Statul român se face IARĂȘI preș în fața americanilor

Teo-Peter-1

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să admită cererea de extrădare autorităţilor din Statele Unite ale Americii în cazul lui Lazar Marcel Lehel, cunoscut ca „Guccifer”, pentru o perioadă de cel mult 18 luni, pentru a fi judecat de o instanţă din SUA. Curtea de Apel Timişoara a respins, în primă fază, cererea autorităţilor din SUA privind predarea temporară a hackerului Marcel Lazăr Lehel

Între timp, ucigașul lui Teo Peter e bine mersi, e șofer, are familie, copii, e fericit.

van-goethem

24 comentarii

 1. #1

  Mereu neam de sluga, iobagi cu glod intre degete si mamaliga intre dinti, asta am fost, suntem si vom fi.

  0

  • #2

   Da, asa e in relatiile internationale intre o superputere si o tara irelevanta, iti cunosti locul si actionezi in consecinta. De ce sa nu-l extradeze pe muficer ala, e asa de valoros?
   Da, stiu, principii, nu ne facem pres, nu ne vindem tara. Nu merge asa in viata reala.

   0

  • #3

   De parcă noi, toți, l-am extrădat pe hecăr.

   0

  • #4

   @nea ilie – la schimb poate-l extrădați pe „trompă” ăla …

   0

  • #5

   Prima oară am citit iobagi între dinți….

   0

 2. #6

  Oare girafele au sentimente?

  0

 3. #9

  Te mai mira?

  0

 4. #10

  Si nu este singurul..

  0

 5. Când nu s-a făcut preș?

  0

 6. Acuma, nah şi militaru ăla va trăi toată viaţa cu conştiinţa încărcată.
  Iar în ce-l priveşte pe Guccifer, eu aş zice că, pe lîngă drumul gratis pînă în State, e posibil să se fi învîrtit de-un bussiness-oportunity. Că americanii n-au zis pas niciodată la creiere deştepte şi ieftine. La urma urmei, îi pot spune oricînd lu Putin: „Cum? V-a spart Guccifer serverul de mail? Imposibil! E în închisoare la noi. Uite poza!”

  0

  • Teoria conspiratiei, eventual primeste un Ferrari cu numere de tecuci pe drum. Pacat.

   0

  • #14

   Nu e vreun super hacker. E doar un „destept” care s-a pus pe ghicit raspunsurile la intrebarile de securitate folosind google. Concluzia ce trebuie trasa de aici nu e ca romanii sunt super genii, ci ca cei la putere sunt imbecili din punct de vedere al securitatii informatice.

   0

 7. #15

  O sa ii ofere un settlement sa-si recunoasca faptele, va face acolo 1 an de bulau si vine inapoi. O sa faca regim deschis, intr-o inchisoare decenta, cu sala de fitness si loc de munca in afara inchisorii. No joke, a mai fost un caz similar din Ro, ceva spalare de bani – a fost mediatizat si exagerat cazul la noi. S-a intors dupa 1 an de zile cu muschii mai definiti si fara sa fie marcat psihic.
  Mai nasol e daca face puscarie in Romania.

  0

 8. Serios ? Uite cum se face statul francez pres in fata rusilor:
  Ambasadorul francez la Moscova,tocmai l-a decorat pe un apropiat al lui Putin (Andrey Filatov) cu Crucea Legiunii de Onoare.
  http://fr.rbth.com/en_bref/2016/03/02/la-legion-dhonneur-pour-andrei-filatov-pere-du-fonds-art-russe_572415

  0

 9. #17

  Statul roman isi protejeaza cetatenii … Pe dracu…

  0

 10. am impresia ca gucifer e deplin asumat din toate punctele de vedere. deci omul daca nu are un biznis, ceva in spate e mancat pe viata. daca totusi are, e o oportunitate pentru el. dar in teorie ar trebui sa aiba ceva care sa il asigure pe viata. iar cu intrebarile secrete nu e chiar asa easy. cati taximetristi au devenit peste noapte hackeri gata sa tinteasca niste oameni super importanti pe planeta si mai ales in tarile lor. asta ar insemna ca 99 % dintre taximetristi sunt capabili sa se reconverteasca profesional in functii cu studii superioare.

  deci ori il ia dracu, ori ajunge in rai. nu cred ca are cale de mijloc.

  0

 11. „ucigasul” lui teo peter a primit mai mult in SUA decat primea aici. In plus soldatii au intotdeauna un regim special.

  0

 12. #23

  Ma mir cum ai reusit sa nu dai un „independentiiii” dupa „mandrii” ala…. ce logica pizdii te face sa futi un cuvant dar nu pe urmatorul

  0

 13. #24

  Mandrie esti tu.

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.