Steaua mea de glorii

paunescu

Citeam azi pe net opinii, după ce Steaua s-a înțeles cu Ministerul Apărării pe tema siglei, cum că Ministerul e un nenorocit, că becali a băgat bani în echipă și merită să dețină marca respectivă și că de aia românia este unde este.

Aș vrea să lămurim o chestie. Ministerul practic i-a cedat spre folosire marca Steaua, lui becali, la început, contra cost. Iar Becali, simplificat vorbind, a băgat în faliment SRL-ul cu care făcuse contractul, a înființat alt SRL, după care a folosit marca fără să mai plătească nimic, ba, mai rău, a înregistrat-o la OSIM pe firmele sale. Pentru că așa se fac afacerile în românia.

Iar când simțiți nevoia să îi plângeți de milă ciobanului, gândiți-vă că ați închiria cuiva o mașină, ăla își bagă firma în faliment și vă folosește mașina gratuit. DUpă aceea începeți să urlați cum că merită mașina gratis, că a băgat bani în ea.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  Esti caine rosuuuuuuuuuu

  Thumb up 0
 2. #2

  Nu esti stelist adevarat.

  Thumb up 0
 3. Un cioban tre’ sa faca ceea ce un cioban tre’ sa faca, adica sa dea cu oistea in gard. O fi primit sfaturi proaste ori atata poate. Nu pot sa uit fazele memorabile, acelea in care de paste canta imnuri religioase la bordul un mertan s plus faptul ca si-a reparat masina de 300 000 de euroi cu ranga. Cum sa iti repari Maybachul cu ranga ? :)) .

  Thumb up 0
  • #8

   mai povesteste despre iq si faptul ca nu esti roman. eu, cel putin, sunt f interesat.

   Thumb up 0
  • Eh, dupa trebuie sa te impusc, asa ca ramane de vazut cam cata gura zloboda o sa am in privinta asta :)) . Deja cred ca am spus si asa prea multe…

   Thumb up 0
  • #10

   ba, Tim, nu stiu cum sa zic dar deocamdata nu cred ca ai averea lui becali, deci.. doar atat poate, saracu.

   Thumb up 0
  • #11

   Sunt trist…

   Thumb up 0
  • #12

   oricum, sa stii ca suntem cu ochii pe tine. mai stiu cativa interesati de subiect. mai e o varianta… si atunci imi cer scuze in genunchi…

   Thumb up 0
  • Asta cu scuzele mai e cum mai e dar de ce in genunchi, ca nu inteleg? 😀 .

   Thumb up 0
 4. #14

  Asa sunt toate echipele din romania. Ani de zile le-a confirmat Mitica si a pupat in fund ”conducatorii” fara de care nu aveam fotbal si pentru care inchidea ochii la transferuri pentru care se declarau sume mai mici….Si asa am ajuns sa nu mai avem spectatori, sponsori, etc.
  Steaua lua campionate si inainte de cioban. Gigi a bagat bani la steaua…dar a si scos.

  Thumb up 0
 5. #15

  Daca este așa cum dracu a reușit sa înregistreze sigla la OSIM ?

  Thumb up 0
 6. Vai, ce mi-ai servit-o …. de vreo două luni vreau sa-l otânjesc pe baxtozaur la orgoliul felin cu un filmuleț pe care l-am făcut când a dat Steaua gol cu Chelsea, acu’ hăhăhăhă.
  L-a dat pe net un pretenar. Motanul se numește Sătănel ( da, știu, #celesfinte )
  Dragi contemporani, asta a fost situația:

  https://www.youtube.com/watch?v=OLfRVab4mA4

  Thumb up 0
  • #17

   Blezfemie si incertitudine: lua sau dădea? :)))))
   M-ai provocat, abia aștept sa apară Badea la TV, doar la el Uță al meu se excită. 🙂

   Thumb up 0
 7. #18

  „Gigi te iubim, noi in tine vrem sa fim”-mesaj de sustinere primit de Gigi Becali de la asociatia de poponari amatori si semiprofesionisti din Fundulea.

  Thumb up 0
 8. #19

  Dar de ce acum? De ce nu atunci cand termina pe locul 5 si nu juca in europa. Au vazut ca sunt pe val si ca incepe sa produca bani. Nu-i iau apararea ciobanului, dar generalii astia de la armata nu sunt cei mai usa de biserica.

  Thumb up 0
  • #20

   nu e ba pantelimon abia acum. acum a dat iccj decizia definitiva

   Thumb up 0
  • #21

   1. Acum s-a dat decizia.
   2. De ce a luat Becali Steaua si nu a luat sa zicem FC Pantelimon? A, a vazut ca e o echipa cu potential mult mai mare decat cat bani a dat pe ea?

   Thumb up 0
 9. #22

  Prefer o Steaua care sa o ia de la zero, din liga a 4-a, dar scapata de cioban, de argaseala, de mm si ce alte panarame mai sunt acum la club. Steaua s-ar putea auto-finanta lejer iar un sistem socios cred ca ar functiona.

  Thumb up 0
 10. Coae mam pisat de mult pe tine ca esti taran
  Ca ti cu statul numai cand te intereseaza , in rest il injuri.
  Mars am zis .

  Thumb up 0
 11. #24

  Respect! Muie Becali.

  Thumb up 0
 12. #25

  Foaret tare linkul pentru ciobanului
  Dar şi 139 de lei pentru :

  Sheepland: un tinut insorit, al pajistilor verzi, padurilor lucuriante si al muntilor maiestuosi. Pasnici si fericiti, oamenii de pe insula nu isi doresc altceva decat sa strabata tinutul cu micile lor turme de oi albe si pufoase. […]

  Scump frate! Scump!
  Dincolo era mai ieftin… 🙂

  Thumb up 0