Așa e că nu știți de fapt cât costă deszăpezirea?

PRIGOANA

M-a pufnit râsul azi auzind o discuție între paznicul de la bloc și un vecin, unde vecinul era foarte mulțumit că primăria i-a amendat de i-a rupt pe toți cei de la deszăpeziri, în fiecare zi. Bine le face, tu-le muma-n cur de nenorociți, să le ia toți banii, că a ajuns mama la urgență cu coastele fisurate.

Știți cu cât a amendat primăria fiecare firmă care se ocupă de asta? Cu 5000 de lei. Poate o să vi se pară mult, așa că hai să aflați și cât a plătit deja DE MULT primăria capitalei către aceste firme, FIX pentru deszăpezire.

sectorul 2 SC Supercom SA – 21.894.438 de lei, perioada de intervenție pe străzi fiind 15 noiembrie 2015 — 15 martie 2016.

sectorul 3 Rosal Grup SA – 24.995.245,37 de lei, inclusiv TVA pentru perioada 15 noiembrie 2015 — 15 martie 2016

sectorul 4 SC Rebu SA – 49.414.044 de lei cu TVA anual. „Termenul contractului FN/1997 este până la 10.01.2017.

sectorul 5 SC Compania Romprest Service SA – de 11.015.753,28 de lei fără TVA/lună

sectorul 6 SC Urban SA – 19.355.135,84 de lei fără TVA/lună

La sectorul 1 nu se precizează cheltuielile, pentru că, probabil, la sectorul 1 banii sunt mai mulți și mai politici.

5000 de lei amendă? Din bani pe care primăria DEJA i-a plătit? Permiteți-mi să râd cu toate orificiile posibile, pentru că asta, dragii mei, cest une bataille de jeux.

20 comentarii

 1. #1

  – 25% reducere că sunt invalid (mi-a zis Prigoană după ce și-a desfiletat piciorul de lemn și l-a pus pe masă)
  – Vezi, de-aia te-a lăsat Bahmuțeanca, bre, că ți s-a scurtat cu 25%
  după dialogul ăsta m-a dat afară din birou :)))))))))))))))))))))))))))
  //să trăiești nea Silviu, ai rămas dator c-o țuică

  0

  • #2

   iar te taceaza astia ca te lauzi va ii cunosti pe toti

 2. #3

  Am fost astazi la oras (da hatere, la tine la Bucuresti)
  Am cateva observatii de facut, in calitate de „musafir” provincial. La voi pe strazi fata de „ulitele” in aceasta perioada te simiti ca Fefeleaga lui Agarbiceanu. Sunt convins ca si daca la Mitocu Dragomirnii daca mergeam nu veneam cu ghetele asa pline de namol cum am ajuns cu ele de la vizita la oras.
  Si inca ceva, vezi orasene ca astia cand au intrat cu plugul de deszapezire asa bine au vrut sa-si faca treaba incat au plecat cu portiuni mari de asfalt in lame, ceea ce „nu-i bini” si va strica imaginea si la primavara. :)

  0

  • #4

   strica imaginea, dar da bine la bani, ca tot ei o sa toarne si noul covor asfaltic

  • #5

   ce-ai căutat la orași? nu mai avea indispensabili la cuca măcăii?

   0

  • #6

   Iau pulsu’ din cand in cand la arieni. :)

   0

  • #7

   Don Sandu, aveti amabilitatea sa imi spuneti si mie de ce „o ard” prin spam de fiecare data? :)

   0

  • #8

   ip-ul de mioveni

  • #9

   vezbă, flocosule, dacă nu-ți pui proxy de Mitocu Dragomirnii

   0

  • #10

   poate o ia olteanul de buna…

  • #11

   Cum, ai bagat in moderare ip-urile de Mioveni si pe alea de Timisoara nu?

   0

  • #12

   Citeam că contractele de peticit străzi au expirat prin octombrie, și acum se ocupă un număr de 9 angajați ai primăriei de toate asfaltarile din oraș. E fierbere mare la primărie, se ocupă cu noi licitații, atribuiri, contestații, mânării.

   0

 3. Probabil ca in „caietul de sarcini” e inclusa si o cerere de oferta de maxim trei amenzi a cate 5000 lei aplicabile in cazul in care este nevoie de capital electoral.

  0

  • #14

   daca cumva nu mai ninge anul asta, iti dai seama ce business bun e deazapezirea asta?

 4. #15

  la Supercom e dl fost deputat Ciuclea patron. Un individ insipid, care intarzie cu lunile salariile, sustine 2 coruri si o echipa de fotbal la care fluturasii de salarii sunt semnati de ei dar salariile nu ajung la oameni, dar afiseaza peste tot credinta si icoane. Se speculeaza ca are grad 33 in loja si in acelasi timp blvd Pantelimon tine de astfaltarea lui si cam stim cu totii cum arata in ultimii 10 ani…

  0

 5. La ăia cred că rîd şi basculantele.
  Şi după ce se mai liniştesc, face fiecare firmă cîte un adiţional pe doi saci de sare şi se recuperează tot.

  0

 6. #17

  Arhi mi-am făcut abonament de 12 euro la netflix în seara asta. Aștia se lansează în România fără tam tam? În sfârșit pot să mă retrag din activitate.

  0

 7. Se recupereaza repede toate amenzile la sumele care se manevreaza. Trebuie sa vedem si noi un pic de praf in ochi.
  La Multi Ani si Buni!

  0

Citește și...

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]

Și dacă tot am scris azi de PNL/PDL, să închidem ziua politică tot cu ei. Azi s-a votat în senat legea alegerilor locale în 2 tururi de scrutin. A fost respinsă cu surle și trâmbițe cu 44-31. De ce? Pentru că aleșii PNL au binevoit să iasă din sală la vot. Mai exact, […]

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână ascuns pe […]