Statul român se face IARĂȘI preș în fața americanilor

Teo-Peter-1

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să admită cererea de extrădare autorităţilor din Statele Unite ale Americii în cazul lui Lazar Marcel Lehel, cunoscut ca „Guccifer”, pentru o perioadă de cel mult 18 luni, pentru a fi judecat de o instanţă din SUA. Curtea de Apel Timişoara a respins, în primă fază, cererea autorităţilor din SUA privind predarea temporară a hackerului Marcel Lazăr Lehel

Între timp, ucigașul lui Teo Peter e bine mersi, e șofer, are familie, copii, e fericit.

van-goethem

24 comentarii

 1. #1

  Mereu neam de sluga, iobagi cu glod intre degete si mamaliga intre dinti, asta am fost, suntem si vom fi.

  0

  0

  • #2

   Da, asa e in relatiile internationale intre o superputere si o tara irelevanta, iti cunosti locul si actionezi in consecinta. De ce sa nu-l extradeze pe muficer ala, e asa de valoros?
   Da, stiu, principii, nu ne facem pres, nu ne vindem tara. Nu merge asa in viata reala.

   0

   0

  • #3

   De parcă noi, toți, l-am extrădat pe hecăr.

   0

   0

  • #4

   @nea ilie – la schimb poate-l extrădați pe „trompă” ăla …

   0

   0

  • #5

   Prima oară am citit iobagi între dinți….

   0

   0

 2. #6

  Oare girafele au sentimente?

  0

  0

 3. #9

  Te mai mira?

  0

  0

 4. #10

  Si nu este singurul..

  0

  0

 5. Când nu s-a făcut preș?

  0

  0

 6. Acuma, nah şi militaru ăla va trăi toată viaţa cu conştiinţa încărcată.
  Iar în ce-l priveşte pe Guccifer, eu aş zice că, pe lîngă drumul gratis pînă în State, e posibil să se fi învîrtit de-un bussiness-oportunity. Că americanii n-au zis pas niciodată la creiere deştepte şi ieftine. La urma urmei, îi pot spune oricînd lu Putin: „Cum? V-a spart Guccifer serverul de mail? Imposibil! E în închisoare la noi. Uite poza!”

  0

  0

  • Teoria conspiratiei, eventual primeste un Ferrari cu numere de tecuci pe drum. Pacat.

   0

   0

  • #14

   Nu e vreun super hacker. E doar un „destept” care s-a pus pe ghicit raspunsurile la intrebarile de securitate folosind google. Concluzia ce trebuie trasa de aici nu e ca romanii sunt super genii, ci ca cei la putere sunt imbecili din punct de vedere al securitatii informatice.

   0

   0

 7. #15

  O sa ii ofere un settlement sa-si recunoasca faptele, va face acolo 1 an de bulau si vine inapoi. O sa faca regim deschis, intr-o inchisoare decenta, cu sala de fitness si loc de munca in afara inchisorii. No joke, a mai fost un caz similar din Ro, ceva spalare de bani – a fost mediatizat si exagerat cazul la noi. S-a intors dupa 1 an de zile cu muschii mai definiti si fara sa fie marcat psihic.
  Mai nasol e daca face puscarie in Romania.

  0

  0

 8. Serios ? Uite cum se face statul francez pres in fata rusilor:
  Ambasadorul francez la Moscova,tocmai l-a decorat pe un apropiat al lui Putin (Andrey Filatov) cu Crucea Legiunii de Onoare.
  http://fr.rbth.com/en_bref/2016/03/02/la-legion-dhonneur-pour-andrei-filatov-pere-du-fonds-art-russe_572415

  0

  0

 9. #17

  Statul roman isi protejeaza cetatenii … Pe dracu…

  0

  0

 10. am impresia ca gucifer e deplin asumat din toate punctele de vedere. deci omul daca nu are un biznis, ceva in spate e mancat pe viata. daca totusi are, e o oportunitate pentru el. dar in teorie ar trebui sa aiba ceva care sa il asigure pe viata. iar cu intrebarile secrete nu e chiar asa easy. cati taximetristi au devenit peste noapte hackeri gata sa tinteasca niste oameni super importanti pe planeta si mai ales in tarile lor. asta ar insemna ca 99 % dintre taximetristi sunt capabili sa se reconverteasca profesional in functii cu studii superioare.

  deci ori il ia dracu, ori ajunge in rai. nu cred ca are cale de mijloc.

  0

  0

 11. „ucigasul” lui teo peter a primit mai mult in SUA decat primea aici. In plus soldatii au intotdeauna un regim special.

  0

  0

 12. #23

  Ma mir cum ai reusit sa nu dai un „independentiiii” dupa „mandrii” ala…. ce logica pizdii te face sa futi un cuvant dar nu pe urmatorul

  0

  0

 13. #24

  Mandrie esti tu.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]