3 comentarii

 1. #1

  doar la modul figurat, cu sincere regrete!

  0

  0

 2. #2

  Asta nu e chirurgul ala genial?
  Am ascultat interviul cu presedintele asociatiei victimelor din Colectiv, adica tatal unui tanar care a murit atunci. Omul spunea cat de relaxat si jncet se misca procesul si cam cat de cacat sunt astia cu modificarile legilor. Unii au cam scapat.
  O problema mare a fost a deciziei de a nu ii lasa in strainatate sa se trateze si sa se salveze. Adica muistii locali, psd la vremea aia, au refuzat ca oamenii aia sa aiba o sansa la viata.
  Omul spunea ca la cei care au murit in spitale de afara statul roman nu a vrut sa ii lase sa faca autopsia acolo, aparent pt ca se vedea cauza, adica infectii nosocomiale declansate in tara.
  Sa vezi socul dracu cand la final o sa se accepte totusi ca mister banicioiu cu ponta si in primul rand dumnezeul Raed Arafat au fost direct raspunzatori de asta.
  E o cloaca si o infectie in sistemul de sanatate incat iti e sila chiar daca sunt multi oameni buni si capabili. Astia nu se prea opun, poate in sinea lor acolo in adanc, sa nu deranjeze.
  Muie psd!

  0

  0

 3. #3

  Costa Rica nu e aşa departe…

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]