De ce Steaua și nu FCSB

După cum ziceam de mai demult, sunt un fervent susținător al Stelei din liga 4 sau pe unde e și am renunțat demult la orice înseamnă FCSB și Becali, îmi aduc aminte de ei doar când trebuie să îl tachinez pe dinamovistul cismaru.

Dar poate nu înțelegeți de ce și începeți cu de alea gen dar vai, continuatoarea Stelei din 86, palmaresul, suporterii etc.

Gigi Becali a mai afirmat că Denis Alibec se află în atenţia unul club pentru care nu contează ieşirea nervoasă a jucătorului de la cel mai recent meci şi a adăugat că atacantul va fi reprimit la echipă. „Şi ieri am primit un telefon ca să se intereseze de Alibec, de la o altă echipă. Pe ăia nu îi interesează, l-au văzut şi nici nu ştiu, au zis că dacă a dat un picior unei uşi, nu e mare lucru. Îi interesează jucătorul Alibec, poate spun că face aşa dacă ia 20.000 de euro lună şi că, dacă are 1,5 milioane de euro pe an la ei, poate se comportă altfel. Probabil au alte metode de antrenament sau educaţie fotbalistică. Nu e mare lucru ce a făcut, până la urmă. Acum o săptămână a sunat un impresar care a stat 6 ore la birou ca să facă transferul în Anglia a fost ultima zi şi nu s-a putut. A zis că pe 9 noiembrie revine cu oferta de 10 milioane. Acum, îl dau pe 10 milioane. Ca să îl dau, el trebuie să joace meciul cu Beer Sheva de acasă. Dică o să îl primească; are mână liberă, dar cred că are înţelepciunea să facă ce trebuie. Ce facem, aruncăm 10 milioane pe foc? Dacă nu joacă cu Beer Sheva, o să îl impun eu! Dacă nu joacă la Bucureşti, cu Hapoel, îl iau eu de mână şi o să îl bag pe teren, îl prezint arbitrilor. Îmi bat joc de 10 milioane, ce, sunt tâmpit?„, a declarat Becali.

news.ro
Urăsc orice mizerie de om care se consideră stăpân de sclavi. Țăranul român mizerabil, care a dat de bani și e absolut cunoscător în orice și se pricepe la orice.
Deci uite, cam de aia mi se fâlfâie mie de FCSB și aștept cu interes să văd ce se mai întâmplă cu Steaua. Poate, cine știe, îmi reînvie interesul pentru mingicăreală.

29 comentarii

  1. #1

    FCSB sau Steaua e tot cam acelasi lucru, niste echipe mizerabile care intr-o tara normala nu ar trebui sa existe.

    0

    • #2

      Intr-o tara normala, nu.. in tara noastra, o sa existe in curand Vointa Saelele in Liga 1 :))))))

      0

    • #3

      Cred ca puti a rapidist, pentru ca astia o au pe aia cu „huo steaua si dynamo, echipe comuniste”, dar nu prea stie cine a infiintat rapidul. SI o mai au si pe aia cu singuri impotriva tuturor, cand ei sunt infratiti cu juma dintre galerii. Siktir

      0

    • orice echipa finantata din fonduri publice nu ar trebui sa existe. Ori faci cheta printre localnici care contribuie de buna voie ori te desfintezi. Nu baga armata, primaria, divizia de tancuri saele bani publici in niste milionari

      0

    • #5

      @punKreas scuza-ma, cine a infintat rapidul? Ca prin 23 comunistii erau ascunsi prin beciuri sa nu fie impuscati.

      0

    • #6

      *infiintat

      0

  2. #7

    Becali e destept in cazul asta, crede-ma ca si el vrea sa scape de Alibec la fel de mult cum vrea si Dica, numai ca nu ar putea sa scape de el daca asta ar sta suspendat in tribuna. Mai e putin pana in ianuarie cand incep transferurile, mai bine il pupi in cur acum si il bagi sa joace, si dupa aia scapi si iti iei si milioanele pe el. Asa daca nu il bagi si nu il mai vrea nimeni, ce faci, mai ramai 3 ani cu Alibec la echipa care darama usi si injura antrenori ?

    0

  3. #8

    Becali nu se consideră stăpân de sclavi, Becali este.

