Sorry, scz de mass

Băi, deci eu nu înțeleg care e faza. Dai mass message pe yahoo messenger, cu adresa blogului tău, legat de un post, mai mult sau mai puțin important.
Iar după link, apare: Sorry, scz de mass.

De ce îți ceri scuze Că ai dat mass-ul? Păi bănuiesc că nu te-a forțat cineva când ai dat mass cu adresa blogului tău. Deci, ai făcut ceva în mod deliberat. E greșit ce ai făcut? Dacă da, de ce l-ai mai făcut? Nu realizezi că te faci de kakao, prin adăugirea de la final? Chiar crezi că cineva te va scuza pentru mass-ul tău, dacă l-a deranjat? În mod sigur vei primi ignore. Și atunci, de ce îți ceri scuze?

Generația haicinci.

25 comentarii

 1. pot sa ma mandresc ca in afara de o colega tampita de servici care da mass`uri cu bancuri, ma pot lauda cu lista mea de prieteni din care nici unul nu e spammer :)

  0

 2. Ce, si tie ti-a dat azi mass swamp si si-a cerut scuze? Primul pas a fost sa-l sterg. La urmatorul mass are ignore direct :-??

  0

 3. #3

  =)) da, din pacate de el e vorba

  0

 4. #4

  intr-adevar, nu e nimic mai hilar decat asa ceva :-)

  0

 5. haicinci :)))

  0

 6. Daca n-u auzit oamenii de Twitter … ce sa le faci? Ignore :D

  0

 7. :)) da majoritatea fac asa scriu scz de mess, sry de me$$ si de alea hicinciiste :))

  0

 8. nu ne zici si noua care era massu?:P

  0

 9. ce prostii sunt unii

  0

 10. VisUrat din ce categorie face parte? :))))))))))))))

  0

 11. #11

  Cel mai tare e cand intri peste 2-3 zile pe blogul respectivului si gasesti un articol in care-i infiereaza p’aia de dau mass-uri :D.
  Deh.. ipocrizie la superlativ.

  L.E.:Da, si visurat dadea mass-uri, pana am discutat cu el, i-am explicat ca ma deranjeaza, omul a-nteles, si de atunci n-am mai primit nici un mass de la el.

  0

 12. Intratzi p blogul meu.. am pus poze noi cu ubita de la mare…. dati commenturi pls ca dau inapoi!! Srry de comment =)))

  0

 13. deblog asa faci si tu?:))

  0

 14. ups si eu mi-am luat ignore? macar eu nu-mi cer scuze de mass, il dau cu toata nesimtirea :))

  0

 15. #15

  nu fata mosului, ca si je baga massuri la greu. dar o data ce alegi sa fii nesimtit, nu te apuci sa iti ceri si scuze anticipat pentru nesimtire, nu?:))

  0

 16. @cipoc: Shht sa nu mai zici nimanui ca d-asta am traficul asta exorbitant.

  0

 17. #17

  La mine e super oferta: la 3 mass-uri total irelevante (d-alea gen donez pisica, donati sange, donati benzina, etc.) dau ignore. Si ce liniste e pe mess :D

  0

 18. ma mai amuza micutii..na..cu isus..cu da mai departe..vad care s`a mai imbolnavit..care mai are nevoie de sange sau alte organe..it`s fun..
  deblog nici nu te cunosc:P..sssttt
  ps:eu dau masuri doar cu bancuri:D

  0

 19. visurat nu mai da massuri de ceva timp…

  0

 20. #20

  Esti politicos. Bravo, Arhi ! :D

  0

 21. generatia blogatu, erm… mda

  0

 22. #22

  prea tare faza asta…destul de logic..app eu nu dau massuri:)

  0

 23. domne e mare lucru ii zic nui nik si gata:)) :)) :)) :)) :P :P :P :) :) :) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :) :) :) :)

  0

 24. #24

  :!! :(( :% :P >< @( >-) ?-) :) ;-) :-< :? 8| :(( :!! :>>

  0

 25. am sanse la tine 1)da2)nu3)te iubesc deja raspuns obligatoriu asta mi-a trimis un bou

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]