Speed Dating pentru Antreprenori, part deux

Și iată că, după succesul primei ediții, ne îndreptăm cu pași zglobii către ediția a doua. Care va avea loc pe 27 iunie, locația va fi trimisă exclusiv participanților, pentru a evita aglomerația, ca data trecută, când unii au confirmat, alții nu, dar tot au venit, chestii de astea simpatice :))

Prin urmare, nu uitați. 5 minute de consultanță cu cei mai tari tipi din online, pui ce întrebări vrei, primești ce răspunsuri îți trebuie. Locurile sunt limitate la 20, nici mai mult, nici mai puțin, sunt câțiva rămași de data trecută, care ocupă automat locurile de la ediția aceasta, deci, în locul vostru, m-aș grăbi cu înscrierile.

Succes.

12 comentarii

 1. #1

  Hai salut. Am tot vazut ca postezi treaba asta cu speed datingul pentru antreprenori si as vrea sa iti arat ceva, poate ai timp si chef sa iti dai cu parerea (chiar ar conta mult).

  Pe scurt, este prima misiune dintr-un joc facut sa inveti hacking. Ideal ar fi sa stii sa folosesti SSH, Linux si niste chestii de baza (gen VPN), suntem ffff la inceput ( avem sub un an de cand am inceput sa il facem).

  Daca ai chef, timp si disponibilitatea necesara, il poti gasi aici : (iti poti face cont, downloadezi certificatul de VPN ca sa te poti conecta la calculatoarele care trebuie sparte si apoi iti explica jocul tot). Doar ca sa stii, se incarca extrem de incet.

  Si daca poti te rog sa nu aprobi comentariul, nu cred ca suntem pregatiti pentru asa multi oameni.

  1

  • #2
   Arhi

   well…antreprenor in hacking…nush ce sa zic, nu pare foarte legit:))

  • #3

   Please delete the comment :))))) Intri doar daca ai chef, suna putin dubios stiu :)))

   0

  • #4

   Vad ca incerci sa faci exact ce e pe hackthebox.eu

   Ca sa se incarce mai repede ar trebui sa adopti sistemul lor.. nu isi face oricine cont, pui un test de hack ca sa se poate inregistra (un fel de hack the Signup page).

   0

  • Ai partea de secu2

   0

  • #6
   Arhi

   am sters adresa:)))

  • #7

   @Victor: se incadreaza tot in zona aia, numai ca aici te tine de mana de la inceput la sfarsit (te mai lasa din cand in cand, sa te testeze). Cum ar spune un guru in marketing, da-i omului o experienta.

   0

  • #8

   Deci asta cu „I work in infosec” a devenit un fel de „I work in blockchain” sau vechiul „I’m a blogger”. Da imi place conditia: tre sa stii ssh :))) Acum sincer, la cati cybersecurity experts, hackeri, pentest am vazut in ultimul timp s-ar putea ca omului sa-si iasa businessul. E un fel de meka astazi. Da cred ca ai ajuns prea tarziu la masa. O sa se prinda tot prostul ca e plin de diletanti din cauza cererii f mari. Ce ati facut ? Ati luat documenatia de la kali si o folositi la training ?

   0

 2. #9

  @Alex: fain site!

  0

  • #10

   Mersi :) Asta e ultimul mesaj pe care il las, fac prea mult spam. Mersi Arhi ca ai sters linkul, in 10 minute au intrat 3 useri. Te mai caut cand lansam pentru o reclama :D

   0

 3. #11

  Încerc să pun pe picioare un online … suntem doi în căruță și nu chiar tinerei, putem veni?

  0

  • #12
   Arhi

   bineinteles, inscrie-te, ce treaba are tineretea cu asta?

Citește și...