3 comentarii

 1. #1

  doar la modul figurat, cu sincere regrete!

 2. #2

  Asta nu e chirurgul ala genial?
  Am ascultat interviul cu presedintele asociatiei victimelor din Colectiv, adica tatal unui tanar care a murit atunci. Omul spunea cat de relaxat si jncet se misca procesul si cam cat de cacat sunt astia cu modificarile legilor. Unii au cam scapat.
  O problema mare a fost a deciziei de a nu ii lasa in strainatate sa se trateze si sa se salveze. Adica muistii locali, psd la vremea aia, au refuzat ca oamenii aia sa aiba o sansa la viata.
  Omul spunea ca la cei care au murit in spitale de afara statul roman nu a vrut sa ii lase sa faca autopsia acolo, aparent pt ca se vedea cauza, adica infectii nosocomiale declansate in tara.
  Sa vezi socul dracu cand la final o sa se accepte totusi ca mister banicioiu cu ponta si in primul rand dumnezeul Raed Arafat au fost direct raspunzatori de asta.
  E o cloaca si o infectie in sistemul de sanatate incat iti e sila chiar daca sunt multi oameni buni si capabili. Astia nu se prea opun, poate in sinea lor acolo in adanc, sa nu deranjeze.
  Muie psd!

 3. #3

  Costa Rica nu e aşa departe…

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]