilor sunt diverse probleme apărute în relația cu statul, cu poliția, cu băncile, chestiile clasice și normal, au auzit de mine, încearcă să mă facă interesat de subiect. Public și eu ce pot din ele, pentru că dacă ar fi să le public pe toate, aici s-ar transforma în taraba plângerii, sau mai bine taraba plângerilor legate de orice bun sau serviciu din românia.

Ce voiam să vă transmit, vouă, o, cititorilor ce îmi trimiteți mailuri.
Dacă aveți un articol interesant, dacă aveți o problemă reală și creți ca lumea să v-o audă, nu o mai trimiteți la toți bloggerii de care ați auzit, sperând că va fi publicată la toți. Pentru că nu o va mai publica niciunul. Să știți că noi vorbim între noi, eu și zoso. Mai ales când primi asemenea scrisorele.

Nimeni nu o să publice același mail, odată cu toată lumea. Motivele sunt la mintea cocoșului. Mai dăunăzi, cineva scrisese un mail, destul de interesant, despre o altă manțocărie a unui magazin online. Și a trimis-o tuturor blogurilor de care a auzit. Logic, nu a publicat-o nimeni.

Alegeți-vă o tabără și mergeți cu ea. Mai câștigi, mai pierzi, jucător te numești.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. Interesant asta cu trimis la mai mulți bloggeri în același timp.

  Sincer, cred că și eu as fi procedat cam la fel într-un astfel de caz. Logica e simplă – voi primiți multe mailuri, asa ca poate nu le vedeți sau nu vi se pare ca merită un articol orice mail. Și atunci trimiți la mai mulți, poate se nimerește la unul.

  Thumb up 0
 2. si te mai miri de ce ne conduc toti tampitii…

  Thumb up 0
 3. Eu, sa am ceva, ti-as scrie tie si lui zoso. Dar stiu deja ca vorbiti, asa ca as solicita o sedinta in grup!

  Thumb up 0
 4. heh, chiar vroiam sa iti scriu zilele astea dupa ce se termina auditul la firma, un email despre grecia si extrasezon. si ceva mai incolo, cum s-a terminat pe anul in curs constructia casei. (ti-am mai scris si ai publicat ceva cu aventura gasirii constructorilor.)
  din perspectiva unui om care scrie destul de rar, nu ma deranjeaza ca nu publici ce ti-as scrie, dar as aprecia un raspuns. chiar si unul monosilabic „nu”. barem stiu ca ai citit.

  Thumb up 0
  • #7

   vroiam sa trimit si eu un mail despre munca in Auchan si cu angajarile.. e vorba de Pitesti.. ce ma sfatuiesti?
   e o treaba super dubioasa

   Thumb up 0
  • Ce coincidenta. Cred ca toamna este timpul auditurilor. Si eu sunt prins tot cu asta.

   Thumb up 0
 5. #9

  Cei patru arhangheli erau trei, Luca si Matei

  Thumb up 0
 6. Buuun, acest articol e trecut la lista mea de articole pe care le mai dau uneori la cei care imi cer sfaturi. Pe langa, fara comunicate de presa, fara mailuri cu toata lumea la CC etc 🙂

  Thumb up 0
 7. #11

  dumnezeule, in sfarsit un om care stie ca odata cu/ce se scrie legat.

  Thumb up 0
 8. #14

  Editat de arhi: nu ai cum sa demonstrezi. din pacate, va ramane cu pierderile.

  Thumb up 0
  • #15

   Merci pentru reply.

   Thumb up 0
  • imi pare rau, as fi vrut sa existe ceva de facut, dar nu e. plus, daca nu exista inca nimic demonstrat, nu poti sa spui nimic public, pentru ca ocupatia favorita a tepelor de gen este sa te dea in judecata, sa demonstrezi ca un sistem piramidal este teapa.

   Thumb up 0
 9. #17

  Eu n-am momentan de ce să mă plâng. Dar mă gândeam să scriu o poveste frumoasă şi să-ţi trimit ţie partea I şi lui zoso partea a doua.

  Thumb up 0
 10. #18

  Ai vorbit ca un moderator de forum. Există cross-mailing?

  Thumb up 0
 11. Deci atunci pot sa-ti trimit doua e-mail-uri, daca la Zoso nu-i trimit ? 🙂

  Thumb up 0
 12. #20

  Poți sa îmi forwardezi te rog mailul legat de mantocareala magazinului online ? Sunt in aceeași situație si poate Reușim sa facem un front comun. Mailul meu e introdus la comment. Multumesc.

  Thumb up 0
 13. Ti-am dat si eu e-mail ieri, l-ai primit sau a aterizat prin spam? 🙂

  Thumb up 0