Si totusi, se misca

[P] Indiferent de cat de negre ne sunt gandurile legate de viitorul internetului romanesc, totusi se intrezaresc raze de speranta.
De cate ori nu ati cautat ceva pe net, si in loc sa primiti rezultante relevante pentru ce va interesa, primeati linkuri de la rotop, rototop, wiztop, trafo.ro, adica numai linkuri cretine, catre un site, cu cautare in acelasi site, cu link spre alt site, care, intamplator, te mai baga si el intr-o cautare proprie, si de fapt nu afli nimic. Si astea se numesc printre altele, si directoare web.
Si totusi exista asemenea site-uri care sunt utile.
Unul dintre ele ar fi SHOOOPPS.COM.
Un director web care se adreseaza firmelor. Nu pare ceva deosebit, nu? Pai este, pentru ca este un director WEB video. Adica iti faci reclama, dar in acelasi timp iti prezinti si firma, arati moacele cele mai haioase pe care le ai prin birouri, sau de ce nu, cele mai bune pasarici.
Singurul defect pe care il pot remarca este ca toate filmele sunt cu autostart. Deschizi site-ul si buf, incepe un video. Singura chestie nu foarte WEB 2.0.
Ei, vedeti ca totusi am contribuit si eu la ceva in romanica, cu arhiteveul meu? A invatat lumea ca exista si video pe web.
PS: Da, arhi.tv trece la faza doi. Tineti aproape!

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

2 comentarii

 1. QUOTE: „Singurul defect pe care il pot remarca este ca toate filmele sunt cu autostart. Deschizi site-ul si buf, incepe un video. Singura chestie nu foarte WEB 2.0.”

  WEB 2.0 nu este un termen foarte bine definit iar shooopps oricum nu este un site declarat WEB 2.0.
  Cu toate acestea acest autostart poate fi intradevar suparator, mai ales pentru vizitatorii noi cu boxele date la maxim.
  In urma acestei postari, si a altor comentarii din partea unor „bloggeri”, ne-am hotarat sa scoatem autostartul de pe aproape tot site-ul http://www.shooopps.com.

  Multumim pentru criticile constructive aduse.

  Thumb up 0
 2. Yeee, victorieeeee! Io-s una dintre „blog?rii” care le-au b?gat de vin? pentru autoplay. 😛