Strict despre noi

Purtăm în lăuntrul nostru germenii distrugerii psiho-fizice. Le condiţionăm apariţia cancerigenă de lipsa aparatului imun intern. De lipsa dragostei. De prea multă dragoste. De zbuciumul preştient al naturii umane, ce se răzvrăteşte împotriva greşelilor fragilului vas ce duce mai departe o moştenire genetică ce depăşeşte simplul pas al generaţiilor şi transcede, ermetic şi profund, secole şi civilizaţii.

Cristalizăm simbiotic natura în crisalide fragede, ce îşi zbat intern nevoia de a ieşi şi de a-şi întinde aripile nemărginite şi de a pluti maiestuos peste nimicnicia unei lumi ce nu e sigură daca e cazul să o pună pe un piedestal efemer, plin de efemeride sau, de ce nu, să se transforme într-un trib amazonian şi să le digere scabros, într-o mult prea aşteptată nevoie de defecaţie.

Simptomatologia absurdului îşi face loc printre mlădiţele unui Eugene Ionesco mort, dar întotdeauna viu. Poate prea viu şi poate în pofida dorinţei umane de nemurire, viu împotriva voinţei sale.
Cercul cianotic ce se strânge peste buzele pline ale ispitei primordiale nu lasă nici o urmă de îndoială. Bătaia inimii Gheei cele veşnice este prea neregulată, prea carminică.

Şi atunci, îţi pui întrebarea, într-un puseu grotesc de autoflagelare nocturnă:

– De ce femeile nu stau din prima la sexul anal?

71 comentarii

 1. impresionant, Arhi, impresionant.
  Stiam ca in tine zace un spirit boem, poetic, profund. Sensibil la vicisitudini si la nedreptati, dar si la culori pastelate, luminoase.

  Sufletul tau e frumos, Arhi.

  0

  • @andrei crivat: da, si se deschide ca o floare, spre caldura iubirii si a frumosului

   0

 2. #3

  God damn it! Din reflex, am citit direct ultimul rand al postului. Acum nu mai are farmec textul premergator, desi mi-e ciuda: sunt sigur ca as fi ras de schimbarea tematica de final.

  0

 3. chiar asa … :))

  0

 4. :)) n-ai toate tiglele la casa :))
  e un etern mister

  0

 5. Conform conceptiei acestei fiinte unice, femeia, locusorul ei claustrofobic va fi pastrat pentru primul barbat care va renunta la variantele freud-iene de iubire a mamei sale.

  Dar, mai bine sa ne raspunda ele :D

  0

 6. Io ştiu, acu îţi filtrezi cititorii. Vezi să nu-i alienezi pe prea mulţi… :)

  0

  • @ovi sirb: iti dai seama ca jumate nici nu s-au obosit sa treaca la randul 2…

   0

  • #9

   .. si cealalta jumate au sarit din prima la ultimul rand. Doar 5% din total, cei cu adevarat fericiti, au citit ultimul rand si au zis ‘cum adica nu stau din prima?’ :).

   0

 7. ce e aia cianotic ?

  Ma scuzati …

  0

  • #11

   @Piticu21: e aia din jurul buzelor tale dupa ce faci sex:D

   0

  • Să lămurim:

   CIANÓTIC, -Ă, cianotici, -ce, adj. (Despre mucoase, piele) De culoare albastră-vineție; p. ext. (Despre oameni) predispus la cianoză; care prezintă cianoză. [Pr.: ci-a-] – Din fr. cyanotique.

   Deci e ce spunea Arhi mai sus :))

   0

  • multumesc frumos, am mai invatat un cuvant …

   cercul cianotic

   0

 8. #14

  Am ras cu sunet, singur in camera. Nu fac asta prea des. :-)))

  0

 9. #15

  tu de obicei razi cu amortizor?

  da,e simplu,se face un conspect din mai multe teme filozofice,se aleg cu grija fraze sa zguduie retarzii si la final intrebarea elementara.as fi incercat cu”de ce nu inghit femeile din prima”.

  da stiu,ma banezi.

  0

  • #16

   @Aramis: tot ce e scris acolo e creatia mea proprie si personala, multumesc.

