2 comentarii

  1. Prin 2001 sau 2002 au dat la TVR concursul de mancat hot dogi. Si-a castigat fara drept de apel Takeru Kobayashi. bunica-meu zicea:
    – Ala de foame mananca asa tata, nu vezi ce slab e?

    0

  2. Cei slabi mănâncă cel mai repede. Dar nu cel mai mult. Cei grași mănâncă încet și mult. Cei slabi mănâncă foarte repede și des. Pot spune din propria experiență. Nu este un adevăr uni9versal valabil, dar în general așa este.

    0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.

PC Garage are o țintă ambițioasă pentru acest Black Friday, vânzări de peste 45 de milioane de lei și livrarea a 90% din comenzi în maxim 5 zile. Mai mult decât atât, își propune odată cu angajamentul de expediere și un scor NPS de peste 80 pentru clienții care lansează comenzi de Black […]

Și pentru că mai este o singură zi până la marele eveniment de shopping al anului, am încercat să o iau pe panta amintirilor și să mă gândesc la ce mi-am cumpărat de Black Friday, de-a lungul anilor. Cred că primul lucru luat de Black Friday a fost hardul acela SSD de 120 […]