2 comentarii

  1. #1

    Era cu el in masina, deci voia sa se f…

    0

  2. Cum era imbracata tanara studenta? Pun pariu ca era imbracata provocator, chiar il invita sa o hartuiasca. Si cred ca si a zis ceva, nu o hartuia baiatul ala degeaba. In plus, e tanar, cum sa ii distrugem viitorul baiatului, a gresit, asa sunt baietii.
    Eu zic sa va invatati fetele sa nu mai fie agresate, sa treaca strada pe partea cealalata cand au barbati in fata, sa nu iasa din casa ne insotite, chestii normale.

    0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.