26 comentarii

 1. #1

  contextul fiind?

  • #2

   nici unul, l-am primit drept mesaj

 2. #3

  E moldovean, rapidist si fan antena1. Ce mai vrei? :))

  • #4

   gata esti daca te-ai luat de antena 1! imediat vin vlad si dani corban si te-au rezolvat. acolo e mircea badea, bei, care este masura lucrurilor pt. juma’ de romanie, asa ca, mai usor cu invectivele la adresa antenelor.

  • #5

   Inteleg treaba cu Antena 1, poate chiar si pe aia cu moldoveanul desi e foarte relativa, dar n-am sa inteleg niciodata ce merite iti revin daca tii cu o echipa de fotbal sau alta. Devii dintr-o data mai destept sau mai bun? Sau te califici singur drept un idiot daca imparti oamenii dupa preferintele fotbalistice?

 3. #6

  Pe leul din imaginea de fundal are cancer…

 4. #8

  De cand a aparut Life of Pi toti sunt Pi. Asta e PI la patrat!

 5. #9

  decat sa mori in cancer, Cetin, mai bine sa moara masa. impreunata cu vun cal, fara cratima. ca asa sunt eu taran si injur inapoi cand cred ca-i cazu.

 6. #10

  Prison Break.

 7. #11

  heh, google nu uita titlul initial al postului… :)

 8. #14

  vroiam sa iti pun linku de la articolu cu grasule, dar nu ma lasa… :(

  • #15

   asa ca ce-ai zis tu…incerc pana se inregistraza de cateva ori

 9. #16

  invidia roade

 10. #17

  Asta este frumusetea Facebookului, „prostul” are si un nume. Urmariti comentariile de la adevarul.ro postate cu minunatul cont de Facebook, personal cu toate datele de contact posibile, cu locul de munca, etc. Numai bun pentru viitori angajatori :)

  • #18

   @Livero Omu nu o arde undercover, este de respectat! Şi eu când am ceva de zis, zic de pe contul oficial pentru că aşa mi se pare corect.
   Treaba e, te duci după el? Acum să vedem!

 11. #19

  Voi inca nu stiti ca Romania e formata din cretini din astia ?! Oameni normali mai exista….desi putini….foarte putini… Daca vreunu din voi are impresia ca populatia din RO debordeaza de inteligenta, mai ales astia”tinerei”….atunci se inseala amarnic. Sistemul e infect,dar nimic nu e o scuza pentru faptul ca sunt IMBECILI !

 12. qu’est-ce que c’est ”mourir EN cancer”?

  • ou DANS cancer? c’est philosophique ou quoi?

  • #22

   jenespa

  • #23

   Je crois que on dit „mourir par le cancer”… Je ne suis pas si sur…
   En ce que concerne la philosophie… Bofff….

 13. #24

  omu’ poate se pregateste de-o cariera de `succesuri` in SEO/online/muci si incearca sa razbata de’acum. :-)

 14. #26

  Mama lui este o plaja?

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]