Sociale: Conduci sub influenta alcoolului?

Multi dintre cunoscutii mei conduc dupa ce au baut. O bere sau un butoi, nu conteaza. Conteaza ca au baut. Iar ei sunt la volan.
Nu as vrea sa fiu subiectiv, de aceea nu vreau sa ma pronunt la modul direct, mod sustinut de mine zilnic in fiecare post. Asa ca voi face un poll foarte simplu.

Conduci sub influenta bauturilor alcoolice sau nu?

Sunteți de acord cu bataia la poliție?

7 comentarii

 1. #1

  NU. Cred ca din cauza asta nu o sa-i iau niciodata locul lui Basescu de la Cotroceni.

  0

 2. da, e un test de selectie si asta

  0

 3. Daca nu am carnet, am voie sa raspund? :P

  0

 4. minorii nu intra in calcul, Dee:P

  0

 5. Eu am condus o data, in martie anu’ asta… nu bausem mult da bausem repede si eram luat rau in sensul ca imi simteam capul greu ducandu-se in fata mai repede decat restul corpului, corp care la randu-i incerca sa tina pasul…deci mergeam cam 10-15 grade inclinat spre fata (aceasta inclinatie e direct proportionala cu ‘unghul’ licorii de’nmultit cu o constanta universala… nrul lui Bachus = 1.0025).

  M-am urcat in masina sa ma duc la marmacie…si numa un noroc chior a facut sa nu pictez oglinda stanga cu vopseaua de pe stalpu din gardu soacra-mi, stalp pe langa care am trecut milimetric si pe care sunt sigur si acum ca l-am auzit injurandu-ma. :))))))

  0

 6. nu e de joaca. si eu aseara ma simteam viteaz sa conduc. noroc de nevasta ca m-a luat de urechi:))

  0

 7. #7

  Am condus cam la 3 ore dupa ce bausem o bere. Cica dupa bere tre sa astepti 6 ore. Cert e ca eu dupa alea 3 ore eram mult mai ok ca alte dati cand am condus nedormita.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]