delia niculescu

Delia fetița mea de 9 ani a primit în octombrie 2015 un diagnostic crud, leucemie și a început tratamentul la secția de hematologie pediatrică a Spitalului Clinic Fundeni. Citind rezultatul analizelor am sesizat o notă de incertitudine dar eram prea șocat pentru a putea reacționa într-un fel. Întâmplarea a făcut ca prietenul fostei mele soții (mama fetiței) să cunoască un medic german căruia i-a trimis probele pentru a doua părere. Medicul german a concluzionat că este o formă rară a bolii și mai puțin cunoscută (ETP ALL) și deci atât diagnosticul cât și terapia aplicate la Fundeni sunt greșite, mai mult decât atât a reieșit clar că terapia pentru această formă de leucemie nu este cunoscută în România.
Cu toate acestea până în acest moment nu am reușit să obțin formularul E112 care ar permite decontarea cheltuielilor la o clinică din străinătate.
În acest moment fetița mea se află la o clinică din Germania unde această formă de boală cât și tratamentul sunt cunoscute. Toată agoniseala noastră a fost deja cheltuită pentru a acoperi prima tranșă de plată iar pentru cheltuielile de cazare și întreținere precum și pentru tranșele ce urmează resursele noastre sunt epuizate.
Lansez și pe acestă cale un strigăt de AJUTOR pentru oricine poate face ceva astfel încât fetița mea să-și poată duce tratamentul la bun sfârșit în condițiile în care statul al cărui contribuabili suntem ne întoarce spatele condamnând cu bună știință un copil nevinovat.

Știu, am zis de atâtea ori că nu mă mai implic, pentru că e prea dureros și pentru că, din toți oamenii și copiii pe care am încercat să îi ajut, singurul cu care mai vorbesc azi e drăguțul nostru baxt.

Dar pur și simplu nu mă lasă inima, câteodată.

Se pot face donații în următoarele conturi deschise pe numele Niculescu Alexandru la Raiffeisen Bank:
RON RO89RZBR0000060018123435
EUR RO83RZBR0000060018123446
USD RO72RZBR0000060018123450
sau paypal: aniculescu26@gmail.com

delia niculescu