Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii.
Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc:

Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, înfiptă adânc în anusul nespălat, de teleormăneacă, a Veorikăi, nu?

Apreciez în mod absolut pozitiv prestația doamnei Viorica Dăncilă de marți seară, de la Antena 3. Nu am perceput-o ca fiind slabă vreodată, chiar dacă este mereu calmă, chiar dacă nu se rățoiește. Marți seară, mi s-a părut foarte puternică.

Îmi dau seama că ăștia cu haștag nu au nicio șansă cu Dăncilă. Sunt pierduți, de aceea sunt și așa de disperați. Dăncilă este mult prea tare și ei nu au ce să-i facă. I-au cerut demisia, spun despre ea fel de fel de lucruri, dar nu au nicio șansă cu Viorica Dăncilă!”

Mno, eu sunt chiar foarte curios, jur, ce o să facă limbricache ăsta după ce trece faza cu PSD. Adică, nimeni, din televiziunile sau ziarele care se respectă nu cred că s-ar coborî atât de jos să angajeze hârtia igienică a lui VOiculescu. Iar altceva nu știe să facă.

Așa că declanșez pronosticurile.
Ce cur va pupa Mircea Badea după ce se termină cu PSD și Voiculescu pleacă la băi? puteți să vă adăugați propria variantă, să știți.

Ce cur va pupa Mircea Badea?

View Results