Pe GDF Suez i-a costat 200 000 de lei șmecheria cu facturarea în avans

ENGIE

Se pare că totuși nu am mediatizat degeaba. ANRE tocmai le-a dat o linie peste degete șmecherașilor de la GDF Suez, sancționându-i cu o amenduță mică, de doar 200 000 de lei. Stați fără grijă, sunt ABSOLUT CONVINS că au luat în calcul asta și că finanțarea anticipată pe care au primit-o de la fraierii consumatori în toată această perioadă acoperă cu prisosință amenda, prin urmare, ei sunt ok, nu plângeți.

Bravo pentru băieții de la economica.net, care au pornit tăvălugul mediatic și nu l-au lăsat până nu au dus la capăt totul. Felicitări sincere pentru Iulian Enache și băieții de acolo. Din păcate,economica.net face parte din grupul rtv.net, deci chiar și când sunt valoroși, pur și simplu nu se pot ascunde de mizeria și spamul finanțatorilor, cu popupuri și altele. Prin urmare, dacă vreți să citiți economica.net în liniște, în afară de filtrul adblock simplu, mai trebuie să adăugați în personal filter și cele de mai jos.

economica.net##.lightbox
economica.net##.recomendBox
getdealicious.com###shm-pmt
getdealicious.com##.box.hd-box

Să se înțeleagă. Dacă ar fi fost reclame neintruzive, era ok, nu mă deranja și, în plus, nu am nimic cu ziarul, dovada că îl am în reader. Filtrele de mai sus opresc o mizerie de plugin care te anunță că ai nevoie în chrome de un add-on, care addon e doar o mizerie care îți oferă prețuri și alte rahaturi. Plus un lightbox care nu te lasă să citești în pace, dacă nu dai click pe ce îți bagă ei cu forța în față.

Cu plăcere.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. La capitalistii imputiti plateau doar 1000 de lei.

  De fiecare factura emisa per luna per utilizator, sa fim bine intelesi

 2. o să-ți crească factura la gaze …

  O să-ți Crească Factura la Gaze..

  O să-ți CREASCA Factura la GAZE!

  O SA-TI CREASCA FACTURA LA GAZE !!!

  mai bine șterge postarea și spera să nu existe in cache-uri 😀

 3. „Menționăm că amenda contravențională a fost deja achitată.”

 4. #10

  Iar nu merge site-ul; taman cad trebuia trimit indexul; care intamplator va fi estimat la 999999KWh sau ce sut aia… Ce convenabil sa ai pagina de web down, nu?
  Inc-o mu|e..

 5. Eu nu inteleg de ce se tot zbat atat sa promoveze schimbarea de brand cei de la GDF Suez pentru persoanele fizice. Pana la urma, nu poti schimba atat de usor furnizorul de gaze naturale, nu e ca la internet sau mai simplu, la telefonie mobila.
  In continuare se pare ca traim intr-un monopol al companiilor esentiale de gaze, electricitate si apa ca pe timpurile apuse. O piata concurentiala pentru acesti mari furnizori ar fi foarte buna pentru noi utilizatorii finali.
  Se pare ca RDS-ului i-a fost refuzata cererea de a distribui energie electrica mai ieftin pentru consumatorii persoane fizice.