3 comentarii

 1. #1

  doar la modul figurat, cu sincere regrete!

  0

 2. #2

  Asta nu e chirurgul ala genial?
  Am ascultat interviul cu presedintele asociatiei victimelor din Colectiv, adica tatal unui tanar care a murit atunci. Omul spunea cat de relaxat si jncet se misca procesul si cam cat de cacat sunt astia cu modificarile legilor. Unii au cam scapat.
  O problema mare a fost a deciziei de a nu ii lasa in strainatate sa se trateze si sa se salveze. Adica muistii locali, psd la vremea aia, au refuzat ca oamenii aia sa aiba o sansa la viata.
  Omul spunea ca la cei care au murit in spitale de afara statul roman nu a vrut sa ii lase sa faca autopsia acolo, aparent pt ca se vedea cauza, adica infectii nosocomiale declansate in tara.
  Sa vezi socul dracu cand la final o sa se accepte totusi ca mister banicioiu cu ponta si in primul rand dumnezeul Raed Arafat au fost direct raspunzatori de asta.
  E o cloaca si o infectie in sistemul de sanatate incat iti e sila chiar daca sunt multi oameni buni si capabili. Astia nu se prea opun, poate in sinea lor acolo in adanc, sa nu deranjeze.
  Muie psd!

  0

 3. #3

  Costa Rica nu e aşa departe…

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]