Știți când o să se schimbe lucruri în românia?

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET!

Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile și câteva sute de mii de tâmpiței care au Comic Con și ski în ziua alegerilor să rămână cu joburi de vânzători în piață.

Până atunci, încă suntem bine. Nu de alta, dar am auzit că s-a mai făcut o coregrafie de succes în piața victoriei. Asta în timp ce Târgoviște era blocat la propriu de poliție și nu puteai întra în oraș decât dacă spuneai parola de acces, ca să poată bricola Dragnea miting nederanjat.

Dar ce coregrafie mișto!!!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Pai s-ar face si la noi dar daca nu se gaseste milkshake la non-stop? Csf, ncsf!

  0

  0

 2. #2

  Sa nu it bati joc de comicon. Am cusut la nenorocirea aia de costum de korra de mi-a iesit pe ficat. Plus ca am misiune sa gasim acolo ceva costum „mai misto”.
  Asta sambata, ca duminica sunt delegat la alegeri. Simplu!

  0

  0

 3. #4

  Pai nu l-au pictat pe Constantinescu cu cerneala? Parca si nea nelu si-a luat niste monede in freza, oameni neinspirati cum sa arunci in pesedisti cu bani…este atat de ….tautologic…

  0

  0

  • #5

   Nu avem milkshake dar ar merge niste iaurt.

   0

   0

 4. ce cafea e aia?! sigur nu e CAMPANIE STARBUCKS?!?!?!!!

  0

  0

 5. #8

  Da, exact; el isi arunca costumul si tu te alegi c-un ficat marit, dar nu de la acool.

  0

  0

 6. #9

  I-a dat-o prin învăluire, tehnica dragonului Gigi Smântânosu. La ai noștri trebuie aruncate gloanțe din PM.

  0

  0

 7. #10

  Cu ce ne-ar ajuta vopsirea asta? Eu zic ca i-ar durea fix la 12.5 m in fata pulii… Niste lucruri mai dureroase i-ar mai speria poate – desi istoria recenta arata ca jandarmii te gazeaza si te bat si pentru mult mai putin :)
  Oricum – mersul la vot ar trebui sa-i sperie cel mai tare. Cred ca o prezenta de peste 80% la vot da transpiratii reci prin Kiseleff…

  0

  0

 8. E exact pe dos. Chelul barbos e clovnul.

  Noi: putem scoate 600.000 de oameni pasnic in strada.

  El: partidul BREXIT are cel mai mare scor in polls pana acum, ceilalti nu pot scoate in strada nici 10.000, dar el personal e supi asa ca arunca cu un milkshake.

  Bine boss, am inteles.

  Luzaaaar.

  0

  0

 9. #13

  pe vremea lu Baselu’ macar s-ar fi bagat lumea la un bukkake cu Udrea. Dar asa cu Veorica…

  0

  0

 10. #15

  Tara asta o sa se schimbe cand oamenii nu o sa mai zica ca au dat 3 milioane pe o pereche de pantofi si 200.000. pe un pachet de tigari.
  Faptul ca inca se folosesc milioanele mi se pare cel mai bun indicator al faptului ca nu vrem schimbare.

  0

  0

 11. #16

  Eu ma duc si la Comic Con, si la vot. Nu inteleg de ce ar trebui sa renunt la una din ele, ca doar nu ma duc la examen, sa stau 5 ore in cabina de vot.

  0

  0

  • Cam asa aveam si eu in plan. Ma duc dimineata sa votez si dupa purced la Comic Con sa mai filmez pentru Cosplay Music Video, traditia mea anuala. :)

   0

   0

 12. #18

  O sa ajungem sa emigram in India.

  0

  0

 13. #19

  Una peste alta, Farage cu un milkshake pe el a fost mai satisfying decat finala GOT.

  0

  0

 14. #21

  https://youtu.be/k1CN6Q29DxM

  s-au rezolvat multe lucruri asa

  0

  0

 15. #22

  A fost unul, Adrian Zglobiu…

  0

  0

Citește și...

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]

Se deschide pe 24, adică luni, astăzi a fost pentru prietenii și rudele celor din Ikea. Iar eu fiind un prieten vechi, am fost invitat, strict ca prieten. În sfârșit, s-a deschis. Jur, nu mai speram, iar noi suntem addicted de ikea, toate chestiuțele le luăm de la ei, mobila la fel, nici […]