În timp ce traversam orașul încoțopenit de mașini (cele mai multe idei îmi vin în mașină, datorită traficului letargic. Azi, din cauza gândurilor, am rămas fără benzină fix în fața benzinăriei, nu mi-a venit să cred ce noroc am avut, am mers pe inerție până la pompă…), mi-a venit o idee.

Cele mai importante lucruri pe lume, pentru populația 15-90 de ani, sunt sânii femeilor. Punct, nu accept să fiu contrazis, știți prea bine că am dreptate. O femeie cu sâni mari e o femeie atractivă, poate să arate ca Tamara Buciuceanu, șansele ei de a fi polenizată cresc exponențial.

Având în vedere că scăderea demografică e un fapt și o criză actuală, statul ar trebui să suvenționeze implanturile mamare la femei. Doar la femeile reproducătoare, să se înțeleagă, cele care fac pui vii, nu la gay, trans și altele. Astfel, apetitul sexual al bărbaților va crește, femeile vor deveni mai apetisante, prin urmare, numai câștiguri reale.

Cealaltă idee era ca, după 60 de ani, oamenii să nu mai aibă voie să conducă autoturisme, iar statul să le asigure șofer, 8 ore pe zi.
Dar ideea asta pălește în fața celei cu silicoanele.