Cum ștergi pozele de pe o PAGINĂ de facebook?

FacebookTimeLineClean3

Aș fi foarte interesat de un script de greasemonkey sau ceva similar care să poată să șteargă bulk fotografiile de pe o PAGINĂ de facebook. Repet, PAGINĂ, nu timeline, știu de absterge, facebook scrubber, nu sunt utile.

Idei?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Angajeaza un idian si iti face manual treaba.

  • #2

   30 000 de poze?

  • #3

   Fa o oferta. Daca fac echipa de proiect cu freide, firi, Robert si spanac cred ca in 2 ore reusim sa stergem pagina din gresala

 2. #4

  Am avut si eu problema asta. Vroiam sa șterg vreo 20k posturi de pe o pagina si nu am găsit nimic automat.. Până la urmă am plătit 100 euro si intr-o săptămână a fost gata :)

 3. #5

  Pentru chestii repetitive folosesc iMacros, un addon de Firefox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imacros-for-firefox/ cred ca e si pentru Chrome. Il pui sa inregistreze o actiune si apoi poti sa-l pui sa o redea in loop.
  Am facut acum test cu o pagina de FB. Deschizi iMacros, apare ca sidebar in stanga, dai pe tabul Rec, apesi pe Record, incepi si stergi o poza, apoi dai Stop. Ti se salveaza in lista acolo un fisier .iim, dai click dreapta pe el, Edit Macro, bagi codul de mai jos (modifici link-ul) si salvezi. Apo mergi la tabul Play si dai pe Play (Loop), poti sa setezi acolo de cate ori sa ruleze.

  VERSION BUILD=8970419 RECORDER=FX
  TAB T=1
  URL GOTO=https://www.facebook.com/pagina_ta_secreta/photos
  TAG POS=1 TYPE=A ATTR=DATA-TOOLTIP:EditorRemove
  TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:DeleteThisPhoto
  TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Confirm

  • iMacros repeta ce faci de n ori. Pentru 30000 de repetari probabil dureaza o saptamana.

 4. #7

  Deci anul asta n-avem iEurovizion liveblog?!

  • #8

   asa se pare…

  • #9

   Păi ce făcuși mă nene măăăă?! Dormiși?

  • #10

   Sa-mi bag pixu daca n-a fost cea mai spurcata manipulare din istoria eurovisionului cu noua metoda de votare.

  • #11

   Ai mânărit voturile de a ieșit o melodie despre tătari

 5. #12

  Se poate face programatic, exista un API pt FB, l-am folosit eu.
  https://developers.facebook.com/docs/

 6. #15

  Tool-uri nu stiu dar iti pot zice la nivel.de script daca tw ajuta.

  Varianta 1. Daca ai timp de asteptat cred ca merge prin Selenium facut. Iti explic in teorie, n-am pagina si nu stiu exact direct detaliile dar cred ca merge ajustata metoda de mai jos.

  Login in pagina facebook cu firefox, click pe Photos (preferabil sa fie opriunea in care nu incarca toate pozele ca un tampit sa dea timeout), wait for element to be present delete this photo, click pe link delete this photo, wait for element to be presenr buton confirm, click pe buton confirm, wait for element to not be present button confirm (sa te asiguri ca a disparut alertul) si asta intr-un while photo exist dupa ce dai click pe meniul photos. Asa vad eu in mare fara sa ma fi uitat inca in facebook, deci ia ca sugestie generala care cu siguranta poate fi imbunatatita. Doar ca operatia asta poate dura, daca punem o medie de 10 secunde per foto, sa zicem ca ai 10.000, dureaza ceva. Recomand sa nu bagi sleep-uri hardcodate ca nu stii cat incarca pagina sau daca apar alte probleme si astepti timpi degeaba, mai degraba foloseste implicit sau explicit wait, ii dai 60 de secunde sa.astepte elementul ca si implicit/explicit wait si nu thread.sleep, dar daca il gaseste in 10 secunde, trece la urmatoarea actiune imediat si nu ai timpi morti de 50 de secunde degeaba. Daca dai threed.sleep.hardcodat ala asteapta 60 de secunde indiferent daca elementul a aparut in sevunda 1. Partea proasta la selenium cu varianta de care-ti zic e ca ai nevoie si de alte softulete, gen maven sau eclipse sa rulezi.

  Varianta 2. Bagi jmeter ca proxy sau chiar un sniffer, faci operatiune de delete a unei poze. Cat timp ai rulat manual stergera unei poze din browser, jmeterul/snifferul a capturat request-urile de tip get post pentru acea operatiune. Din request-udile alea deduci cum a compus request-ul, poate e un id vezi cum e obtinut, poate luat cumva id-ul pozei, poate prjntr-un regex, vezi daca merge facut scriptul in jmeter sa dea request-uri post/get doar pe mai multe thread-uri. E mult mai rapid ca nu ai treaba cu browserul si ar termina mult mainrepede. Problema: ia ca risc facebook sa se panicheze si sa considere flood sau sa-ti blocheze pagina. Poate sunt paranoic dar habar n-am, n-am incercat cu ei.

  Varianta 3. vezi cu facebook API daca suporta bulk delete sau macar POST cu optiune de delete poza.

 7. Daca sunt 30.000 de poze va dura, indiferent de calea aleasa.
  O alta cale pe care as incerca-o ar fi sa pun toate pozele intr-un album si sa sterg albumul respectiv. Zic si eu.

  • #17

   Adicatelea, sa intri pe fiecare poza in parte, sa te chinui sa o transferi in album, sa te asiguri ca s-a dus in album, asta in loc sa ii dai direct delete cand intri pe ea?

   pentru 300 EUR (0.01 / poza) le sterg eu manual. Ofer factura.

  • Le poti selecta pe toate, faci un album nou „de sters”, le muti. Stergi albumul „de sters”. La asta ma gandeam eu. Dar sigur :) se poate si cum zici tu Lucifere!

  • 10 sec/poza (cu pauze) X 30000 poze = 300000 sec=83 ore = 10 zile de munca intensa (8 ore pe zi) care echivaleaza cu 20 zile de munca normala adica o luna => te vinzi ieftin pentru 300EUR/luna

  • #20

   subt sigur ca lumea se inghesuie sa ofere 10 000 pe treaba asta, dar vreau sa sparg piata :).
   Man, oricum o ard aiurea pe blog-uri ca nu am job si cer dublul minim pe economie. mi se pare fair, ca nu omor nici neuroni.

 8. #21

  Dar daca ai face un concurs cu „cel mai bun script de sters poze de pe pagini de Facebook” ?

 9. #22

  Dacă pagina este suficient de veche nu se pot șterge. Facebook arhivează pozele vechi pe blu-ray, caută pe google facebook cold storage dacă nu crezi. Dacă încerci să vezi o poză de-asta veche îți dă eroare, dar dacă încerci din nou după un timp o vezi – asta se întâmplă pentru că pozele vechi se șterg de pe servere, dar rămân arhivate și pot fi aduse din nou live dacă este nevoie. Așa că orice ai face, odată ajunse pe blu-ray pozele alea nu se mai pot șterge.

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]