   0

 10. Vino cu intrebari mai simple, gen „cand a parut Luna?”. Interesant cum, in incercarea noastra de a deveni ceea ce suntem, lasam lucrurile de zi cu zi sa ne opreasca din cugetarea asupra acelor inalte „printipii” care ne diferetiaza de suratele noastre, numite animale. Adicatelea, se pune si intrebarea: „de ce naiba stau pana la urma la un sex anal!?”

  0

 11. andrei crivat îi face declaraţii de dragoste lui arhi. poate nu ştie că arhi e însurat? :))

  0

 12. #20

  Raspuns. pentru ca doare si nu meritati efortul.

  0

 13. Bărbate-miu m-a indicat să citesc această postare. Ai vreo canapea liberă? Dacă stau bine să mă gândesc un preş e suficient :))

  0

  • #24

   daca e pentru tine, am un pat de la ikea de 1.80 latime:)))

   0

 14. #25

  mi-am cuprins fata in palme si pling in hohote. numa’ la muartea caprioarii am mai plins asa. plm, sint sensibil la arta

  0

 15. #26

  adica sa nu fiu inteles gresit, m-am simtit de parca as fi privit cum se iubesc pe indelete anna karenina si mam’zelle nitouche

  0

 16. #27

  @Arhi jura te!

  daca e asa,sunt mandru ca sunt contemporan cu tine.

  0

  • #28

   @Aramis:ok, ma jur:)) eu nu imi pot permite sa copiez, pentru ca in urmatoarele 5 minute ar aparea unii care sa imi explice ce hot sunt eu si ce perversa e lumea si rea

   0

 17. Extrem de adevarat

  0

 18. #30

  Bla bla bla… Si care ar fi, ma rog, „factorul lor favorizant”?

  0

 19. Va semnalam cu respect ultimele doua editoriale ale dlui Ioan Buduca din revista VIP privitoare la aparitia lucrarii “Inlaturarea lui Ceausescu, asa cum va fi fost”.

  Primul editorial:

