Sorry, scz de mass

Băi, deci eu nu înțeleg care e faza. Dai mass message pe yahoo messenger, cu adresa blogului tău, legat de un post, mai mult sau mai puțin important.
Iar după link, apare: Sorry, scz de mass.

De ce îți ceri scuze Că ai dat mass-ul? Păi bănuiesc că nu te-a forțat cineva când ai dat mass cu adresa blogului tău. Deci, ai făcut ceva în mod deliberat. E greșit ce ai făcut? Dacă da, de ce l-ai mai făcut? Nu realizezi că te faci de kakao, prin adăugirea de la final? Chiar crezi că cineva te va scuza pentru mass-ul tău, dacă l-a deranjat? În mod sigur vei primi ignore. Și atunci, de ce îți ceri scuze?

Generația haicinci.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. pot sa ma mandresc ca in afara de o colega tampita de servici care da mass`uri cu bancuri, ma pot lauda cu lista mea de prieteni din care nici unul nu e spammer :)

  0

  0

 2. Ce, si tie ti-a dat azi mass swamp si si-a cerut scuze? Primul pas a fost sa-l sterg. La urmatorul mass are ignore direct :-??

  0

  0

 3. #3

  =)) da, din pacate de el e vorba

  0

  0

 4. #4

  intr-adevar, nu e nimic mai hilar decat asa ceva :-)

  0

  0

 5. haicinci :)))

  0

  0

 6. Daca n-u auzit oamenii de Twitter … ce sa le faci? Ignore :D

  0

  0

 7. :)) da majoritatea fac asa scriu scz de mess, sry de me$$ si de alea hicinciiste :))

  0

  0

 8. nu ne zici si noua care era massu?:P

  0

  0

 9. ce prostii sunt unii

  0

  0

 10. VisUrat din ce categorie face parte? :))))))))))))))

  0

  0

 11. #11

  Cel mai tare e cand intri peste 2-3 zile pe blogul respectivului si gasesti un articol in care-i infiereaza p’aia de dau mass-uri :D.
  Deh.. ipocrizie la superlativ.

  L.E.:Da, si visurat dadea mass-uri, pana am discutat cu el, i-am explicat ca ma deranjeaza, omul a-nteles, si de atunci n-am mai primit nici un mass de la el.

  0

  0

 12. Intratzi p blogul meu.. am pus poze noi cu ubita de la mare…. dati commenturi pls ca dau inapoi!! Srry de comment =)))

  0

  0

 13. deblog asa faci si tu?:))

  0

  0

 14. ups si eu mi-am luat ignore? macar eu nu-mi cer scuze de mass, il dau cu toata nesimtirea :))

  0

  0

 15. #15

  nu fata mosului, ca si je baga massuri la greu. dar o data ce alegi sa fii nesimtit, nu te apuci sa iti ceri si scuze anticipat pentru nesimtire, nu?:))

  0

  0

 16. @cipoc: Shht sa nu mai zici nimanui ca d-asta am traficul asta exorbitant.

  0

  0

 17. #17

  La mine e super oferta: la 3 mass-uri total irelevante (d-alea gen donez pisica, donati sange, donati benzina, etc.) dau ignore. Si ce liniste e pe mess :D

  0

  0

 18. ma mai amuza micutii..na..cu isus..cu da mai departe..vad care s`a mai imbolnavit..care mai are nevoie de sange sau alte organe..it`s fun..
  deblog nici nu te cunosc:P..sssttt
  ps:eu dau masuri doar cu bancuri:D

  0

  0

 19. visurat nu mai da massuri de ceva timp…

  0

  0

 20. #20

  Esti politicos. Bravo, Arhi ! :D

  0

  0

 21. generatia blogatu, erm… mda

  0

  0

 22. #22

  prea tare faza asta…destul de logic..app eu nu dau massuri:)

  0

  0

 23. domne e mare lucru ii zic nui nik si gata:)) :)) :)) :)) :P :P :P :) :) :) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :) :) :) :)

  0

  0

 24. #24

  :!! :(( :% :P >< @( >-) ?-) :) ;-) :-< :? 8| :(( :!! :>>

  0

  0

 25. am sanse la tine 1)da2)nu3)te iubesc deja raspuns obligatoriu asta mi-a trimis un bou

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.