Simțindu-mă înfiorată, mă cuprind

Demult, când internetul era la începuturile sale și când nici nu mă gândeam că vreodată mi-aș permite să am internet acasă, cea mai șmecheră chestie pe care o puteai face cuiva era să te dai tipă pe mIRC și să îi dai întâlnire undeva aiurea, după care să aștepți acolo și să râzi de el de la distanță hăhăhă țepare.

Bine, erau și chestii mai complexe, eu vorbesc de oamenii normali, nu de băjeți dă cartier și alte chestii exclusiviste. Ne mai îndrăgosteam pe viață de câte o tipă, ea se îndrăgostea pe viață după noi, după primul eșec sexual realizai că nu era chiar iubire, mergeai mai departe și aia era, viață se numește. Serios, destul de distractiv, dintr-o dată, bazinul cu femei care nu știau ce poame eram, se mărise enorm.

Acum, parcă s-a întins cam mult coarda…

Cu continuarea…

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  E clar, coarda a fost intisa.

  Thumb up 0
 2. #2

  Chiar e necesar ca de cate ori intru pe site s-o vad pe Udrea cum isi suge burta?

  Thumb up 0
 3. Ce dracu ii asta? Acum cativa ani cand eram in liceu ti-era mai mare dragul cand apareau prin tot satul poze cu proaste de liceu in pizda goala in special cand au aparut cu fata mazacului de politai care ne rupea in doua cu amenzi.

  Thumb up 0
 4. tot ce are un inceput are si-un sfarsit; fb-ul va fi la un moment dat pe duca… doar ca nu prea curand, din pacate.

  Thumb up 0
 5. Deci cum era, barosane ? Femeile din Romania sunt serioase, educate si inteligente ? Aaa ?!

  Thumb up 0
  • #9

   Sa-ti pun o melodie de jale? Ceva de corason ca sa-ti aline sufletelul?

   Thumb up 0
  • da fuq… i-ai dat voie iar lu asta pe blog? 😀

   Thumb up 0
 6. Dupa cum spunea si Sarpele mai sus, COARDA a fost intinsa, de mai multe ori banuiesc, si mai ales i-a si placut! Altfel nu dadea share pe facebook la inimaginabila ei poveste de iubira.. care i-a rupt fasu’

  Thumb up 0
 7. #12

  Pe vremea mea oamenii erau altfel… de fapt erau la fel, doar ca nu aveau internet si nu putea sa-i vada toata lumea cat de prosti erau.

  Thumb up 0
 8. Totul se rezuma la multumesc, bine ca e fata invatata, stie sa multumeasca.

  Thumb up 0
 9. Facebook s-a dat naibii rau in ultima vreme. Ca un bun cetatean am nimerit de cateva ori pa paginile unora pe unde apareau chestii zic eu nasoale: pornografie cu niste copii de 7-8 ani, lupte de caini in care isi sfasie carnea de pe ei, chestii de alea. Ei bine, le-am raportat si ghici ce? Primesc raspuns de la Facebook ca acele materiale sunt ok si ca le vor lasa acolo sa fie. Sunt eu tampit si nu inteleg ceva aici?…

  Thumb up 0