Strategii de dezvoltare

Ma duc la buticul din colt, iau o paine, imi da o punga.
Ma duc la benzinarie, iau o cola si o guma, imi da o punga.
Ma duc la Metro, cumpar de cateva milioane, trebuie sa cumpar si-o puna pe care scrie Metro. Ma duc la Selgros, la fel. Ma duc la Praktiker, la fel. Ma duc la Kaufand, la fel.
Dom`le, eu consider ca e nesimtire sa iti faci publicitate, vanzand pungi imprimate cu numele tau, ca sa cari produsele cumparate tot de la ei. Mi se pare strigator la cer.
Ar fi atat de simplu sa includa in pretul produselor si pungile, si sa zica ulterior ca sunt moka. Dar nu, noi iesim pe piata cu preturi „bune”, si va vindem pungi imprimate cu Metro, la 1 leu bucata.
Hai siktir!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. la Kaufland e cinci mii punga, ma :))

 2. la metro e 8

 3. cred ca vor sa fie ecologisti :) – sa nu se consume atatea pungi (ai auzit de „i’m not a plastic bag”?)

 4. #4

  @natty: poate era mai bine sa foloseasca pungi reciclabile :)))
  de ex pungi de rafie cu sigla comerciantului

 5. #5

  asta ca sa vorbim despre ecologie

 6. Eu am renuntat la magazine pe chestia cu punga.

  Vanzatoarea: Va dau punga?
  Eu: Pai in ce sa le car?

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]