12 comentarii

 1. #1

  E greșit ceva acolo. Eu nu m-am îmbătat cu șampania răului, m-am îmbătat cu spumant Zarea și cu niște bere.

  3

  • #2

   N-ai venit când a făcut Șoroș cinste.

   2

 2. #3

  super misto ! asta vine ca balsamu’. vai ce ma bucur ca ii seaca pe astia la ficat. si cat de mult ii seaca !

  1

 3. #4

  Tipic pentru gandirea psd-ista.
  Aceasta „duamna” face confuzie intre domnitori si demnitari, ii face nebuni pe cei ce nu i-au votat.
  Nu intelege ca ei sunt demnitari (functionar al statului), ca sunt alesi de noi si ca raspund in fata noastra. Nu noi raspundem in fata lor !!!

  1

  • #5

   Incerc sa distribui pe Facebook declaratia doamnei, insa oricum am procedat (copiat pur si simplu sau apasand butonul Share din dreapta jos de pe site-ul Camerei, ori copiat de pe site-ul tau) primesc mesajul „Not Found. The requested URL /pls/steno/steno2015.sumar was not found”. Cum altfel sa fac ca sa mearga ?

   0

 4. #6

  Mno, pe tel nu merge. Baga si tu un citat, sa stim de ce injuram.

  0

  • #7
   Arhi

   cred ca le-am dat situl jos

  • #8

   Subscriu. Nici la mine nu se incarca. E posibil sa fi trimis prea multi intr-acolo :))

   0

 5. #9

  Vaaaai aproape ca mi-e mila si-mi vine sa ma razgandesc. Saracul Liviu! Terminata asta e deputat? Pe bune? Totusi, “D-na” Natarau spera sa ne revenim, cu picioarele pe pamant cum spune dansa. Si eu sper ca tot mai multi vor reveni cu picioarele pe pamant, iar la parlamentare PSD sa cada sub 15%.

  0

 6. #10

  Doamna asta spune doar ce îi convine, a uitat că peștele se împute de la cap.

  0

 7. #12

  Sa ii explice cineva doamnei ca Dragnea zambea pe sub mustata cand castiga alegerile din motiv de neprezentare masiva la vot. Pai e frumos asa, sa te bucuri de necazul altui partid? Dragnea asta e un animal.

  0

Citește și...

Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo. Problema mea e alta. Vă rog […]

Scris de Joyanna Am citeva prietene, cam cite degete la o mina, cistigate ca beneficiu o data cu venirea plodului . Sintem diferite, virste si gusturi diverse dar ne intilnim la cafea, dimineata, dupa ce lasam copiii la scoala. Ne incarcam una pe alta cu energie pozitiva, prin simpla povestire a experientelor noastre. […]