25 comentarii

 1. so funky!

  0

 2. nu i-a acordat prioritate. clasic. omul e nevinovat.

  0

 3. si tu nu crezi in justitia divina…

  0

 4. Eu chiar speram ca e Il Luce:D

  0

 5. #8

  fara nici o legatura…pe tine nu te-o lovit tramvaiu cand erai cu fofo?

  0

  • ba da, dar nu a fost greseala mea, ci a unei pixde, am tras de volan ca sa nu intru in ea si practic m-a sters tramvaiul, nici nu m-a zgariat

 6. Se vede in clip ca el era razboinicul care ii dadea lectii „din maini” aluia cu jepul alb. Nu a vazut si nici nu a avut treaba cu tranvaiul.

  0

 7. să iți dea sănătate cine vrei tu că tare mi-ai înseninat ziua cu clipu’ ăsta :D

  ps: dacă mai ai mai bagă …

  0

 8. #13

  Si eu mi-am furat-o de la unul azi de voia sa treaca prin loc nepermis. L-am claxonat drept pentru care cand am trecut pe langa el am auzit un „F…ing white trash!” El era alb ca hornul pe interior. Sa ma consider discriminata ca-s alba?

  0

 9. #14

  @Arhi : Sunt in „Mother Russia” si nu Moscova sau St. Petersburg ca ar fi fost prea frumos, in Togliatti, oras industrial de aproximativ 700 000 de oameni. Tot ce pot sa-ti zic e ca, ceea ce vedeti voi pe youtube cu „russian car crash compilation” si „vodka video” sunt cat se poate de autentice si adevarate dar cu mult mai putine decat in realitate. Numai azi am observat 5 accidente pe un drum de 30 de min. Rusii sunt nesimtiti si nu au nicio raspundere atunci cand conduc. Nu le pasa de regulament sau respectul fata de alti soferi. Cedeaza trecerea, prioritate, verde, rosu, etc, pentru ei sunt doar notiuni, pe care unii le cunosc si nu le pasa, altii nu le cunosc si li se rupe si mai mult. Adauga vremea nasoala si masinile rupte si obtii niste accidente de toata „frumusetea”. Multi nu sunt prosti dar ca la noi, au si ei idiotii lor. Iar camerele video ii ajuta in discutiile pe care le au cu politia, pentru ca aceasta e corupta, iar in caz de accident, dau vina unii pe altii ca la gradinita. In caz de accident se pierde o zi lejet, amiabila nu exista. Am auzit cazuri cu persoane care au asteptat 8 ore pana sa apara politia.

  0

 10. Ce nesimțit ăsta cu tramvaiul.Dar chiar așa,intri în om și nu-l anunți?

  0

 11. #19

  ala care filma era si el tramvai?

  0

 12. Nimeni nu observa ca ala cu scandalul chiar avea dreptate? Cel ce filma era pe linia tramvaiului practic tripland benzile de circulatie, si in mod normal in intersectia aia infernala daca nu facea filmatorul pe tramvaiul, nacajitul ala lovit odata scapat de acolo ar fi putut sa se inscrie pe banda de mers pe care voia. Se vede ca ii blocheaza la finalul filmului si pe cei ce se incadreaza stanga din sens opus.

  0

 13. si cica dimineata cafeaua e buna…Un filmulet d-asta bate si cafele cacate de pisici

  0

 14. #24

  @Arhi : Sunt plecat in interes de munca la Avtovaz, uzina Lada :)
  @Perkele : vorbesc de Rusia, nu stiu unde am precizat de Romania

  0

  • Lada…masina cu tabla de 2 pe ea, care a distrus volvo S60 al sefului meu de acum multi ani :)))

Citește și...

Futu-i. S-a terminat noaptea, și eu n-am terminat de dormit. Măcar am timp să-mi beau cafeaua. Poate și scriu două rânduri. “Când încălzim un filament de wolfram până la incandescență…” – Mama! – Da, puiule. Bei cacao sau cafea? Iar e frig în mașină. Mâine e musai să pornesc motorul mai devreme, să […]