    0

  4. #9

    În fotbalul românesc doar un patron ca Becali poate avea succes. E treabă demonstrată în ultimii 15 ani. Au venit și plecat tot felul de patroni (cinstiți, hoțomani, mizerabili, onorabili, tăcuți, scandalagii), toate tipurile s-au perindat. Dintre toți, singurul care a făcut performanță și foarte mulți bani a fost Nea Jiji. Doar așa se poate. Pentru că la noi nu există fotbal. Noi avem un sport aparte – se numește fotbal românesc. Fotbalul românesc este diferit de fotbal.
    Dacă vrem fotbal, ne uităm la englezi, la spanioli, nemți, francezi, italieni. Acolo, da, n-ar avea ce să caute un deviant ca Becali. Pentru că acolo se joacă fotbal, nu fotbal românesc.

    0

  5. #10

    Iar Dică nu e vreun sărman abuzat, nu e victima sclavagismului. El a fost adus la Steaua special pentru a-i asculta porunca lui Nea Jiji. Ce altă logică ar avea să-l aduci pe Dică, din divizia județeană sau pe unde antrena el snopii de coceni? Ce să caute un antrenor fără experiență, performanțe, carismă, pricepere, antrenor/manager la cea mai de succes echipă din România?! A venit în cunoștință de cauză, a stabilit dinainte cu Nea Jiji că el este simplu executant, doar mută ce zice stăpânul.

    0

    • #11

      Dica a fost luat la echipa pentru ca este cu trup si suflet FCSB-ist (Face Ce Spune Becali).

      0

  6. #12

    E de cacao toata treaba . O echipa este sustinuta de un (b)oier care se vede stapan pe tarlaua lui .
    O echipa este creata artificial de un minister doar asa ca sa speriem rușii ( Lăcătuș spaima lui Dasaev pentru cine nu știa ) .Acum mi se rupe de ambele echipe .

    0

  7. #13

    Becali este o mizerie fanariotă.Astept cu interes mobilizarea jucătorilor csa pentru campania agricolă din 2018 si grasu care conduce clubul sa vomite cel putin patru frigidere si sa arate ca un ofiter respectabil nu ca balabancea in uniformă.

    0

  8. #14

    La ce face el si cum face pot spune ca e chiar specialist. Chiar si domnul ministru daea poate confirma ca becaliul este un bun negociator atunci cand isi vinde o oaie mai buna.

    0

  9. Aferim! Subscriu la cele zise de Arhi.
    #FreeGigi de el insusi, not! :D :)) .

    0

  10. #16

    Interesul pentru Steaua ciobanului mi l-am pierdut în 2009. Anul ăsta, pentru prima oară, sunt iar interesat de fotbal românesc. De ăla din ligile pe unde activează echipele care readuc oamenii pe stadion. Asta nu au înțeles niciodată fanarioții ăștia de la conducerea fotbalului nostru: fotbalul este pentru suporteri, pentru microbiști, pentru copii, e un spectacol. Dacă un meci de ligă inferioară strânge atâția oameni pe stadion, cum se întâmplă în Ghencea, Giulești, la Timișoara sau Arad, dacă oamenii preferă să-și ducă copiii la fotbal la echipele de juniori ale unor cluburi din liga a 3-a sau a 4-a, e clar o problemă de percepție a fenomenului la nivelurile înalte ale Frf, Lpf și ale cluburilor așa-zis mari. Nu poți rezista la nesfârșit din bani primiți de pe urma transferurilor de alibeci și drepturi de televizare, dacă nu ai și banii din bilete și din marketing și publicitate, așa cum au marile cluburi de afară. VPM!

    0

    • #17

      Știi că toate echipele astea mult-iubite de suporteri au ajuns în Liga a 4-a pentru că au dat faliment, nu? Se strâng oamenii pe stadion, dar la câte meciuri? Și câți bani plătesc pentru bilet?
      Când activa în prima ligă, îndrăgita echipă a Rapidului (de exemplu) era susținută de unii care rupeau scaune, provocau la fiecare etapă amenzi pentru club și stăteau cu mâna întinsă pentru coregrafii și deplasări.
      Câte echipe din prima ligă trăiesc din bani de bilete și marketing? A, niciuna? Oare de ce? O fi și din cauza consumatorilor care privesc orice formă de divertisment (fotbal, muzica, filme, jocuri etc.) ca pe o nesfârșită gratuitate?

      „Nu poți rezista la nesfârșit din bani primiți de pe urma transferurilor de alibeci și drepturi de televizare” La nesfârșit poate nu, dar cu siguranță mai mult decât echipele ținute din banii suporterilor români.

      0

    • #18

      ” fotbalul este pentru suporteri, pentru microbiști, pentru copii, e un spectacol” – fotbalul a fost pentru toate cele spuse de tine.

