Spaga de la Bruxelles

Pornind de la postul meu de aici, Realitatea TV a declansat o dezbatere legata de felul in care sunt ucisi porcii in romania. Iar o doamna de la Autoritatea Sanitar Veterinara a afirmat ca nu se vor mai taia porci fara a fi respectate normele europene.
Ce e interesant este ca nici ei nu stiu exact cum arata pistolul ala cu care se distruge sistmul nervos central al porcului, iar medicii din teritoriu, nici atat.
Spre ce concluzie ne duce asta?
Simplu. Spre concluzia ca medicii veterinari din sate vor deveni cei mai bogati oameni din zona. Vrei sa iti tai porcul? Nu ai pistol de ala? NU e nimic. Dam o mica spaga medicului, ala afirma ca porcul a fost sacrificat oficial, si gata.
Toata lumea e fericita, banii sunt bani, carnea e carne.
Sa traiti bine!

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]