Sunt de sine statator

Se stie ca toata lumea se cearta cu Ciutacu. Ala il injura, ala il porcaie, altul il invinuieste, celalalt il invinovateste.
Nu sunt eu in masura sa judec parerile sau prieteniile. Fiecare are dreptatea sa.
Dar, SI ASTA E UN MARE „DAR”. S-a incetatenit ideea ca eu, daca sunt prieten cu grupul care il injura pe Ciutacu, automat il injur si eu.
NIMIC MAI GRESIT!
Imi rezerv dreptul de a avea propria opinie. Eu nu il judec prin prisma jurnalismului, a redactiilor si a altor chestii ce tin de bucataria ziaristica.
Las asta celor care fac parte din domeniu.

Asa ca, dragii mei, cand ma mai abordati pe mess cu idei anti ciutaciste, nu o mai faceti, pentru ca nu le aprob.
Scriu asta pentru ca am ajuns ca un om care mie personal mi-e extrem de simpatic, sa ma abordeze pe yahoo si sa ma intrebe daca poate sa imi trimita o poza, pentru ca in poza e si Ciutacu.
Jesus, unde dracu ajungeti oameni buni cu ura asta?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. Oamenii fara argumente sunt imbatabili si punct.

 2. nu stiu care ce fel de argumente are. eu pur si simplu nu mai vreau sa fiu asociat din inertie cu ceva, fara ca eu sa imi asum responsabilitatea

 3. Nu la el ma refeream, ci la turma:)

 4. oare argumentele mele or fi fo` valabile? sau fac parte din turma? Din cate tin eu minte l`am injurat pe d`al de Ciutacu atunci cand am avut motive… cand s`a injurat cu zoso i`am dat argumentele mele, fara vulgaritatile care ma caracterizeaza… cand si`a bagat in mine, mi`am bagat si eu in el… logic dom` Ciutacu, nu?
  PS: pana una alta jurnalu` lu` matale m`a copiat pe mine, nu invers ;) si poti sa pui cate note de redactie vrei, ca tot jurnalul m`a copiat:)

 5. V.A.C.S. :)
  Cand va incepe, cu adevarat, sa-ti pese de gura lumii sa-ti scri si cererea de iesire la pensie; una privata, af cors.
  Da ?

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]