Specialiștii explică: Ce sunt criptomonedele

Am dat peste această gemă internaută și cred că e momentul să o împărtășim. Cu toții ne dorim să aflăm mai multe despre aceste monede ale viitorului, care ne vor îmbogăți pe toți, dacă investim cum și unde trebuie.

Și e foarte bine că, în sfârșit, avem specialiști precum Felea Gina, dispuși să împartă aceste cunoștințe cu noi și să ne învețe exact care e moneda care va crește la fel de miraculos ca bitcoinul.

Posted by Cetin Arhi Ametcea on 29 Ianuarie 2018

41 comentarii

 1. #1

  Singura șansă să suscit un minim interes cand voi face un clip din astă in care sa vorbesc despre cultura rapiței si beneficiile lucernei sau trifoiului in rotația culturilor este să-l fac in pwla goală.Pentru că nu bubs si nici companie.

  0

 2. Felea e după un gangbang profitabil. Încă gâfâie după atâtea „bitcoaie” care i-au intrat in „cont”

  0

  • #3

   Saraca fata, cat s-a chinuit sa retina atatea cacaturi ca a apucat-o gafaitul de la primul minut.

   0

  • #4

   O fi cryptomumu? Si i-au dat “cur rupto cur rency”?

   0

 3. #5

  Joacă mai bine decât prietena lui Malone.

  0

 4. Ah: Dubai – acest oraș spectacular…

  0

 5. #8

  Conduce ea C-class si tu un Volvo amarat? Sa vedem cine mai rade de ea si bitconu ei… invidiosi astia.

  0

 6. Radem noi, radem, dar femeia e pa pizda ei, cum ar zice francezul, si combina tot felul de proaste sa investeasca Francesco in ele, adesso, in timp ce noi stam, călâi, pe cei 3000€ pe luna ai nostri si ne dam cu parerea pe blog.

  0

 7. #11

  3000 de euro? Saracule!

  0

 8. #12

  radeti voi de acum de ea, dar cand va fi propusa de dragnea pentru functia de ministru al economiei cine o sa mai rada?

  0

 9. #16

  Ejti invidios ca n-are deşt pă obiectiv …

  0

 10. #17

  Sunt singurul care s-a uitat la clip de la gat in jos pe mute?

  0

 11. #19

  Daca inventatorii sunt inventori, oare Felea se pronunta in engleza felation?

  0

  • #20

   Acu stau si ma intreb daca a facut felatiile alea pe cryptomonede…ce face saraca fata acu…cum scoate banii?

   0

  • Nu-i scoate. Ii scuipa.

   0

 12. #22

  Radeti voi saracilor care sunteti, dar exista WomenCoin (si ceva femalecoin) – https://coinmarketcap.com/currencies/women/ – max supply de 25 de miliarde de femei moneda. Cate una pentru fiecare durere de cap.

  0

 13. #23

  Are cont de FB , are cont de IG , are cont de di toati daaaa’ … de PH are?

  0

 14. Sa recapitulam: doamna de etnie „diversa”, din Vaslui, lucreaza la „night” in Italia si face o groaza de bani din crypto…da, pare real.

  0

 15. #25

  „Angajez fete pentru Munca de night club in italia…drumul si cazarea Asigurate….Este nevoie Doar de dorinta de a face bani si de a schimba ceva in viata personala.detalii in privat.dar cine doreste sa vina repede sa Imi scrie Pe watzap 00393803409027 si o contactez pt ca Pe Facebook exagerat de multe mesaje nici nu le vad .”

  Doamna s-a asigurat si in cazul in care nu merge cu monezile virtuale, e peste.

  0

 16. Am citit despre ea in urma cu cateva saptamani, parerea generala era ca promoveaza o schema piramidala care va sucomba, la un moment dat , dupa care va ajunge inapoi la mancat copii cruzi. #scuzatiexpresia Am pus concluzia in cateva cuvinte, ca sa nu va irositi si voi timpul cu ea.

  0

 17. #28

  Este lucrare specifica in shithole countries de ex https://www.youtube.com/watch?v=1GIWVL3ruYw
  ( recomand canalul) o duduie inaccesibila unui muritor de rand ne imbie la castiguri usoare dovada fiind bnw x5/x6 in care se afla si caramida de bani de pe bord, daca facem ca ea la fel o sa avem si noi ba chiar pe ea inclusa nu?

  0

 18. #29

  ce aveți cu moldovenii? Doar Alah, în infinita sa înțelepciune, e perfect

  0

 19. Deci exagerat de multe informatii gasesti pe contul de fb al domnișoarei, deja ma doare mana!

  0

 20. #31

  Chiar nu ati inteles! ;(
  Aduci 3 curve care la randul lor aduc 3 curve care la randul lor aduc cate 3 curve de fiecare
  La 36 de curve dupa 6 luni sigur devii milionar :))

  0

 21. #32

  o vazusem pe cont la pitici acum vreo luna sau ceva. cine a intrat pe profilul ei a vazut si anunturile pentru hostesse?

  0

 22. 51 de mii de urmaritori nene. floricica dansatoarea alti 50 de mii, lumy nita vreo 80. vai de curu nostru, unde am ajuns…
  si melodiile cu dan spataru au 1000 de likeuri pe youtube…

  0

  • #34

   Acum vrei să spui că Dan Spătaru e mai interesant ca tipa asta?

   0

 23. din lipsa de ocupatie am aruncat un ochi si pe wall-ul fetii, sau ma rog, la postul ei. sincer, mi se pare grobian ce scriu oamenii aia pe acolo. repet, radem, glumim, dar fatarnicie ca la romani, rar gasesti. ii fute grija pe romani ce puli suge gina.

  0

 24. #36

  „inventorii” „spectacular” :)))
  Du-te și suge o…. ceapă !

  0

 25. #37

  Nu e neam cu ministrul învățământului? Ca au același „accent”.

  0

 26. Păi dacă ar fi să mă împărtășesc, m-aș împărtăși cu toată plăcerea în voluptățile dom’șoarei, care fiind la rîndul ei dispusă să împărtășească din împărtășaniile ei, atunci accept și eu cu plăcere ceva împărtășanie. Partea nasoală o să fie la finalitatea împărtășaniei cînd onorariul va fi zîmbitor prezentat ca fiind un bit’coin… doi bit’coini… trei bit’coini… și atunci la trei sînt deja falimentat. Aoleoooo, asta da împărtășanie de doi bani, scuze, de doi bit’coaie’ini…

  0

 27. #39

  Si ce are criptomoneda cu italienii? La Dubai….in port la Odessa colt cu Podul cu Lanturi pe Aleea Scriitorilor din Bellu……cine naiba sa o contacteze pe asta decat tot o botoxata? Inventorii botoxatei din orasul spectacular! Nu mai stie sa vorbeste din cauza de Francesco…..

  0

 28. #40

  Am eu o moneda pentru ea – pula, nu ceva virtual ca toti saracii cu criptomonedele lor. :D

  0

 29. Adevarul este ca 90% din proiectele respective sunt fake/deprecated/shit/useless. Și nu scot din burta numărul asta.

  Sunt in jur de 1500 azi, eu am început sa le filtrez într-un spreadsheet pe care îl tin public pt cine dorește sa se informeze. De asemeni, îl updatez zilnic, chiar dacă mai am de trecut prin jumate de proiecte.

  Sunt proiecte gen Walton in care dacă puneai 10k in August, azi aveai peste 200k. In acest document caut acest tip de proiecte. In fine, va prindeți voi.

  Cu permisiunea lui Cetin, aici aveți documentul:
  http://bit.ly/CryptoProjects

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.