Steve Davis – John Higgins

Cred că cel mai frumos meci de snooker pe care l-am văzut vreodată. Și probabil cântecul de lebădă al lui Steve Davis. Frumos. A câștigat Davis. M-am bucurat. M-aș fi bucurat la fel de mult dacă ar fi câștigat Higgins.

Pentru că a fost cel mai frumos meci de snooker văzut de mine vreodată.

13 comentarii

 1. M-am bucurat ca a castigat Steve Davis. Dupa parerea mea este cel mare jucator de snooker din toate timpurile.

  0

  0

 2. iar daca nu cel mai mare, cel mai elegant cu siguranta. plus ca doar la el am vazut abordari total neasteptate ale loviturilor, abordari pe care nu le mai vezi in zilele astea

  0

  0

 3. Este undeva disponibila o inregistrare ?:)
  Imi place snookerul (sa-l privesc) si mi-ar fi placut sa vad meciul, dar n-a fsot sa fie. :)

  0

  0

 4. player.eurosport.com

  0

  0

 5. A fost cumva acum 2 ore meciul? Ca vazusem snooker dar am schimbat sa vad cum Dinamo a facut 1-1. Cea mai proasta alegere.

  0

  0

 6. Dupa cata „reclama” ai facut pentru Snooker, cred ca ar merita sa ma reapuc. Nu m-am mai uitat de prin liceu.

  0

  0

 7. meciul robertson – gould a fost monumental. Baiatu asta gould cu fata aia de soarece de biblioteca [primul jucator cu ochelari pe care l-am vazut] e inuman.

  0

  0

 8. sa nu uitam ce meci a avut si in turul anterior, unde a castigat in fata lui Mark King.
  ps : Ronnie are un meci f greu in compania lui Mark Williams, e de vazut !

  0

  0

 9. Multi si l-au dorit ca adversar in primul tur pe Steve Davis. Dar „batranul” a aratat ca stie snooker. Intreg campionatul a avut meciuri frumoase, Stephen Hendry – Anda Zhang, Ronnie O’Sullivan – Liang Wenbo, Neil Robertson – Martin Gould, dar intr-adevar cel mai frumos meci a fost John Higgins – Steve Davis.

  Vazand jucatori ca: Anda Zhang, Liang Wenbo sau Martin Gould, sunt sigur ca si dupa ce Steve Davis se va retrage vom aveam la ce snooker sa ne uitam, dar va ramane o legenda si un exemplu pentru ceilalti.

  Imi place ce zice Mark Selby: „…It’s great for snooker and I’m really chuffed for him, it’s a massive achievement for someone who is 52. I’d be happy to still be walking at that age!”
  de aici: http://www.markselby.info/blog.html

  0

  0

 10. Intr-adevar a fost un joc absolut monumental! Toate meciurile au fost bune si unele dintre ele au avut si mult spectacol, dar Davis – Higgins a fost absolut demential. Mi-ar fi placut totusi sa egaleze Higgins la 12, sa se joace totul in joc decisiv…ar fi fost epic! :)

  0

  0

 11. Steve Davis aduce putin cu Oprescu si cu Drasius Kedys. Nu vi se pare?

  0

  0

 12. #12

  Steve Davis e campion mondia si de trickshot, de aia vezi tot felul de lovituri total neasteptate

  0

  0

 13. #13

  Eu m-am bucurat ca a castigat Davis. Ofera spectacol nu doar joaca. Este magnific omul asta.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]