Știți când vor dispărea agresiunile sexuale în românia?

Ați ghicit, niciodată. Pentru că cei de la putere sunt aceiași români zdraveni și ortodocși, provin din aceeași piscină de îndoctrinați cu vina primordială a femeii, iar dacă femeia e bătută, ori e curvă ori nu are grijă de bărbat suficient, altă soluție nu există.

Iar femeile din politică sunt exact ceea ce reprezintă ce am spus mai sus, sclave religioase precum Firea, care nu au nicio intenție de a face ceva cu adevărat pentru femei.

Iar mai sus aveți punctul de vedere al guvernului. Pedepsele pentru viol sunt suficient de mari, nu e nevoie de nimic. Conform guvernului, pedepsele trebuie să fie în concordanță cu importanța lezării. Ce e aia femeie, nu?

Ca idee, cei 7 violatori din Vaslui mai au puțin și se liberează pentru bună purtare.

Later edit: Un lucru bun. Mai multe victime agresate de aceeași persoană au aflat una de alta și ghici ce, respectivului nu îi e tocmai bine.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  Cum boss, PSD ? Cel mai de dreapta partid românesc, conservator si plin de respect in privinta traditiilor si obiceiurilor ? Ce te-ai fi asteptat ? Emancipare ? Progres ? Protectie sociala ? You know…stânga ?

  0

  0

 2. Daca mai aveti speranta ca in tara asta o sa se mai schimbe ceva,orice in bine inseamna ca Praslea cel Voinic chiar e existat.

  0

  0

 3. #3

  Respectivul este Călin Ionescu, aka Rimaru de la Racla. Acum e șef la nush ce firma de publicitate.
  Poate îl facem cunoscut și pentru abuzurile acelea, nu numai pentru muzica de rahat pe care o face.

  0

  0

  • da click pe link, curiosule

   0

   0

  • #5

   Am dat și știu de discuție, dar poate așa vad și cei cărora le e frică să dea click de frica unui link de porntube :)

   0

   0

  • Vad link pun deget. E ceva fizic.

   0

   0

 4. #7

  Ar trebui sa facem ceva, pentru ca sunt multi ca mine, care au suferit violuri in copilarie.

  0

  0

  • #8

   As fi vrut sora mea sa fie printre noi…

   0

   0

  • #9

   poate par incoerent, dar suferinta e de neimaginat, fizic chiar, gandul ca tatal meu mi a desfacut fesele si m a patruns, rupandu-ma aproape inndoua, ma distruge

   0

   0

  • #10

   Din pacate romania e la o distanta destul de mare de anul 2017 ca sa existe sprijin pentru astfel de victime. Poti incerca un psiholog si vezi de acolo.

   0

   0

  • Nu vorbi urat de moldoveni, unul dintre ei ar putea sa fie taica-tu ;)

   0

   0

 5. #12

  Ce s-a întâmplat mai exact? Sunt puțin pe dinafară. Am văzut ceva în acel link, dar de unde a pornit?
  Help. :D

  0

  0

 6. #13

  Cei 7 violatori: buna purtare insemnand ca nu au mai opus rezistenta la violurile zilnice.

  Cand s-a mai atenuat surpriza, te pomenesti ca a aparut fiorul anticipatiei, placerea chiar…

  0

  0

 7. #14

  Câtă vreme mai persistă în mentalul colectiv ideea că violul e ceva ce se întâmplă numai noaptea, pe o alee întunecată, când sare un pitecantrop pe tine și-ți pune cuțitul la gât, așa va fi.
  Aici
  https://violentaimpotrivafemeilor.ro/statistici-privind-violenta-in-familie-aproape-noua-mii-de-cazuri-de-lovire-si-alte-violente-si-80-de-violuri-in-familie-in-primele-6-luni-ale-anului/
  se spune altceva. Și mai este și abisul între numărul de cazuri existente și cel de cazuri raportate.

  Și apoi apar whatabout-erii. Că femeile care fac acuze nefondate, să-i distrugă viața omului. Că seara a vrut și dimineața și-a dat seama că nu-i plăcuse și l-a încălțat cu o plângere pentru viol. Nu spun că nu există. Dar spun că, doar citind câteva articole despre mersul procesului investigativ și legislativ în atare situații, femeia aceea care se hotărăște să lanseze o acuză nefondată de viol trebuie să aibă un psihic solid. Examinare medico-legală, discuție cu poliția, ce-ai căutat la el, discuție cu avocații, cu procurorul, miștouri grosiere etc. Cine rezistă la așa ceva pentru a distruge viața altui om?
  Și câtă vreme nu se înțelege că forțarea unui raport de către femeie tot viol este. Dincolo de hăhăieli, de fornăieli, de mustăceli, tot aia e. Îți spune partenerul să te oprești, apăi te oprești, yo!

  0

  0

 8. Știți e pus degeaba in titlu.

  0

  0

 9. Era un serial vechi din Dosarele X, „investigau” o mamaica vrajitoare. Indeplinea aia orice dorinta. Si au vrut sa fie pace in lume. Aia – fine, you got it! :)
  A iesit nea Mulder in strada – bai nene, era SINGUR. Deci nu mai era nimeni, nicaieri! :)

  La fel si in cazul asta: n-o sa mai fie ‘hartuire’ cand n-o sa mai fie nici agresor si nici victima.

  0

  0

 10. Meh, nu stiam ca asa-i Rimaru, il mai ascultam cand eram pusti si il urmaresc pe sociale, dar acum mi-am schimbat parerea despre el :(

  0

  0

 11. Așa e, spre deosebire de noi la alții se cunoaște amprenta civilizației. Mai este până o să apară un Harvey Weinstein și în Moldova..

  0

  0

 12. Nu e vorba numai de violuri… Cate un sef sau cineva care-ti decide cariera se „indragosteste” de tine si tu, care ai un partener sau pur si simplu nu-l placi, nu cedezi. Te saboteaza din acest motiv si uite asa iti f.te ani de munca, vise, o viata profesionala care ti-ar fi dat alt statut. Sunt chestii mult mai subtile si poate la fel de dureroase. Si omniprezente, din pacate.

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]