Sportul national

Nu stiti care e sportul national? Aruncatul cu cacat. Te apuci si faci ceva, deosebit de restul, si intotdeauna se gaseste un cacacios imberb, sa arunce cu cacat in munca ta, desi proiectele lui se rezuma la niste chestii jenante, fara valoare si fara sens.
Ce simplu e sa arunci. Dar nu ar fi mai simplu sa il inghiti?

[tags]idioti[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

  1. and the winner is…> :) ))))

  2. #2

    Este adevarat. Din pacate, ca si la alte chestii-bune sau rele-, cred ca si la sportul asta am iesi pe locul II(se gasesc tot timpul altii care sa ne bata la orice; cred ca asa ar fi si aici).

  3. Ei! Stai linistit, Arhi. Ca aceiasi oameni care arunca mai baga si in gura din cand in cand.

  4. Arhi…tu te referi la cineva anume? Hai, sa stim si noi.

  5. blegoo, nu spun cine, ca le fac trafic, si ar fi pacat:))

  6. Astia arunca cu cacat ca e tot ceea ce au in dotare.. din asta sunt alcatuiti, cu asta se hranesc, din asta traiesc… „Se caca, de exista!” :)))))

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]