  “Valeriu Mangu s-a facut cunoscut, in ultima vreme, prin citeva interpretari radicalmente novatoare asupra spiritului inchis in litera Constitutiei noastre. Cum noi, aici, in Romania, traim o grava disolutie a instantelor intelectuale de omologare (politizate fiind toate, asadar corupte), interpretarile lui Mangu au trecut aproape neobservate. El, constitutionalistul radical, nu pierde, in acest context, nimic. Noi, subiectii acestui constitutionalism, pierdem totul: sansa de a ne trezi la realitate.
  Observind ca mentalul nostru nu mai are capacitatea de a sesiza esentialul, Mangu a inceput sa abordeze tema cea mai populara din ultimii 20 de ani: asa-zisa revolutie romaneasca din decembrie 1989.
  Iata, pe scurt, metoda pusa la lucru de Valeriu Mangu: nu voi studia ce s-a intimplat, ci ceea ce era logic, plauzibil, sa se fi intimplat.
  Mangu stabileste, astfel (dar nu strict „teoretic“, ci confruntind mereu ipoteza sa cu evenimentele), ca pe 1 si 2 decembrie 1989, era normal ca Iulian Vlad sa se afle in Malta. Acolo, seful DSS le-a propus omologilor sai de la Moscova si Washington sa renunte la planul lor de inlaturare a lui Ceausescu, promitindu-le ca Securitatea are sa-l inlature in felul urmator: va provoca o revolta populara „spontana“, pe fondul careia va coordona o lovitura militara de palat, dar nu va inlocui dictatura lui Ceausescu cu un regim militar, ci va preda puterea unui regim civil condus de Ion Iliescu (favoritul Moscovei la succesiune, achiesat si de Washington, si de Paris). In planul lui Iulian Vlad exista si un subplan secret: va incerca sa manevreze opinia romaneasca, prin televiziune, catre un referendum: monarhie sau republica?
  Sustinerea planului Vlad din partea sovieticilor urma sa fie una singura: ei vor simula ca au pe teren, in Romania, citeva zeci de mii de agenti secreti disimulati in turisti, astfel incit Vlad sa-l poata manipula pe Ceausescu in sensul unui pericol de interventie straina si, pe cale de consecinta, sa-l poata aduce pe Ceausescu in situatia de a ordona foc impotriva grupurilor de revoltati, ceea ce va provoca, apoi, revolta autentica a muncitorimii.
  In planul Vlad, dupa revolta muncitorimii si inlaturarea lui Ceausescu era necesara o diversiune pentru potolirea revoltei (ca sa nu se ajunga la anarhia luptelor pentru putere). Ceea ce, in fapt, a fost diversiunea „Teroristii“. Vina pentru „terorism“ urma sa o incaseze Militia.
  Planul Vlad a fost tradat de generalul Stanculescu (complice al planului), care, dupa lovitura militara de palat, a orientat opinia publica, prin Televiziune, impotriva Securitatii, iar nu impotriva Militiei, iar ideea referendumului a fost abandonata.
  Daca planul lui Vlad ar fi functionat pina la capat (pina la referendum), am fi avut, in Romania, o restaurare a monarhiei si pluralism politic democratic. Caderea republicii n-avea cum sa fie pe placul Frantei, nici pe placul celorlalti doi mari parteneri ai planului – toti trei (si SUA, si URSS, si Franta) aveau de gind sa-si traga „dividendele“ din schimbarea de regim politic in Romania, dar in varianta monarhica aceste „dividende“ ar fi fost mai putin sigure: romanii ar fi trait o stare de exaltare a demnitatii nationale, care n-ar mai fi permis jefuirea sistematica a tarii.
  Vlad a riscat si a pierdut. Stanculescu n-a riscat nimic, intrucit ideea monarhica nu-i era clara, in sensul stoparii efectelor de jaf internationalizat care s-ar fi declansat prin coruperea factorilor de decizie din Romania postceausista.
  Ce a cistigat totusi Vlad? Integritatea teritoriala. Fara planul Vlad (cu Securitatea fidela dictatorului, prin urmare), Romania ar fi intrat in razboi civil, apoi ar fi fost pacificata prin interventie internationala si „iugoslavizata“.”

  Al doilea editorial:

  http://www.revistavip.net/RevistaVIP/De_la_perestroika_la_catastroika._/1/

  0

 20. #34

  Aia ar fi buna si in cazul vostru, ce, si prostata voastra poate fi „ajutata”…

  0

 21. #36

  Arhi,nu te jura ca te vede Dumnezeu!

  Cu talentu` asta ai putea fi lejer textier la melodii de marius teicu.

  ho ma ca glumesc,nu ma face sa te scot in parcu operei sa ti fracturez mandibula.

  0

  • #37

   @Aramis: vezi ca il trimit pe fratele meu freigedank si ti-o iei

   0

 22. #38

  Sa stati? Si femeile mai „muncesc”…

  0

 23. Pro-FUNDULE!…

  0

 24. #40

  @Arhi freigedank e prea smecher coa`.io pentru el intru aici.

  si evident pentru textele tale zamislite din durerea stinsa a absurdului care te inconjoara si iti despica sufletul in mici muchii scanteietoare de constiinta latenta a subconstientului platonic care te face sa fii un bloger de succes recunoscut pe plan national.

  si totusi-de ce nu inghit femeile din prima?

  0

 25. Ioi! Mă doare capul ca de culcare :)))) Eu mă așteptam să dau peste ceva lejer la tine și dau peste filozofeală aprofundată. Sigur ești bine? :D

  0

 26. #42

  Aramis, sa nu credeti ca suntem panarame si ca o sa inghitim mereu.

  0

 27. #43

  Plus, nu suntem cosul vostru de gunoi….

  0

  • #44

   e bine sa ramai cu impresia asta, repeta de multe ori, ca o mantra, ca pana la urma o sa crezi si tu.

