25 comentarii

 1. #1

  Fascisti!!!

  • #2

   Pentru cine stie cum este cu legea electorala: daca lumea nu se duce la vot, nu creste procentul UDMR-ului? Adica plm, astia pana si la Eurovision au votat ca spartii, sunt mai ceva ca sayanii mossadului.

   Sau scenariul doi: daca lumea se duce la vot dar opteaza pentru vot nul, cum influenteaza ponderea reprezentata de baietii cu autonomia?

 2. #3

  Reclama la sampon ?

 3. #4

  Partidul Marinarului si Parasutistei

 4. Aia doi din dreapta poti sa juri ca sunt Palade. Ala, comicul fara umor, de facea cuplu cu Tociu. Mai lipseste Domnul Geo. Sau l-au inlocuit cu Tanti Nuti?

  • #7

   Vreau link, c-altfel intru-n sevraj!!!!

 5. #8

  Discutiile despre politica sunt la fel de relevante ca discutiile din fotbal. De la inceputul campionatului era clar ca Steaua nu are adversar, la fel si acum, e evident pentru toti ca PSD nu are adversar. Nu prea inteleg de ce se discuta si de restul, cand de fapt conteaza doar locul 1.

 6. #9

  off-topic – numa la mine imi arata not found si o eroare de apache la BroTv?

 7. #13

  Hahaha… tipic, daca ceva-i rau musai tre’ sa fie Hitler. Au educat astia masele excelent, mai un film, mai un documentar, mai o carte de istorie scrisa cu lacrimi si uite unde-am ajuns. 🙂

  • #14

   Corect, când defapt Hitler a fost foarte bun. Eva braun era aia rea, ea controla totul, Adolf săracul nu cunostea situatia.

  • #15

   da, eva aia era o curva, mai se prefacea si ca e academician, punea pe altii sa ii scrie operele. el era practic nevinovat.

  • #16

   Insistati prea mult cu Hitler. O fi fost el carismatic, da’ nici chiar asa. Cat despre rau sau bun, asa-i ca baietii buni au castigat razboiul atunci, nu ?

 8. #18

  Partidele astea isi fac campanie degeaba, ca dupa ce Romania e alipita Rusiei, Putin va castiga alegerile.

  • Ce ma? N-auzisi ca Rusia o supsa cand auzi ca China cumpara bonuri de tezaur de la USA in valoare de 1.27 triliarde?

   Kakaia Ruscaia! mai bine pune mana si planteaza o livada cu pruni sa ai cu ce tine rusoaicele ce or sa vie incoa.

 9. #20

  Problema e ca o astfel de atitudine serveste unui Capsali. Din pacate. Si serveste pentru ca lui ii este mobilizat electoratul de catre Biserica Ortodoxa, cel mai mare agent electoral. A reusit sa stranga extrem de usor semnaturile necesare tot ajutat de biserica, in timp ce oameni cu partide in spate abia daca au reusit.

 10. #21

  Ce dau astia dislike cand o face unu pe udrea parasuta, baseala grava:))

 11. #24

  Finally… vad si eu pe cineva pro vot nul.

 12. #25

  Ma, partea buna e ca ia cineva actiune si duce in spatiul public ceea ce gandesc multi dintre noi. Nu m-ar mira sa apara grupuri care sa arunce si cu ceva rosii, sa faca si ceva scandal.

  Partea nasoala e ca probabil baietii au patronimice.