Subiectul sensibil al promovării din social media

Vali spune bine și extrem de corect. Oamenii vor să fie promovați, pentru că vezi tu, munca mea e importantă și am făcut o chestie foarte tare. Da, dar mie nu mi-ai dat în viața ta un link. A, păi da, nu am considerat important.

Să vezi fază, nici pentru noi munca ta nu e importantă.
Și aici nu e vorba doar de de proiecte jurnalistice, în general, pișcotarii din redacții ne consideră sub demnitatea lor. Dar bloguri, mâna aia de oameni care a mai rămas să scrie, nici unul nu consideră normal să dea linkuri către noi. Pentru că suntem mai mari, pentru că nu avem nevoie, pentru că avem verbul la noi și spunem lucrurilor pe nume, nu ne interesează să menajăm pe cineva pentru că cine știe, poate pică ceva, cândva.

Dar când primesc link, e sărbătoare, se laudă cu el, vai, ne-ai cvadruplat traficul. Și atât. Reluăm, la fel, imperturbabili. Pentru că e datoria noastră să îi creștem pe toți. Față de noi nimeni nu are nicio datorie.

Scârț.

5 comentarii

 1. „N-ai fost acolo!”

  5

 2. #2

  Reciprocitate ii zice.

  3

 3. Se numeste invidie.

  1

 4. Bah, voi inca nu stiti ca bloggingul a murit? :))

  5

 5. Dar iti ofera expunere. Sa te duci sa iti platesti ratele la banca cu expunere, sa faci piata cu expunere, sa iti iei cauciucuri noi cu expunere. E buna.

  1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.