Sună un prieten. Dacă nu ai altceva de făcut

Eu sunt un mare fan Vrei să fii milionar. Mă uit încă de când era miliardar și se difuza la primatv. Desigur, este vorba de vanitatea grasului care stă în fotoliu și dă răspunsurile corecte, dar na, am și eu, ca orice om, micile mele plăceri vinovate.

Ce voiam să zic de fapt.
Cred cu sinceritate că din concursul ăsta ar trebui scoasă varianta ajutătoare Sună un prieten. Pentru că este totalmente inutilă. Nici unul din cei sunați nu are idee despre ce e vorba, discuția în general se desfășoară după tipicul următor.

– Salut, spune-mi câte picioare are o găină. Una, doua, trei sau doisprezece.
– Ăăăăă…ăăăă, deci găină?
– Da, găină!
– ĂĂĂăăăăăă, mai repetă odată te rog răspunsurile.
– Una, doua, trei sau doisprezece. Spune repede dacă știi.
– Ăăăăă, deci găină
– Da!
– Ăăăăăăăă….

Și se termină timpul. EVERY FUCKING TIME! Chiar e atât de greu să îți alegi un prieten cu internet la dispoziție și cu IQ de minim 100??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  iti dai seama ce presiune este pe prietenul cu netu in fata sa caute repede raspunsul :))

  0

  0

 2. Nu prea mai gasesti cu IQ de 100! :))

  0

  0

 3. Mie mi se pare regizata pana si emisiunea asta.

  0

  0

  • Te-ai uitat prea mult la Slumdog Millionaire!:) la noi, nimeni nu duce o „misiune” atat de costisitoare sa regizeze asa ceva, doar impozitul pe castig ii lasa cu buza umflata pe cei care castiga ceva sume acolo.

   0

   0

 4. #5

  si mie imi place mult jocul dar nu pot sa ma uit la nenea Iantu…

  0

  0

 5. Păi prietenul care nu știe răspunsul ar trebui să spună: Întreabă Publicul !!!

  0

  0

 6. #7

  La asta cu internetul m-am gandit si eu, dar ideea este ca tu nu poti sa stii sigur daca apuci in ziua respectiva sau nu. Pentru ca ai vazut la inceput este intreabarea pentru toti concurentii. Si prietenul nu poate sta o zi intreaga pe internet in fata calculatorului

  0

  0

  • #8

   De ce, i-e rusine?
   On-topic: au fost o gramada care chiar au raspuns corect in urma consultarii cu prietenul.

   0

   0

 7. #9

  pai e destul de greu atat timp cat nu e in direct emisiunea, tu ii zici la prieten vezi ca ma duc maine la emisiune si poate o sa fiu selectat… daca ai noroc sa intri in concurs… il suni pe ala pana se dezmeticeste au trecut cele 30 de secunde. Daca esti la a 2 emisiune e mai usor sa faci in asa fel sa iasa bine… nici eu n-am inteles niciodata cand pune ala intrebarea si tu ca prietenul sunat nu ii zici nimic la ala… il lasi prost… macar zi ca nu sti nici despre ce e vb… ca nu te bate nimeni

  0

  0

 8. Cred ca prin contract, toti participantii la concurs sunt obligati sa-si aleaga cel mai cretin prieten pe care il au, daca se poate fara conexiune la internet, ca sa fie siguri ca pana la urma tot la public ajung:=)))) Trebuie sa aiba si putin suspans emisiunea, nu? Ar fi prea plictisitor ca toti concurenti sa-si aleaga numai profesori universitari, adevarate genii in aproape orice domeniu, care sa le dea raspunsul corect inca din primele 2 sec:)))

  0

  0

 9. #11

  IQ-ul de minim 100 este ilegal pe majoritatea portiunilor de drum. Preventiv, mai ales pe vremea asta, e 80

  0

  0

 10. #12

  eu cred ca cel mai probabil prietenul respectiv se afla si el undeva in culise, pentru a fi supravegheat sa nu foloseasca mijloace de informare.

  0

  0

 11. Mie imi vin in cap doua chestii:
  1. Prosti, da’ multi!
  2. Cine se aseamana se aduna.

  0

  0

 12. Si mie imi place mult emisiunea si ai dreptate. Se mai intampla sa dea raspunsuri, dar rar

  0

  0

 13. #15

  Dar daca o sunt pe adevarata stranepoata a adevaratei fiice a Mamei Omida si ii spun sa faca o sedinta de spiritism, in care sa ia contact cu spiritul lui Albert Einstein, atunci se pune ca fiind 1 prieten sau 2 prieteni?

  0

  0

 14. Prietenii sinceri conteaza, intotdeauna.

  0

  0

 15. #17

  Ce vorbesti? Uita-te la asta. E cel mai tare!
  http://www.youtube.com/watch?v=FouD1X74FnU

  0

  0

 16. Tu de ce nu te inscrii? :P

  0

  0

 17. ne reorientam cu reclama spre alte televiziuni ?

  0

  0

Citește și...

Faptele sunt simple. PSD, prin Marian Oprișan, cumpără spațiu în „presă” ca să laude acțiunile lui Dăncilă, acțiuni care îl transformă pe Marian Oprișan în proprietarul legal și de drept al județului. Digi24 publică articolul, conform normelor, marcându-l cu P și semnalizând că e publicitate cumpărată. G4Media nu îl marchează cu nimic. The […]

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]