Stapanul fiarelor

Da dragilor, de astazi sunt Beast Master. Pentru ca de astazi, 23 Mai 2007, ma duc la sala si trag de fiare. Vorba fratiorului meu iubit ‘trupul meu este un templu”.

Bine, faza cu trasul de fiare e un eufemism major, pentru ca la cate zeci de kile am in plus, nu fac decat bicicleta, alerg pe banda, si cateva abdomene, atatea cate imi permite mult prea dezvoltata mea burta, intarita de-a lungul timpului cu mii de beri si cateva sute de kilograme de mici si ceafa la gratar.

Dar, orice are un inceput. Ma codesc de cateva luni sa o iau situatia in mana. Astazi, dupa ce ca am auzit ca a murit si Ralu Filip de infarct, la prima ora am fugit. Totusi, nu as vrea sa dau coltul la 32 de ani. Inca ma simt tanar, desi unii nu cred asta.

Asa ca, de azi, ma gasiti in fiecare zi aici, la Escalade Gym, care e situat chiar langa mine, conditii super misto, aparate de ultima generatie, plus ca au si Gatorade la vanzare.

PS: Reclama e moka, dar daca citeste careva de la escalade, nu m-ar deranja unele facilitati la sala pentru asta:)

[tags]gym, escalade, aerobic, tae-bo, culturism, body-building, cetin, arhi[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. e si ieftina mah! merita!

  0

  0

 2. sa nu uit: pentru slabit, baga cardio la greu! succese! ;)

  0

  0

 3. Pingback: Kapra
 4. Bine ai venit printre noi, cei care muncim din greu pentru propriul trup. Sper doar s? ai voin?? suficient? pentru a continua…

  0

  0

 5. la ce trafic ai tu nu ar trebui sa faci reclama gratis:P

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]