Spam de weekend. De râs.

Acesta este mama și tata tuturor mailurilor de spam din rromânia. Am primit de-alea cu nu e spam pentru că legea 365 dă voie, am primit-o și pe aia cu Bill Clinton, le știu pe toate măi, pe toate.

Dar pe asta cu publicarea mailului este infracțiune, chiar nu am primit-o niciodată. Am vagamente impresia că retarzii care l-au trimis s-au ars cu vreun mail publicat și acum bagă amenințări, sperând că pot băga frica în eventualii fraieri.

Foarte tare. Premiul anului 2012 pentru stupizenie.

Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a Agentiei. Adresa dumneavoastra se afla in baza de date din unul dintre motivele: a fost gasita pe un site public, a fost gasita in cataloage sau alte publicatii, a fost gasita in baze de date la care ati subscris, ati participat la unul dintre evenimentele organizate de noi, sunteti abonat la newsletterele noastre, sunteti client, furnizor sau partener al Agentiei Banner.
In cazul in care doriti sa nu mai primiti mesaje de la noi va rugam trimiteti un e-mail la adresa spam@miri*** – cu titlul „R-E-F-U-Z” si in care sa indicati adresa de e-mail pe care doriti sa o scoatem din listele noastre.
Acest mesaj nu constituie spam intrucat a fost trimis catre o adresa gasita in cataloage sau site-uri publice. De asemenea sunt mentionate instructiuni de dezabonare.
Publicarea acestui mail constituie infracțiune și este pedepsită conform legilor în vigoare.

28 comentarii

 1. Le-ai aruncat manusa, sa vedem daca o ridica. Promit sa vin cu pachete la tine la zdup.

  0

 2. #3

  Oare cel care a elaborat mailul a implinit 15 ani?

  0

 3. Tarziu dom’le, tarziu. La mine au fost altii mai taiosi, le-am dat reply si i-am rugat sa-mi prezinte legea sau legile la care fac referire ca eu nu prea inteleg si au inceput amenintarile sa curga. E foame mare, n-ai cu cine sa vorbesti pe o asemenea „vreme”.

  0

 4. Fă-le-mplm mailul public!

  0

 5. ei abia asteapta sa le raspunzi ca in felul asta validezi adresa de e-mail si va fi trecuta si ea intr-o lista si vanduta mai departe urmatorului spammer

  0

 6. Stupizenie sau nu, pun pariu ca o groaza de lumea se sperie numai cand aude sau citeste cuvantul „infractiune”

  0

 7. Refuz pana la refuz.

  0

 8. Cel putin pe tine nu te streseaza cu marirea penisului!

  0

 9. #12

  Tipurile alea de mail le primesc doar cei cu pl mica.

  0

 10. O să-ţi aruncăm sarmale cu praştia :))

  0

 11. Fiecare lucru bun are si parti rele, iar spamm-ul reprezinta parte rea a internetului, bineinteles pe langa virusi si alte chestii de genu.

  0

 12. #15

  atat!!!

  0

 13. Alex » nu exista nici un secret al corespondentei :))) vezi, tu esti unul din destinatarii acestui mail :)))

  http://www.cetin.ro/mailul-meu-e-proprietatea-mea/

  0

 14. Secretul corespondenței e secret, în sensul că nimeni nu are voie să deschidă sau să altereze corespodența pe traseul său de la expeditor, la destinatar.

  În momentul în care a ajuns la destinatar, nu se mai numește corespondență pentru că scopul său, acela de a coresponda, a fost atins. După ce a fost deschisă e un simplu text…

  0

 15. #19

  Arhi >> Bine ca tu nu ne vinzi adresele de mail la fomisti de genul.
  Mailul meu e inca virgin la capitolul spam.
  Mai am o adresa facuta prin 2000 unde zilnic golesc vreo suta de spamuri.

  0

 16. Doamne fereste,ai grija Arhi ca vin baietii si te baga la un loc cu Kim Dotcom:))

  0

 17. sunt inimos, daca se intampla ceva am o prastie si niste chiftele :lol:
  cat de penibil sunt unii oameni, cat de penibili

  0

 18. #22

  Watch out, we’ve got a badass company here…

  0

 19. #23

  Cum sa constituie infractiune publicarea unui mail primit de tine, ce ti-a fost destinat tie? De ce nu scrie „conform legii x din data de x, cu art. x s.a.m.d”, daca tot e infractiune?

  0

 20. Fucking retard

  0

 21. Pentru asa ceva s-a inventat RBL (http://www.abuse.ro/)

  0

 22. #26

  Inca unu tare:
  Potrivit art. 6 din Legea 365/2002 , acest mesaj este PRIMA CERERE LEGALA DE ACCEPTARE COMUNICARI COMERCIALE pentru consimtamantul DVS expres de a primi asemenea comunicari. Daca nu sunteti interesat de serviciile noastre , prezentate in continuare va rugam sa ignorati acest mesaj si sa va dezabonati, la adresa de email recuperam29@yahoo.com cu cuvantul DEZABONARE ,adresa DVS de email va fi radiata definitiv si nu veti mai primi niciodata un mesaj din partea noastra.

  0

 23. #27

  Mda, l-am primit si eu …

  0

 24. @claudiuc: Foarte taree!! :)) Avand in vedere ca este prima cerere de acceptare comunicari, nu cred ca este ilegal e-mail-ul. :) Ca doar iti cere consimtamantul. De ce ar conta faptul ca in antet are o oferta de pret pentru diferite produse.. :)))))

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]