Sportul national

Nu stiti care e sportul national? Aruncatul cu cacat. Te apuci si faci ceva, deosebit de restul, si intotdeauna se gaseste un cacacios imberb, sa arunce cu cacat in munca ta, desi proiectele lui se rezuma la niste chestii jenante, fara valoare si fara sens.
Ce simplu e sa arunci. Dar nu ar fi mai simplu sa il inghiti?

[tags]idioti[/tags]

7 comentarii

 1. and the winner is…> :) ))))

  0

 2. #2

  Este adevarat. Din pacate, ca si la alte chestii-bune sau rele-, cred ca si la sportul asta am iesi pe locul II(se gasesc tot timpul altii care sa ne bata la orice; cred ca asa ar fi si aici).

  0

 3. Ei! Stai linistit, Arhi. Ca aceiasi oameni care arunca mai baga si in gura din cand in cand.

  0

 4. Arhi…tu te referi la cineva anume? Hai, sa stim si noi.

  0

 5. blegoo, nu spun cine, ca le fac trafic, si ar fi pacat:))

  0

 6. Astia arunca cu cacat ca e tot ceea ce au in dotare.. din asta sunt alcatuiti, cu asta se hranesc, din asta traiesc… „Se caca, de exista!” :)))))

  0

Citește și...

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]

Ministerul Finanţelor vrea să modifice programul ”Prima casă”, care se va numi „O familie, o casă” şi va fi destinat familiilor cu venituri mici, urmând să fie impuse un prag de venit pentru beneficiari şi un preţ maxim de achiziţie a locuinţei. Pragul de venit ar urma să fie 4.500 de lei […]