Sunt de sine statator

Se stie ca toata lumea se cearta cu Ciutacu. Ala il injura, ala il porcaie, altul il invinuieste, celalalt il invinovateste.
Nu sunt eu in masura sa judec parerile sau prieteniile. Fiecare are dreptatea sa.
Dar, SI ASTA E UN MARE „DAR”. S-a incetatenit ideea ca eu, daca sunt prieten cu grupul care il injura pe Ciutacu, automat il injur si eu.
NIMIC MAI GRESIT!
Imi rezerv dreptul de a avea propria opinie. Eu nu il judec prin prisma jurnalismului, a redactiilor si a altor chestii ce tin de bucataria ziaristica.
Las asta celor care fac parte din domeniu.

Asa ca, dragii mei, cand ma mai abordati pe mess cu idei anti ciutaciste, nu o mai faceti, pentru ca nu le aprob.
Scriu asta pentru ca am ajuns ca un om care mie personal mi-e extrem de simpatic, sa ma abordeze pe yahoo si sa ma intrebe daca poate sa imi trimita o poza, pentru ca in poza e si Ciutacu.
Jesus, unde dracu ajungeti oameni buni cu ura asta?

5 comentarii

 1. Oamenii fara argumente sunt imbatabili si punct.

  0

 2. nu stiu care ce fel de argumente are. eu pur si simplu nu mai vreau sa fiu asociat din inertie cu ceva, fara ca eu sa imi asum responsabilitatea

  0

 3. Nu la el ma refeream, ci la turma:)

  0

 4. oare argumentele mele or fi fo` valabile? sau fac parte din turma? Din cate tin eu minte l`am injurat pe d`al de Ciutacu atunci cand am avut motive… cand s`a injurat cu zoso i`am dat argumentele mele, fara vulgaritatile care ma caracterizeaza… cand si`a bagat in mine, mi`am bagat si eu in el… logic dom` Ciutacu, nu?
  PS: pana una alta jurnalu` lu` matale m`a copiat pe mine, nu invers ;) si poti sa pui cate note de redactie vrei, ca tot jurnalul m`a copiat:)

  0

 5. V.A.C.S. :)
  Cand va incepe, cu adevarat, sa-ti pese de gura lumii sa-ti scri si cererea de iesire la pensie; una privata, af cors.
  Da ?

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]