32 comentarii

 1. „daca dumnezeu e atotputernic, de ce are nevoie de banii mei?” traducere aproximativa din cevaa film. nu retin exact de unde

  Thumb up 0
  • dragos, el nu are nevoie, dar reprezentantii sai pe pamant trebuie sa o duca bine

   Thumb up 0
 2. sa fie primit – link

  Thumb up 0
 3. Tre sa recunosti ca au variante nenumarate. Eu am primit asa:

  „In vremurile tulburi de azi, RUGACIUNEA e foarte importanta pentru ajutorul nostru. Dar nu te poti ruga la un perete gol! Trebuie sa ai o Icoana. Am gasit pe http://www.icoana.net icoane pentru buzunarul fiecaruia, foarte frumoase, cu Domnul Iisus, Maica Domnului, o multime de sfinti si va recomand. Intrati sa vedeti: http://www.icoana.net (Iertare fratilor).”

  Important e ca la sfarsit cere iertare. 😀

  Thumb up 0
 4. reclama tot i-ai facut, deci a fost cu folos :))

  Thumb up 0
  • doulfe, dumnezeu fie cu el si sa-i aline sufletul in grelele clipe prin care trece. haram gheldi, haram ghiti, esheduen llaillahi ill allah

   Thumb up 0
 5. Hahaha, l-am luat cu copy/past si am bagat comentariu cu linkuri active. I’m so freaking smart.

  Thumb up 0
 6. @doulfe- ai dreptate, toti credinciosii care au nevoie de icoane sunt aici la Arhi. 😀

  Thumb up 0
 7. Din intamplare am multe icoane. Ce sa fac ? La cea din fata ma rog pentru sanatate, ca mi-s tot bolnav. La cea din stanga pentru bani- ca mi-s tot sarac. La cea din dreapta pentru masina- ca tocmai am busit-o. Sa trec la icoanele din cealalta camera? Pacatele mele…

  Thumb up 0
 8. #11

  internetu e mana diavolului…ca park banii sunt ochiu:-?? diavolul te spameaza muhahahah( ras diabolic >:) )

  Thumb up 0
 9. da… oare … cu cine face banking ?

  Thumb up 0
 10. fucking pray or else!!

  Thumb up 0
 11. Avem si icoane cu vedetele Playboy ! Sfinte ŢâţE !

  Thumb up 0
 12. #16

  95.76.125.196-Bucurestean prost!

  Thumb up 0
 13. A uitat sa scrie daca sunt sau nu sfintite 😀 si tind sa cred ca nu-s!!! din cate stiu BOR are monopol la comercializarea bullshiturilor de genul, doar alea ce le vand ei sunt „icoane” restul sunt „chip cioplit”

  Thumb up 0
 14. sfanta treime: banul, spamul si icoana 😛 😀 :))

  Thumb up 0
 15. DDoS pe icoane.net !? 😀 … ce dispozitie belicoasa am in dimineata asta !!!

  Thumb up 0
 16. @arhi: Nu este vorba aici despre Iisus, ci despre nişte escroci care vor să facă bani în numele lui.

  @Manuel: Rugăciunea se face pentru mântuire, nu pentru avantaje materiale. Din acest motiv rugăciunile tale nu au efect. Mai ţii minte ce spunea Steven Seagal în „Hard to Kill”?! „Dacă vrei ca rugăciunea ta să aibă efect roagă-te pentru cei dragi. Pentru toate celelalte dorinţe Domnul a inventat munca”. 😆

  Thumb up 0
 17. @Dan Lee- Pai excroci ce se folosesc de numele lui Joshua rabinul botezat de noi Iisus, sunt toti cei ce cer bani-ochiu’ dreacului pentru cele sfinte (icoanele oricum intra la cele diavolesti si idolatre, un fel de vitelul de aur, interzise si de Biblie!).
  La noi cea mai satanista secta (dar, de departe, cea mai bogata entitate romaneasca!) este cea reunita supt BORaturi! 😉

  Thumb up 0
 18. Păi sunt escroci, dar nu trebuie să mănânce şi ei o pâine că de aia au făcut o facultate! 🙂

  Thumb up 0
 19. Spamul asta e stupid si incorect din toate punctele de vedere, in afara de canoanele cultului satanic, cum bine il numeste tizul, al BOR. Daca o luam pe religie, este indicat nu te rogi la nimic material, icoana, perete gol etc. Bine, ca daca ii zici chestia asta unui BORât o sa iti explice frumos cum te uiti la icoana pt. inspiratie si de fapt nu te rogi la ea.
  Si asta cu icoanele e doar un exemplu, in general, din cate mi-am dat seama, cam 90%, daca nu chiar mai mult, din canoanele si invataturile BORâţilor sunt complet inverese fata de ceea ce a zis Isus (luat bani de la oameni pt. iertare, eludarea de taxe, construirea de biserici etc). Asa ca sa nu il blestemam pe bietul om ca s-au gasit o groaza de cretini sa porneasca o escrocherie folosindu-se de numele sau.

  Thumb up 0
 20. Of … ce prost e pusa problema „Nu te poti ruga la un perete gol” … bine ca te poti ruga la un perete PLIN de .. tot felu’ … Modul asta de a pune asa prost problemele, in acest domeniu, religia, atrage un dezgust si o ura mai mare. Neprofesionisti ba-etii cu reclama … daca tot s-au bagat la chestii ce implica vanzari, macar de i-ar lumina CINEVA sa-si promoveze corect si altfel, produsele.

  Thumb up 0
 21. Bineinteles, unii nu au bani de mancare, dar ar trebui sa-si cumpere icoane pentru ca, nu-i asa, ele tin de foame.

  Thumb up 0
 22. Am primit si eu mesajul asta de la ei. Stau si ma intreb cu fac spam. Exista vreun program sau fac asta manual?

  Thumb up 0
 23. P.S – De ce imi apare ca am avatarul banat? Era pur si simplu un sarpe verde. Mie mi se pare foarte decent avatarul.

  Thumb up 0
  • #30

   nu ai avatarul banat, aia e o gluma, poza aia apare doar daca nu ai gravatar, iar tu, pe acest mail, nu ai gravatar

   Thumb up 0
 24. #31

  si proorocul s-a urcat pe muntele Sinai si a auzit de la Dumnezeu atotstiutorul porunca sa catre poporul sfant, sa nu faci spam de vei face, vei pieri in focul si pucioasa blacklistului

  in numele Sfiintei Treimi, antivirus, firewall si antispyware, sa te binecuvanteze Dumnezeu cu CPU Load cat mai mic, sudo su!

  Thumb up 0
 25. @Maddy: nu e corect „fucking pray or else!!” ci „fucking, pray, or else!!”

  Thumb up 0