Tu știi să recunoști semnele accidentului vascular cerebral?

Serios, tu știi să recunoști semnele unui accident vascular cerebral?

29 octombrie, de Ziua Mondială a Accidentului Vascular Cerebral (AVC), Asociația Națională pentru Protecția Pacienților lansează o campanie de informare și educare în ceea ce privește prevenția fibrilației AVC-ului, având in vedere că România are cea mai mare mortalitate prin AVC din Europa (21,64%), la nivel național fiind a doua cauză de deces, după bolile cardiovasculare.

6 comentarii

 1. #1

  ce dreaq si la asta suntem pe primul loc in europa! normal, daca patesti vreo d-asta intr-un sat din romania nu are cine sa te salveze, iti aduc lumanarea direct. in bucuresti a venit ambulanta la AVC in 45 de minute, nu vorbesc din auzite, noaptea, liber pe strazi. dar am fost norocos, tata traieste si merge dupa 2 ani de la eveniment.

  4

  • Romania nu e singura tara cu sate, ba chiar sunt tari mai rurale ca Romania. Educatia e problema, oamenii nu stiu ce-i aia AVC si care sunt simptomele – vine omul de la birt cu durere de cap si gura stramba, mai baga un paharel sa se dreaga, se baga in pat si se trezeste mort.

   2

  • #3

   In DOAR 45 de minute.

   0

 2. #4

  inca imi amintesc de Stela Popescu. Am vazut filmarea ultimei aparitii pe o scena, cind a primit un premiu. Dintr-o sala plina de spectatori, NIMENI nu si-a pus nici o intrebare. Nimeni n-a vazut nimic in neregula.

  6

  • #5

   Pai Stela Popescu era un monstru sacru si nu se cadea, nu era politicos.
   Important e sa fie mortul frumos.

   1

 3. #6

  Eu credeam ca in Europa suntem pe primul loc la km de autostrada! Ce dezamagire…

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.

PC Garage are o țintă ambițioasă pentru acest Black Friday, vânzări de peste 45 de milioane de lei și livrarea a 90% din comenzi în maxim 5 zile. Mai mult decât atât, își propune odată cu angajamentul de expediere și un scor NPS de peste 80 pentru clienții care lansează comenzi de Black […]

Și pentru că mai este o singură zi până la marele eveniment de shopping al anului, am încercat să o iau pe panta amintirilor și să mă gândesc la ce mi-am cumpărat de Black Friday, de-a lungul anilor. Cred că primul lucru luat de Black Friday a fost hardul acela SSD de 120 […]