25 comentarii

 1. so funky!

  Thumb up 0
 2. nu i-a acordat prioritate. clasic. omul e nevinovat.

 3. si tu nu crezi in justitia divina…

  Thumb up 0
 4. Eu chiar speram ca e Il Luce:D

  Thumb up 0
 5. #8

  fara nici o legatura…pe tine nu te-o lovit tramvaiu cand erai cu fofo?

  Thumb up 0
  • ba da, dar nu a fost greseala mea, ci a unei pixde, am tras de volan ca sa nu intru in ea si practic m-a sters tramvaiul, nici nu m-a zgariat

   Thumb up 0
 6. Se vede in clip ca el era razboinicul care ii dadea lectii „din maini” aluia cu jepul alb. Nu a vazut si nici nu a avut treaba cu tranvaiul.

  Thumb up 0
 7. să iți dea sănătate cine vrei tu că tare mi-ai înseninat ziua cu clipu’ ăsta 😀

  ps: dacă mai ai mai bagă …

  Thumb up 0
 8. #13

  Si eu mi-am furat-o de la unul azi de voia sa treaca prin loc nepermis. L-am claxonat drept pentru care cand am trecut pe langa el am auzit un „F…ing white trash!” El era alb ca hornul pe interior. Sa ma consider discriminata ca-s alba?

  Thumb up 0
 9. #14

  @Arhi : Sunt in „Mother Russia” si nu Moscova sau St. Petersburg ca ar fi fost prea frumos, in Togliatti, oras industrial de aproximativ 700 000 de oameni. Tot ce pot sa-ti zic e ca, ceea ce vedeti voi pe youtube cu „russian car crash compilation” si „vodka video” sunt cat se poate de autentice si adevarate dar cu mult mai putine decat in realitate. Numai azi am observat 5 accidente pe un drum de 30 de min. Rusii sunt nesimtiti si nu au nicio raspundere atunci cand conduc. Nu le pasa de regulament sau respectul fata de alti soferi. Cedeaza trecerea, prioritate, verde, rosu, etc, pentru ei sunt doar notiuni, pe care unii le cunosc si nu le pasa, altii nu le cunosc si li se rupe si mai mult. Adauga vremea nasoala si masinile rupte si obtii niste accidente de toata „frumusetea”. Multi nu sunt prosti dar ca la noi, au si ei idiotii lor. Iar camerele video ii ajuta in discutiile pe care le au cu politia, pentru ca aceasta e corupta, iar in caz de accident, dau vina unii pe altii ca la gradinita. In caz de accident se pierde o zi lejet, amiabila nu exista. Am auzit cazuri cu persoane care au asteptat 8 ore pana sa apara politia.

  Thumb up 0
 10. Ce nesimțit ăsta cu tramvaiul.Dar chiar așa,intri în om și nu-l anunți?

  Thumb up 0
 11. #19

  ala care filma era si el tramvai?

  Thumb up 0
 12. Nimeni nu observa ca ala cu scandalul chiar avea dreptate? Cel ce filma era pe linia tramvaiului practic tripland benzile de circulatie, si in mod normal in intersectia aia infernala daca nu facea filmatorul pe tramvaiul, nacajitul ala lovit odata scapat de acolo ar fi putut sa se inscrie pe banda de mers pe care voia. Se vede ca ii blocheaza la finalul filmului si pe cei ce se incadreaza stanga din sens opus.

  Thumb up 0
 13. si cica dimineata cafeaua e buna…Un filmulet d-asta bate si cafele cacate de pisici

  Thumb up 0
 14. #24

  @Arhi : Sunt plecat in interes de munca la Avtovaz, uzina Lada 🙂
  @Perkele : vorbesc de Rusia, nu stiu unde am precizat de Romania

  Thumb up 0
  • Lada…masina cu tabla de 2 pe ea, care a distrus volvo S60 al sefului meu de acum multi ani :)))

   Thumb up 0