O societate distructivã de fãtãlãi – Johnny Depp

În noiembrie se lansează Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald. Sunt fan seria Harry Potter și urmăresc tot ce mișcă în domeniu, am văzut citit tot ce a ieșit, inclusiv în engleză, pentru că pe vremea când am cumpărat eu cărțile în română, pe piață era mizeria aia tradusî de acea micuță geniu din clasa a 8 a care a tradus Viperini, Plezneală și alte gunoaie ce au distrus stilistic cărțile.

Ce voiam să spun. La ComiCon a venit Johnny Depp, care îl interpretează pe Grindelwald, cu o apariție mișto, costumat, cu tot ce trebuie.

Doar că problema unor nu era despre apariție, despre actor, bun sau rău, ci despre cât de dezgustați erau că e acceptat în film, deși fosta lui soție l-a acuzat de așa zise violențe.

Mai exact, câdn au depus divorțul, doamna Depp a reclamat că ar fi fost violentatată. Depp a negat și a spus că de fapt stimabila dorește doar mai mulți bani la divorț. Lucru confirmat și de faptul că, după ce și-a primmit banii, și-a retras acuzațiile, bătaia nu mai fusese dată, totul era ok.

Dar iată, printr-un miracol al distopiei în care trăim, cei susceptibili la a fi afectați de asemenea mizerii au rămas cu ideea că tipa, vai, a fost bătută și vai, cât dezgust. Nu conta că era cuvânt contra cuvânt, că tipa și-a luat banii și a plecat, dezmințind violențele. Important era că #metoo și profundul dezgust la adresa lui Depp.

Vă spun cu sinceritate, așa zisa lume liberă se duce dracului și se transformă într-o distinsă societate de fătălăi.
Când or să vină rușii, aduși de prietenul Trump, nu văd bine pe nimeni. Florile din țevile mitralierelor nu împiedică pe nimeni.

25 comentarii

 1. #1

  Vâjthaț

  0

  • #2
   Arhi

   da fmm

  • #3

   „perfecți” …mi a trebuit o vreme lunga, avand impresia ca cine a tradus a stiu ceva-ceva, sa inteleg de ce naiba „prefect” a iesit „perfect” in cartile noastre.

   0

  • #4
   Arhi

   faza proasta e ca subtitrarile filmelor sunt facute dupa idioteniile din carte

 2. #5

  Mama ce m am enervat. Cate palme pot sa ii dau de 50 de lei lui doamna ex?

  0

 3. Știam că e combinat cu Vanessa Paradis și au și copii împreună. Cu ocazia asta aflu că au fost împreună 20 de ani, însă nu și-au pus pirostriile.
  Cum dracu de niciuna din fostele iubite/ fosta soție din 83 nu l-au acuzat p-asta de omor.

  În schimb Ștefan Bănică o duce bine merci, vine lumea la concerte, aceleași melodii, aceleași glume, un fel de Singur Acasă, pentru toate gusturile

  0

  • Ia zi tu, Francisc, pe cine a bătut Ștefan Bănică?

   0

  • #11
   Arhi

   pe andreea marin si pe botoxata radulescu. a fost in oresa la vremea respectivă

 4. #12

  am vazut ca a aparut o traducere noua. am incercat si nu. no fakin way!
  imi pare rau dar mie termenii de vajthat sau hotoaica aurie, sangemal, incuiati etc sunt batuti in cuie. orice alta traducere acum mi se pare de kkt. iar daca vreau sa le recitesc, chestie pe care o fac cam la doi ani, o fac oricum in engleza.

  0

  • #13
   Arhi

   o am eu pe aia noua. e decenta. numele au ramas nume, nu mai sunt plezneala si profesoara Lăstar

  • #14

   probabil voi incerca cand va poseda pitica abilitati de citire. la momentul asta patrula catelusilor e miezu.

   0

 5. Am avut la un moment dat niște vecini sub noi (un el și-o ea), pe la 40+ de ani așa. La 2-3 zile ea începea să se certe cu el când venea omul de la muncă (probabil și ușor băut). Nu vă imaginați scandal, el tăcea, doar ea țipa. După câteva ore de zbierete ale femeii cu creștere în intensitate (eventual se mai auzea și zdrăngănit de cratițe/farfurii), timp în care repet, nu i se auzea gura lui, la un moment dat se oprea brusc (eventual se auzea un trosc), urmat de un bocet scurt și întotdeauna încheiat c-o partidă de sex. A doua zi îi vedeai ținându-se de mână (eventual ea cu un ochi vânăt). Am făcut greșeala să chem poliția la un moment dat, până ne-am mutat de-acolo ne-a înjurat ea.
  Că deh, așa-s unii oameni, au niște ritualuri mai zbanghii. Iar Amber Heard pare fix genul ăla de femeie care s-ar dedulci la o partidă sado-maso da’ și dac-o calci pe coadă după pare capabilă să te lase în curul gol doar pentru că poate.

  0

 6. #16

  când vin animalele din rusia fii sigur c’o să fie țara plină de eroi care cântă Katiușa
  cât despre johnny, îmi pare rău că i’a mâncat curva aia banii, că a muncit din greu în filme pentru banii ăia

  0

 7. De concedierea lui James Gunn (Guardians of the Galaxy) ce zici?

  0

  • #18
   Arhi

   wait, wut??

  • #19
   Arhi

   now i see. cum ziceam, o societate de fatalai imbecili

  • #20

   Păi citeau copiii pe Twitter chestii de acu țâșpe ani și se oripilau.

   0

  • Culmea e ca James Gunn era mare luptator pentru stilul asta SJW, cu dat afara oameni pentru un cuvant gresit.

   El chiar a vrut sa traiasca in genul asta de lume de Zona Crepusculara. A primit ce-a dorit.

   0

 8. #22

  Ultima fraza din articol mi-a adus aminte de un banc vechi: „cate zile rezista Occidentul daca il invadeaza rusii? Raspuns: o luna daca opune rezistenta si 6 luni daca nu opune. Cum asa? Pai iti dai seama cat timp ii va lua fiecarui oras sa organizeze parada si arcuri de triumf?”

  0

 9. #23

  De ce i-ar aduce tocmai Trump? Dacă vor să vină, vin oricum. Mai ales că au sprijinul total al UE sau mai bine spus al Franței și Germaniei.

  0

 10. #24

  Serios? Ii aduce Trump? Prin scutul de la Deveselu eventual sau prin NATO. Eu as fi mai atent la Germania sau UE, ca ei spun ca dușmanul e SUA, nu Rusia.

  0

 11. #25

  de asta si unele firme sau oameni importanti sunt dispusi sa plateasca bani grei inainte, nu conteaza daca e adevarat sau nu ce spune individul, odata facut public cu greu mai schimbi parerea oamenilor

  0

Citește și...

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]