   0

 28. #45

  E pe dracu. Daca vreau sa fac ceva fac. Dar nu pentru ca sunteti voi asa niste masculi alfa…

  0

 29. Propun infiintarea asociatiei pt eliberarea gaurilor fundului femeilor :))

  E ele is doamne deia …

  @Alle Taci si inghite :)))

  0

 30. #48

  @alle bineinteles ca nu sunteti cosu`nostru de gunoi.

  samanta noastra procreatoare,motorul evolutiei noastre umane,lichidul care va face sa fiti femei(sa dati viata unei fiinte),tu il consideri gunoi fata mea?

  nu-ti as da o muie nici daca m-ai ruga cu bani,esti limitata printeso!

  0

 31. Ce-nseamna un preludiu reusit…

  0

 32. Sexul anal ca sexul anal, dar am o curiozitate macabră: de ce ai sters majoritatea comentariilor de la articolul anterior?

  0

 33. #54

  si-a dat seama ca a expus-o pe fata turmei de obsedati sexual.si totusi e un gentleman.

  0

 34. #55

  alle vai ce porc!

  este exact reactia unei femei ca tine.adica una care isi trage patura peste cap stinge lumina,trage jaluzelele si face un blowjob barbatului care ar fi atat de idot sa stea langa ea.evident ca dupa 2 minute isi ia un capac si-l aude pe barbac`su spunand duios:ce faci draga,ala e degetu` mare de la picior!

  0

 35. #56

  alle-vai ce porc!

  este exact reactia pe care o asteptam de la tine.

  de la o femeie care se hotareste sa faca un blowjob barbatului care ar fi atat de imbecil sa stea cu ea.si stinge lumina,si trage jaluzelele,si trage constiincioasa patura peste cap.si cu miscari mecanice(ca o toanta) incepe sa execute miscari de parca ar fora dupa petrol.numai ca,dupa doua minute isi ia un mare capac dupa ceafa si aude un racnet:ce dracu` faci fa` ala e degetu` mare de la picior!

  0

 36. ma speriasem, ba chiar in avintul lecturarii am dat la sfirsit sa vad din cine e citatul…dar m-ai linistit la sfirsit, esti tu, chiar TU, uni CUL
  Raspuns corect: ca doare ca dracu’

  0

  • #58

   @karmapolice: hai ma, ce naiba, eu nu-s in stare sa leg 2 vorbe? normal ca nu sunt copiate de nicaieri:)

   0

 37. cat non-sens alei… pe cati oare ai pus pe ganduri? „oare ce voia arhi sa zica prin asta?” :)))

  0

 38. Doamne cat am putut sa rad!!! Si articolul si comentariile sunt priceless.

  0

 39. #61

  Deci cum am perceput eu toata treaba: stand sa deslusesc textul cu un link permanent la DEX online si cu cartea de filosofie in mana (gandind „ba frate, asta-i mental masturbation, nu alta!”), ca la final sa-mi cada vaza-n cap si zbang! blackout – frate, care-ai stins lumina?

  0

 40. „- De ce femeile nu stau din prima la sexul anal?”

  Pentru CA LE DOARE-n cur (?)

  0

 41. #63

  @alle:sperma contine vitamine si proteine; mai documenteaza-te! Asa ca taci si inghite!

  0

 42. #64

  @In cautarea … mea. Pentru ca nu au auzit ca pot avea orgasm anal! Asa ca celor care n-au orgasm vaginal,clitoridian le recomand sexul anal-poate au acolo!

  0

 43. #65

  Ahhh ce râd!!!!
  bun,bun si iar bun!!!

  0

 44. #67

  Purple Prose:)) Scris in stilul pe care il folosesc oamenii cu folie de aluminiu pe cap?:))

  0

 45. Arhi e ProFund :))

  0

 46. Pe cuvant ca am citit articolul asta de cateva ori si am ras de fiecare data. Imi vine sa il inramez. :))

  0

 47. #70

  apai incercati sa schimbati ceva,eu stiu ca in general femeile stau…

  0

 48. Nu ma opresc din ras !

  0

Citește și...

Pornind de la postarea lui Cristian Iosub despre faptul că Telekom lasă la liber absolut toate datele personale ale clienților, inclusiv facturi lăsate la indexare în google, am găsit în comentarii un search de google care m-a îngrozit. Băăăăăi, nu e posibil așa ceva. Tot felul de instituții care au date […]

Lasă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]