      Fotbalul in ziua de azi e doar o afacere si cam atat. Cand cluburile isi bat joc tot mai des de legende ale lor (bine, aici s-a cam si dus era jucatorilor ce raman la un club toata cariera lor), cand marile cluburi accepta tot felu de cacaturi de la sponsori doar pentru bani, nu mai poti vorbi de fotbal pentru suporteri/microbisti/copii.

      0

    • #19

      @Irpxx, te cam contrazic stadioanele alea pline de pe afară, inclusiv la meciuri demonstrative, vânzările de tricouri și alte obiecte de genul, goana copiilor după idolii lor, mulțimile ieșite în stradă cu ocazia diverselor victorii. Bine, nu e cazul la noi.
      @Dani, acum nu trăiesc. Dar știi de ce? Fiindcă nimeni nu are habar de unde ar putea să cumpere un tricou cu echipa favorită. Fiindcă nu poți să umpli un stadion dacă mimezi fotbalul cu echipe înființate peste noapte de primari tâmpiți de comune limitrofe. Ce mor eu pe ăștia care tot readuc trecutul în prim-plan! „Stăteau cu mâna întinsă…” Ei, uite că nu mai stau ci încearcă să ajute clubul cum pot ei, din postură de suporteri. Hai să-i scuipăm fiindcă s-au trezit într-un târziu și să-i trimitem la culcare iar, în stil românesc.

      0

    • #20

      @Johnny, în divizia a patra poţi suştine o echipă din biletele suporterilor. Deşi Rapidul este finanţată de PSD, prin intermediul Gabi Firea. Dar, teoretic, s-ar putea doar cu suporteri, în divizia a patra.
      În prima divizie, ar trebui la Rapid – Sepsi, la Rapid – Chiajna, Rapid – Mediaş să avem măcar 20 de mii de suporteri care să plătească minimum 5 euro pentru un bilet. La fiecare meci, nu doar Rapid – Steaua. Păi cum să existe aşa ceva la noi?!
      Sau te gândeşti că galeria care rupea scaune, provoca amenzi şi îl înjura pe Copos din bojoci (pentru că era zgârcit şi nu arunca pomeni) acum s-a schimbat radical? Din scandalagii chitroşi s-au transformat în nişte modele. S-o fi transformat giuleşteanul în bavarez, te pomeni :))

      0

  11. I Don’t Get It, si eu in locul lui Becali faceam la fel.

    Poate ca nu spuneam in fata la televizor, dar da.

    0

  12. #22

    E misto cand e vorba de banii altora…cam cum face „Armata”: „trai nineaca pe banii lu’ Trahanache” (a se citi ai poporului roman)…ce tancuri, ce avioane, ce salarii la militarii profesionisti…bani la jucatorii de fotbal, pentru ca asa e democratic, nu?

    BTW: FCSB e STEAUA :) :) :)

    0

    • #23

      Bugetul echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti este alcatuir din sponsorizari (mai mult de jumatate) si din bugetul CSA (acelasi buget care a fost si in anii trecuti, nefiind suplimentat in mod special pentru sectia de fotbal).
      Prostiile cu „aramata n-are bani de salarii dar isi face echipa de fotbal” sunt pentru cei care au capul pe umeri doar ca sa nu le ploua-n gat.

      0

    • #24

      banii care intra intr-oo institutie, companie, asociatie DE DREPT PUBLIC sunt BANI PUBLICI!
      Si daca sunt sponsorizari, si daca sunt bilete, si daca sunt banii adusi cu valiza (sic!) de Talpa Iute…SUNT BANI PUBLICI!

      0

  13. #25

    FCSB – 9 pct.
    Hapoel – 3 pct.
    Plzen – 3 pct.
    Lugano – 3 pct.

    0

  14. #26

    Eu daca eram patron la FCSB ma lipseam de o oferta de 10.000.000 de euro,cum de altfel aproape toti comentatorii de pe aici s-ar fi lipsit.Ca pana la urma in viata e bine sa fi corect si sa fi filantrop si sa te doara-n pwla de banii tai.
    Dar nu-i nimic!:Lasa,ca o sa vina CSA Steaua 2017 in liga 1 si o sa ii sustinem noi toti cu bani din impozite si taxe si apoi o sa fie bine.
    Lasand la o parte faptul ca e un analfabet,cat timp va fi Becali in fotbal,o sa mai vedem si noi ceva fotbal prin Europa.Rapid s-a desfiintat,Dinamo se tot pregateste de vreo 15 ani,Unirea Urziceni+Otelul Galati sunt desfiintate,UTA Arad si Poli Timisoara sunt prin B.Poate doar sa speram sa vina vreun arab sau vreun rus pe aici sa investeasca,altfel nu cred ca vom avea o competitie precum Spania,Anglia,Germania

    0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]