Spune si tu, pe bune

De când am deschis blogul, sau hai, de când am realizat că arhiblogul are oarecare influenţă în online, m-am gândit cum aş putea agrega şi părerile celorlalţi oameni. Pentru că toţi trăim în rromânia şi ne izbim de zidul de furăciuni, nesimţire, indiferenţă ridicat de autorităţi, guvernanţi, vecini.

Până la urmă am văzut că s-a mai gândit şi altcineva înaintea mea. Aşa că puteţi să mergeţi aici să vă delectaţi cu povestiri din spitale, sau despre cum fac bani firmele celor aleşi să păstorească oraşe, sau cum se schimbă bordurile anual în diferite cartiere, de când are primăria contract cu firmele lui Vidieanu.

Ai ceva de spus? Spune si tu!

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. Aia cu spitalele imi place

  Thumb up 0
 2. Mi-emi place cu deosebire următoarea problemă sesizată de un conceăţean: „Se distrug multe spatii verde si duap aceia se construiesc magazine iar dupa aceia magazinele se desfintesc.”

  Thumb up 0
 3. bre, nu toti suntem profesori universitari :)) :rant:

  Thumb up 0
 4. multa lume scrie in online despre cat de rau e in Romania. ce e de facut? ne trebuie o rezolvare pentru iesirea din aceasta situatie.

  Thumb up 0
 5. mugur, facem revolutie? avem nevoie de un Gelu VOican Voiculescu, sa impuste pe cineva

  Thumb up 0
 6. Daca nu ar merge toate aceste mici scmecherii in Ro, toti am duce-o mult mai rau.. 😉

  Thumb up 0
 7. Sunt curios daca exista in Romania un oras unde nu se fura. V-am injurat spunand asta, nu? :))

  Thumb up 0
 8. Ma nus masochist nu am nevoie de noi povesti „mioritice” stiu destule … imi ajunge sau vrei sa ne faci sa plecam …

  Thumb up 0
 9. chiar am vazut reclama si vroiam sa intru.interesant insa nu stiu daca si folositor.poate doar daca ne apuca ameteala de la atatea porcarii si iesim in strada de nebuni.mai tineti minte vorba aia?”ULTIMA SOLUTIE,INC-O REVOLUTIE :borg:

  Thumb up 0
 10. De la pa’s’opt incoa’ si chiar mai ‘nainte, tot face romanu’ revolutiuni. Si ce s-a schimbat in felul nostru de a fi? Daca te uiti in cartile care ne descriu cat de cat, de la Herodot incoace, tot aia suntem. Si cine ajunge p-aciisa, devine ca noi. Ca sa nu mai scriu ca daca deschizi pe Caragiale la orice pagina, juri ca actiunea se-ntampla in aici si acum. Astia suntem, indistructibili suntem, adaptabili la orice, sa ne traim :beer:

  Thumb up 0
 11. Dacă tot e loc de spus ceva. Am şi eu o întrebare de dezbătut. La noi în şcoală toate clasele şi-au comandat uniforma. Noi fiind a 12-a nu ne-am comandat, că am zis că şi aşa vor fi destule cheltuieli, şi nu are rost să luăm pentru un singur an. Au cum să ne oblige să ne luăm aceste uniforme? Având în vedere că suntem clasa a 12-a.

  Mâine ne-a chemat dirigu’ la şcoală, că noi suntem singura clasă care nu ne-am comandat (deşi doi sau 3 dezertori/dezertoare şi-au cumpărat) şi sunt sigur că va fi scandal mare. ŞI vreau să am nişte argumente solide.

  Thumb up 0
 12. #12

  Totdeauna am cautat sa am bunul simt.fata de toata lumea . Si cred cu fermitate ca Omul de rand inca nu si-a pierdut bunul simt Dar asa precum zice domnia voastra la „”Povestiri din spitale”—„Cum fac bani”–„Schimba bordurile”… si….. schimba ei multe .Si schimband si viata noastra inspre regres progresiv , va intreb , cat simt sa mai am,daca ei nu se simt ? Antr-un cuvant cum pot eu sa-i numesc ?

  Thumb up 0
 13. Io am multe de zis… pot sa dau link la blog? :cuss:

  Thumb up 0
 14. arhi, nu facem revolutie, participam la vot, ii scoatem pe umflatii astia din parlament, ne implicam, nu ne complacem in coruptie! Cand ai dat ultima oara spaga la spital/politie/scoala/etc?

  Thumb up 0
 15. Nu, nu am. :))

  Thumb up 0
 16. Bai asta e un site ori de labagii care isi plang de mila (desi la asa campanie nationala nu prea cred), ori de teasing pentru o campanie electorala si mai degraba e asa, vorba lu’ Dragos Stanca. Voi mai credeti in Mos Craciun? Si de ce as pierde timp sa spun ceva daca nu va lua nimeni masuri? Si chiar daca site-ul va propune un presedinte potent, ce va putea face ala?

  Thumb up 0
 17. ce mai conteaza problema cuiva?

  Thumb up 0
 18. #18

  ce este democratia ?? ce este comunismul ??

  Thumb up 0
 19. #19

  toti am ales odata ….. dar mai avem timp.

  Thumb up 0
 20. #20

  schimbare ” le-am prins pe amindoua si :poop:

  Thumb up 0
 21. #21

  pute rau de tot . ore cind se va naste mesia in romania ??

  Thumb up 0
 22. ..tocmai mi-am deschis si eu un blog…cn are timp liber si vrea sa-mi dea si mie niste sfaturi…yahoo id: tot_yo_last…

  Thumb up 0