Sociale: Salvati Vama Veche!

Pana sa inceapa domnul Mircea Toma, acum vreo 3 ani, tambalaul cu salvati vama veche, auziserati vreunul din voi de satul asta? Sau va interesa la modul intens ce se intampla acolo?
Nu prea, este? Acum, dupa ce i s-a facut publicitate cacalau, de stie pana si ultimul oier din bucuresti ca exista, a fost salvata vama? Desigur ca nu. Dimpotriva, s-a construit in draci si cu elan muncitoresc, pentru ca, nu-i asa, reclama e sufletul comertului.
Eu sunt curios nea Toma poseda, sau a posedat ceva teren prin zona?
Iar daca da, domnu Toma, am o maaaaaaare rugaminte. Eu vreau sa iau niste pamant la Limanu, dincolo de Corbu. Nu vreTI sa incepeti o campanie „Salvati Limanu, ultimul refugiu al libertatii”? Nu de alta, dar poate mai cresc preturile la terenuri si imi iese si mie de-o ciorba la Stuf, in Vama.
Mai jos aveti un exemplu de libertate vamaioata. Ganditi-va ce ieftin si bun e totul, DACA PANA SI GHEATA E GRATUITA, DACA CUMPERI BAUTURI….

5 comentarii

 1. WTF?! Pana si mie imi tremura mana mai putin ;)

  0

 2. #2

  hmm esti intr-o confuziune regretabila Limanu e pe langa Mangalia ….probabil te refereai la Vadu care este pe langa Corbu dar si acolo tre sa ai un cont baban in banca sa-ti cumperi nisip pentru asezt cearceaful :))

  0

 3. king, eu stiam ca e un limanu si pe-acolo. desigur, e posibil sa ma insel:)

  0

 4. eu merg de 14 ani in vama , si da , ai perfecta dreptate , de cand au inceput astia sa planga in presa dupa vama , nimic nu mai e la fel …va ajunge un spa pentru smecherasii cu cas si ghiuluri , ca doar n-au locuri destule in toata romania …trist , trist ….

  0

 5. #5

  perfect de acord cu voi, uitativa pe http://www.zecepentrumare.ro si vedeti cine se regaseste intre parteneri, pun pariu pe un bilet la metallica ca tot idiotul de mircea toma e creierul acestei manifestari, dincolo de muzica interesul comercial e mai presus, corbu o sa ajunga ce este vama in momentul de fata

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]