Statul român se face IARĂȘI preș în fața americanilor

Teo-Peter-1

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să admită cererea de extrădare autorităţilor din Statele Unite ale Americii în cazul lui Lazar Marcel Lehel, cunoscut ca „Guccifer”, pentru o perioadă de cel mult 18 luni, pentru a fi judecat de o instanţă din SUA. Curtea de Apel Timişoara a respins, în primă fază, cererea autorităţilor din SUA privind predarea temporară a hackerului Marcel Lazăr Lehel

Între timp, ucigașul lui Teo Peter e bine mersi, e șofer, are familie, copii, e fericit.

van-goethem

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  Mereu neam de sluga, iobagi cu glod intre degete si mamaliga intre dinti, asta am fost, suntem si vom fi.

  Thumb up 52
  • #2

   Da, asa e in relatiile internationale intre o superputere si o tara irelevanta, iti cunosti locul si actionezi in consecinta. De ce sa nu-l extradeze pe muficer ala, e asa de valoros?
   Da, stiu, principii, nu ne facem pres, nu ne vindem tara. Nu merge asa in viata reala.

   Thumb up 21
  • #3

   De parcă noi, toți, l-am extrădat pe hecăr.

   Thumb up 27
  • #4

   @nea ilie – la schimb poate-l extrădați pe „trompă” ăla …

   Thumb up 5
  • #5

   Prima oară am citit iobagi între dinți….

   Thumb up 13
 2. #6

  Oare girafele au sentimente?

  Thumb up 5
 3. #9

  Te mai mira?

  Thumb up 5
 4. #10

  Si nu este singurul..

  Thumb up 2
 5. Când nu s-a făcut preș?

  Thumb up 3
 6. Acuma, nah şi militaru ăla va trăi toată viaţa cu conştiinţa încărcată.
  Iar în ce-l priveşte pe Guccifer, eu aş zice că, pe lîngă drumul gratis pînă în State, e posibil să se fi învîrtit de-un bussiness-oportunity. Că americanii n-au zis pas niciodată la creiere deştepte şi ieftine. La urma urmei, îi pot spune oricînd lu Putin: „Cum? V-a spart Guccifer serverul de mail? Imposibil! E în închisoare la noi. Uite poza!”

  Thumb up 16
  • Teoria conspiratiei, eventual primeste un Ferrari cu numere de tecuci pe drum. Pacat.

   Thumb up 2
  • #14

   Nu e vreun super hacker. E doar un „destept” care s-a pus pe ghicit raspunsurile la intrebarile de securitate folosind google. Concluzia ce trebuie trasa de aici nu e ca romanii sunt super genii, ci ca cei la putere sunt imbecili din punct de vedere al securitatii informatice.

   Thumb up 36
 7. #15

  O sa ii ofere un settlement sa-si recunoasca faptele, va face acolo 1 an de bulau si vine inapoi. O sa faca regim deschis, intr-o inchisoare decenta, cu sala de fitness si loc de munca in afara inchisorii. No joke, a mai fost un caz similar din Ro, ceva spalare de bani – a fost mediatizat si exagerat cazul la noi. S-a intors dupa 1 an de zile cu muschii mai definiti si fara sa fie marcat psihic.
  Mai nasol e daca face puscarie in Romania.

  Thumb up 13
 8. Serios ? Uite cum se face statul francez pres in fata rusilor:
  Ambasadorul francez la Moscova,tocmai l-a decorat pe un apropiat al lui Putin (Andrey Filatov) cu Crucea Legiunii de Onoare.
  http://fr.rbth.com/en_bref/2016/03/02/la-legion-dhonneur-pour-andrei-filatov-pere-du-fonds-art-russe_572415

  Thumb up 5
 9. #17

  Statul roman isi protejeaza cetatenii … Pe dracu…

  Thumb up 5
 10. am impresia ca gucifer e deplin asumat din toate punctele de vedere. deci omul daca nu are un biznis, ceva in spate e mancat pe viata. daca totusi are, e o oportunitate pentru el. dar in teorie ar trebui sa aiba ceva care sa il asigure pe viata. iar cu intrebarile secrete nu e chiar asa easy. cati taximetristi au devenit peste noapte hackeri gata sa tinteasca niste oameni super importanti pe planeta si mai ales in tarile lor. asta ar insemna ca 99 % dintre taximetristi sunt capabili sa se reconverteasca profesional in functii cu studii superioare.

  deci ori il ia dracu, ori ajunge in rai. nu cred ca are cale de mijloc.

  Thumb up 3
 11. „ucigasul” lui teo peter a primit mai mult in SUA decat primea aici. In plus soldatii au intotdeauna un regim special.

  Thumb up 0
 12. #23

  Ma mir cum ai reusit sa nu dai un „independentiiii” dupa „mandrii” ala…. ce logica pizdii te face sa futi un cuvant dar nu pe urmatorul

  Thumb up 1
 13. #24

  Mandrie esti tu.

  Thumb up 1