10 comentarii

 1. ca la ruletă, se lupta pesedistii cu fostii pesedisti si dragnea ia totul.Mai bine dadea 100.000 pentru Irinuca si se întorceau în peşteră.

  0

  0

 2. la-so-n plm, toti comentatorii au aflat de fb in octombrie 2018?

  0

  0

 3. #3

  Boss, se protesteaza pt o idee, nu pt un om…

  0

  0

  • #4
   Arhi

   sigur. doar ca, dupa logica asta, daca maine iese ponta si cere sa iesim sa protestam, iesim? ca doar e pentru idee, nu pentru om

  • #5

   True, insa din ce citesc la omul ala pe fb, inteleg ca ma-sa si frate-sau au dres si au facut. Nu zic ca omul e curat, dar in continuare vad doar ca o idee, si nu vad ce ar avea de castigat el din facut autostrada. Si asociatul asta cu rudele de oricare fel, e ca si cum ai spune ca tata e psd ist, deci si eu sunt psd-ist. Tata chiar e psd-ist, sa-mi trag palme.

   0

   0

 4. Deci nu e nevoie de autostrada

  0

  0

 5. 99.99% din pozele #șîeu aveau pe fundal propria afacere, la fel cum a făcut-o și el.
  Băi, asta înseamnă democrație, oamenii își pot alege conducătorii, ce pula noastră mai vrem? Noi oricum suntem un popor de oameni care nu-și asumă greșelile. Apropo, voi câți oameni știți care pot spune de fiecare dată, “da, am greșit, îmi asum asta, dar am învățat din asta și cu siguranță nu se va mai repeta?”. Eu îi pot număra pe degetele unei mâini prinse în cuțitele unui gater.
  Cei aleși să ne conducă sunt aleși prin vot, nu s-au pus ei acolo. În altă ordine, sloganul #rezist e de căcat. Rezist la ce, la căcaturile ăstora de la guvernare, la frigul din stradă, la ce? Nu, tată, #numaisuport trebuia să fie.
  Azi a fost cea mai aglomerată zi din București ever între 15:30 și 17:00, cozi nesfârșite, mașini cu câte doar un pasager, toți afundați în ecranele Facebook-ului, că doar nu stăteau pe Linkedin. Mâine mă voi trezi să dau o tură pe autostrada cea nouă. Mergeți la vot cu toții și atunci putem știi dacă într-adevăr ne merităm conducători ca ăștia ori ba.

  0

  0

 6. #9

  Trimite-i si lui Vasilescu.. ca el l-a ridicat in slavi.

  0

  0

  • #10
   Arhi

   avand in vedere ca seful lui vasilescu e varf de lance pe internet la toate, tind sa cred ca thinkdigital nu e straina de aceasta campanie.

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]