Sociale: Salvati Vama Veche!

Pana sa inceapa domnul Mircea Toma, acum vreo 3 ani, tambalaul cu salvati vama veche, auziserati vreunul din voi de satul asta? Sau va interesa la modul intens ce se intampla acolo?
Nu prea, este? Acum, dupa ce i s-a facut publicitate cacalau, de stie pana si ultimul oier din bucuresti ca exista, a fost salvata vama? Desigur ca nu. Dimpotriva, s-a construit in draci si cu elan muncitoresc, pentru ca, nu-i asa, reclama e sufletul comertului.
Eu sunt curios nea Toma poseda, sau a posedat ceva teren prin zona?
Iar daca da, domnu Toma, am o maaaaaaare rugaminte. Eu vreau sa iau niste pamant la Limanu, dincolo de Corbu. Nu vreTI sa incepeti o campanie „Salvati Limanu, ultimul refugiu al libertatii”? Nu de alta, dar poate mai cresc preturile la terenuri si imi iese si mie de-o ciorba la Stuf, in Vama.
Mai jos aveti un exemplu de libertate vamaioata. Ganditi-va ce ieftin si bun e totul, DACA PANA SI GHEATA E GRATUITA, DACA CUMPERI BAUTURI….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. WTF?! Pana si mie imi tremura mana mai putin ;)

  2. #2

    hmm esti intr-o confuziune regretabila Limanu e pe langa Mangalia ….probabil te refereai la Vadu care este pe langa Corbu dar si acolo tre sa ai un cont baban in banca sa-ti cumperi nisip pentru asezt cearceaful :))

  3. king, eu stiam ca e un limanu si pe-acolo. desigur, e posibil sa ma insel:)

  4. eu merg de 14 ani in vama , si da , ai perfecta dreptate , de cand au inceput astia sa planga in presa dupa vama , nimic nu mai e la fel …va ajunge un spa pentru smecherasii cu cas si ghiuluri , ca doar n-au locuri destule in toata romania …trist , trist ….

  5. #5

    perfect de acord cu voi, uitativa pe http://www.zecepentrumare.ro si vedeti cine se regaseste intre parteneri, pun pariu pe un bilet la metallica ca tot idiotul de mircea toma e creierul acestei manifestari, dincolo de muzica interesul comercial e mai presus, corbu o sa ajunga ce este vama in momentul de fata

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]