21 comentarii

 1. Deci io nu recunosc nimic. Nu am fost la vot si nici nenea Urb… scuze, spamistu sef nu era in colegiu la mine. :-D

  0

  0

 2. Eu sunt NESIMTITUL care a spus ca votantii dreptei au stat acasa …

  0

  0

 3. Condoleanţele mele sincere

  0

  0

 4. incredibil….agaricul ala e in senat!?!!

  0

  0

 5. E produsul de laba al dreptei….e un discipol al tatucului Base. Decat sa faceti misto de pensionarii votanti psd mai bine ati iesi la vot sa dati cu tusu pe hartie…schimbarile nu se fac din fata camerei de filmat cumparata pe credit.

  0

  0

 6. Degeaba m-as fi dus la vot cand exista oameni care il voteaza pe Urban Spam.

  0

  0

 7. Apropo, ai vazut golul lui Kapetanos ? A spart Steaua gheata :)) acuma nu se mai opreste din victorii.

  0

  0

 8. L-au votat ăia care s-au dus să voteze? Acum de ce te plângi?

  Puteai foarte bine să spui, votează-l pe ăla sau nu îl vota pe ăla.

  Nu tu îndemnai lumea să nu voteze? Somnul rațiunii naște monștrii … ăsta era topicul parcă…

  0

  0

 9. Alinush

  A fost blat :D În contul celor zece milioane de euro pe care le datorează patronul celor de la Urziceni lui Becali :D

  0

  0

 10. Nu toata lumea citeste bloguri si nu toata lumea stie ca ala spameaza. De fapt, nu stiu daca au auzit mai mult de 10 % dintre oameni, de acest cuvant.

  0

  0

 11. sunt eu prea obosit sau ii lipseste o litera in titlul ala? cum adica „am invins, si nu o putem face fara ajutorul vostru”. Nu e cumva „…o puteAm face fara ajutorul vostru”? oricum, daca asta a ajuns senator…ne-am dat draq! ne meritam soarta

  0

  0

 12. lasă-l pe nea spam că el nu e aşa rău… mai bine ne gândim cine dracu i-a pus pe unguri la guvernare 4 ani, şi cine-i va pune încă 4 ani de acum înainte!

  0

  0

 13. #13

  Cum a castigat? A trimis suficient spam incat sa convinga lumea sa-l voteze :-))

  0

  0

 14. tot asa cum fiecare parinte are copiii pe care-i merita, si noi avem politicienii pe care-i meritam.
  URAAAA
  URAAAAAA
  URAAAAAAAA

  0

  0

 15. Descalecarea familiei s-a facut odata cu instalarea dinastiei Hohenzollern-Singmaringen in Romania, decizia apartinand lui Georg Frederik Urban [ 1818-1863]. Locatia aleasa in Romania a fost zona Targu-Jiu acolo unde au fost dezvoltate activitati antreprenoriale , aparand si primul abator al orasului

  Am avut sansa extraordinara sa faca (SIC) parte dintr-o generatie de exceptie, atat din punct de vedere al colegilor cat si al profesorilor de o factura extraordinara, care au pus o amprenta puternica pe creionarea personalitatii morale si profesionale.

  0

  0

 16. Frumoasa tara, pacat ca-i locuita.
  PASAPOARTELE & VALEA !

  0

  0

 17. si eu eram printre nesimtitii care au spus ca votantii dreptei au stat acasa. da’ nu-s din ilfov si nici nu-mi place glandlucios, ca altfel nu-i pot spune

  0

  0

 18. Cum cine l-a votat?? Tocmai ai scris in articol :lol: L-au votat ăia cărora le-a trimis SPAM … Dacă i-a nimerit şi pe 5% din destinatari, s-a scos :lol:

  0

  0

 19. Am oareșice îndoieli cum că ăia de prin Ilfov știu cât de enervant și prost este nenea spammeru. Ei îl văd ca pe un om de succes, tânăr și propus de PD-L. Lipsa de informare și lipsa de educație i-a făcut să ajungă în postura de-al vota pe „glandlucios” (suna mișto :D ).
  În plus, nu tot tu ziceai că și voturile țăranilor sunt la fel de importante ? Iată…

  Au 4 ani să-și dea seama cam care-i mișcarea.

  0

  0

 20. doaaaamneee…. ala a candidat? de la ce partid a candidat el… PD-L… pai vai de mama lor… intrebarea e daca o sa continue sa spameze din parlament sau o sa se potoleasca.

  0

  0

 21. Eu vad si partea buna a lucrurilor: spam-urile cu asistenta pentru consumatori o sa inceteze ca doar nu e prost sa-i dea in git pe noii colegi de munca. Trist.

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]